Mindent elárul Anna állapotáról az a pillanat, amikor hátrálás közben már tette fel a kezét, még mielőtt bevágta a francia a tust. Csillapítóval is kegyetlenül fájhatott a lába.
Én sem, a találati felületeket tudom és ennyi. Az olimpián és a VB-n nézem. De komolyabb szakmai tudás sem kell ahhoz, hogy megállapítsuk ez egy retardált barom. Nem az elkeseredettség mondatja velem, mert 4. lett Anna. Így éreztem már Szilágyi Áron vívásai alkalmával is.
néha én is belenéztem ott, akkor Jenő épp arról, beszélt, hogy amikor ő 96-ban elkezdett kerékpárt közvetíteni, akkor Pascal Richard mit csinált, meg bezzeg amikor még Bodrogi Laci versenyzett, meg "régen minden jobb volt".. borzalom volt.
kb mintha Vitrayt beültették volna úszásra, aki a verseny helyett Egereszegiről nosztalgiázott volna.
Mindennek van határa. Ahogy nem illik elkiabálni nyert helyzetben sem a győzelmet, úgy hiú ábrándokat sem kellene kergetnie, bármennyire is feladatul adták neki, nekik.
Nem is a kommentátort hibáztatom, hanem azt, aki nem veszi észre, hogy alkalmatlan erre. Sajnos az M4 kommentátorainak a fele nagyon gyenge. A korábbi olimpiákon volt, hogy más sportcsatornák riportereit, erre a két hétre kölcsönvette a köztévé. Most sem ártott volna ez néhány sportágnál. Gondolok itt a vívásra, úszásra, kézilabdára.
Hogy magáról a vívásról is írjak. Azt gondolom ebben ennyi volt, bárhonnan nézzük. Nem jött jól ez a sérülés neki, de valószínű, akik megverték őt, jobbak voltak nála alapból is. Ettől függetlenül gratuláció illeti Márton Annát.
Remélem a csapatversenyre összeszedi magát ( térdileg), a csinibaba csapattársa pedig a külsőségek helyett majd a vívásra koncentrál.
Igen, én már képtelen vagyok szurkolni nekik, mióta a teljesen tuti bronzérmet is sikerült elbaltázniuk Rióban.
Nem vagyok persze direkt ellenük soha, örülök, ha összejön, de nem dobogatják meg a szívemet. Túlértékeltek és képtelenek a fontos pillanatokban igazán küzdeni.
Mert az ES-nél dolgozik és nekik is szükségük van rá. Akkor adták kölcsön ( Mariannt vívásra, Szabó Gábort atlétikára) amikor az ES nem közvetítette az olimpiát.
Hát ezzel a térddel ez is csoda. Sokatmondó volt, mikor már azelőtt feltette a kezét hogy a francia megvágta volna, talán 0-4-nél, és fogta is a térdét. Remélem csapatra össze tudják drótozni.