Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
amikor pedig a háború lehetőségét nevetségesítjük....valaki mondja már el, miért gyakorlatozik 90.000 nato katona (nem túlzok, ez hangzik el a reportban) mostansaág "steadfast defender 2024" címszó alatt-a hidegháború óta a legnagyobb ilyen akció
ja és Soros ugye a briteken statuálta a példát, hogyan lehet egy nemzeti valutát kikészíteni egy éjszaka alatt és az ő spekulációinak alávetve nyerészkedni-nem épp a skrupulusáról híresült el
6! évvel ezelőtti discussion, kindergarten előtt már szembesíteni akarják a gyereket
mutogatnak egy cuki kis könyvecskét is....
ÉS BANG.....a komment szekció nagyon tanulságos, mit is gondol a többség nyugatabbra is erről-ugyanis vannak helyek, ahol a szülőket be sem vonják már....a fejek felett megy a gender prop az oviban
Szerintem annak már most is nekiállhat. :) Egy új párt nem kell sorrendet állítson, hogy előbb kinyírom ezt vagy azt, aztán jöhet a következő nyírni való. Én inkább azt remélem, hogy megférnek ezek mind egymás mellett és mégis legyőzik a fideszt. Jó, lehet, hogy nem, de ha ez is beáll az egymást nyíró ellenzéki pártok hosszú sorába, akkor megette a fene az egészet, vegyétek a repjegyeket!
Biztató, hogy egy vadonatúj párt esetén ilyen rövid idő alatt mindjárt lesz 20+%-nyi szavazója a semmiből. Érdekes lenne egy közvéleménykutatás, hogy ki milyen szavazói háttérrel érkezett (biztos szavazó-e vagy bizonytalan, melyik pártot támogatta azelőtt, szavazott-e az előző választáson stb.) Meglepően sok embertől hallottam, aki Magyarországon él, hogy ő nem ment vagy nem megy el szavazni.
De lefordítom egyszerűbbre: ha egy párkapcsolatból elcsábítják a fiút vagy a lányt, akkor csak a csábító a bűnös, vagy az elcsábult sem kötődött igazán a párjához?
Mert a fogalmazásotok szerint a 3. leszalámizta a kapcsolatot. :)
Ha most az EP-n elér egy kritikus szintet( a holdról is jól láthatót), akkor az akkora lendületet adhat, ami megmozgatja, átrendezi a fideszes tábort is.
(belegondoltam a bús magyar életbe, ahogy nekünk, ellenzéki páriáknak nem maradt már senki, akire szavazni tudtunk volna, vszleg sok fideszes is tarthat ott, hogy a kiábrándulása ellenére, orrát befogva a narancsra ikszel. Nekik is ott lesz menekülőútnak a Tisza. )
Egyszerű ez: a Tiszának meg kell még ebben az évben annyira erősödnie, hogy az LMP, MSZP, Momentum hármas végleg eltűnjön a söllyesztőben, a DK pedig lényegesen meggyengüljön, mondjuk a felére essen vissza.
Ha mindez megtörténik, akkor nekiállhat a Fidesz leszalámizásának is...
az ilyen és efféle kis kijelentésekkel (más értelmi képességét becsmérlő, lenéző, dölyfös, öntelt és sorolhatnám a jelzőket milyen hozzáállás---picit mintha Hitler is ilyen lett volna...nem?? felsőbbrendűség a legjavából.... ugyehogyugye)
hogy ki mit érdemel--döntse el a Jóisten-jah hogy mostanság divatos istenesdit játszani
Sok minden jól lát, egyedül az önkormányzati fejtegetését nem értem.
Ha az elbukik, akkor tuti nem MP-n, hisz ő visszavonta a megyei listáit. (egyedül Pesten próbálkozik, de ott meg Karácsony nagy sakkozó, és biztos vagyok benne hogy nyeri is a főpolgit)
De ha vidéken nem tud kiegyezni egymással az ellenzék, és visszaléptetgetni, akkor ráfaragunk.
Megint lesz egy narancsba borult óborzalom, és úgy 26ra keményebb feladat vár a Tiszára.
Különben ez a Mi hazánkos idióta eléggé tehetséges szónok, bár szerintem be van kötve a rendszerbe (ügynök, besúgó), és csak azért nem ült tizenéveket, mint az a barom pszeudo terrorista barátja, aki kegyelmet kapott, majd kilovagolt elmebetegként a böriből. Ezek együttműködtek, egyik börtönben, a másik politikai pályán. Ja, és Tóth amúgy a neve, csak azt kellemetlennek találta, nem volt eléggé előkelő, mint a balfasz Philip is, aki Kálmán.
Ebben nem tudom, hogy sajnos-e, de egyetértünk. Lopják el 30%-át, de a többi a közösségé. Nem tudják a Főnököt megrendszabályozni, mivel egyrészt hajóágyú, másrészt rendkívül ravasz lett 35 év alatt. Tegnap hallgattam a Partizános vitát, és bizony, nekem is az a véleményem, hogy akik ( Cseh Katka, stb) aláfekszenek a pénzek kifizetésének, az tényleg erkölcsi értelemben vett hazaárulás.