Keresés

Részletes keresés

Iceapo Creative Commons License 2008.07.30 0 0 1638
OK, ha találkozunk, megnézzük, jöhetnének a hűvösebb napok, újra!
Előzmény: DRZ 87 (1637)
DRZ 87 Creative Commons License 2008.07.30 0 0 1637

Hi  ! raszta 87-es enduros kollegámmal a gázút legeldugottabb részén kialakítottunk egy faxa kicsi de trükkös pályát ám , majd megmutatom hol va ha talizunk kint !!! 

Előzmény: Iceapo (1634)
Kelcsiapu Creative Commons License 2008.07.28 0 0 1636
Először nekem is a hangyák jutottak az eszembe..... :)
Előzmény: Iceapo (1633)
Kelcsiapu Creative Commons License 2008.07.28 0 0 1635

Micsoda EMBEREK! Micsoda ELSZÁNTSÁG! Micsoda MOTOROK! Micsoda KÜZDELEM!

Ezt is érdemes végignézni: http://www.youtube.com/watch?v=TlpYUJutTTk&feature=related

A Dakar nekem mindíg is a kedvencem marad.....

Iceapo Creative Commons License 2008.07.28 0 0 1634
Jól tettétek, én a gázútat élem mostanában, amikor tehetem kimegyek egy kicsit, valamiért a homokra gerjedek, főleg ha az vízes! ;) Most nincs motorom, vizsgázik, de holnap talán megint lesz, és akkor megint csak megyek egyet, ha máshova nem, hát hazahozom!
Előzmény: DRZ 87 (1629)
Iceapo Creative Commons License 2008.07.28 0 0 1633
A videón biztos hogy emberek vannak, mert nekem nagyon hangyáknak tűnnek?! ;)
Előzmény: Kelcsiapu (1632)
Kelcsiapu Creative Commons License 2008.07.28 0 0 1632

Milyen pici porszem is a motoros a természet nagyságához képest........

http://www.youtube.com/watch?v=NEZBPdWp6GM&feature=related

Még nézni is király, de csinálni is nagyon állat lehet......

EndurosTaki Creative Commons License 2008.07.28 0 0 1631

Látom ti még értékelitek a drz előnyeit, ezért itt is feldobom, hogy eladom a 2005.10be vett drz400e, muszakis enduromat. Fizetés könnyítés, értelmes csere is érdekel... e-mail az adatlapomon.

Bocs az off-ért...

Előzmény: DRZ 87 (1629)
DRZ 87 Creative Commons License 2008.07.28 0 0 1630
Hát ez odabasz !!!!!!!!!!!!!!! Naon faintos!!!!!!!!
Előzmény: Kelcsiapu (1628)
DRZ 87 Creative Commons License 2008.07.28 0 0 1629
Na csáo ! Kicsit saraztam a spanokkal szombaton , tőős felé vettük az irányt ,estünk merültünk de végül is por nem volt csak sssááár, (szombaton megint megyünk egy páran ha gondoljátok jöhettek durózni )
Kelcsiapu Creative Commons License 2008.07.26 0 0 1628
Előzmény: Iceapo (1625)
Iceapo Creative Commons License 2008.07.24 0 0 1627
Na, ma direkt ránéztem a kmórára, szóval ~15km-re van a pálya a hobbinktól, szal az kb. még ha 50-nel pötyögsz is max.félóra /nem számoltam matematikailag után szal lehet hogy ez valami blőd adat most speciel :)/, brutál jó volt a homok, eső után el lehet képzelni, én tapasztaltam is ;), nagyon ott van, holnap is megyek, mert mennem kell! ;)
A rendszám meg ilyenek végképp ne izgassanak, ez már totál a tanyavilág, erre már csak a tanyasiak járnak, na meg én! ;) Na meg persze a többi enduros, de rendőr az nem!
A homokon is lehet olyan tempót menni hogy 5 perc alatt kész legyél, csak gyere utánam! ;) Üdv.: Arc
Előzmény: Gyöször (1626)
Gyöször Creative Commons License 2008.07.24 0 0 1626
hát épp ez a 20 perc odamotorozás rettent el. Addig tulajdonképpen benyal fél tank benzint, a víz felforr, a tököm ki lesz és azzal a lendülettel fordulhatok menni haza :D Tod ezen nincs rendszám, meg lámpának kinéző tárgy, nem szivesen közlekedem vele.

én elhiszem, hogy fáraszt, de Laki biztos jobban, mert ott max 5-6 percet tudok motorozni, és így még a gépet is kímélem :)

Előzmény: Iceapo (1625)
Iceapo Creative Commons License 2008.07.24 0 0 1625
A gázút azért nem akkora hogy egy krosszal ne bírd körbejárni! ;) Egy kör kb. 1 perces /persze lehet 20-30perces kanyarokat is csinálni! ezért is jó ez a hely ;)/, de vannak még félperces körök is amik azért a mély homok miatt kihívást jelentenek egy krosszgépnek is, merthogy tudod pörgetni kell mint állat hogy haladjál is, szóval azért egyszer majd eljöhetsz felénk is, a hobbinktól ez a hely kb. 20perc /nem nyélgázon! ;)/ addig pont felmelegszik a krosszgéped vize, utána meg jöhet az okádtatás, meg elakadás, de felőlem lendületesen is haladhatsz, úgy mész ahogy akarsz, csak egyszer végre kapj kedvet! ;)
Legutóbb pl. keresztül mentünk az erdőn, hát elég kalandos volt, ez jó ezt leírom, mentünk mentünk mendegéltünk, át a kidőlt fákon meg minden, de csak olyan nem túl vastagokon, egyszer csak Misi /mert ő ment elöl/ látom megállt valamiért, jah ekkor észrevettem hogy mert nézni szerette volna hogy Mi hogyan bírkózunk meg a feladattal, egy vastagabb törzsú fa volt keresztbe, de mivel én elég jó probléma megoldó vagyok a könnyebb utat választottam és kikerültem, ahogy utánam a többiek is, szegény Misi magába roskadt hogy hogy lehetünk ilyenek, meg hogy milyen pudingok vagyunk /ezt már csak gondolta magában, gondolom/, na és nem is a lényeg hanem hogy utána folytatva az utat, már nem állt meg egy ilyen kis kalandnál hanem szépen ment tovább, nagy volt a dzsindzsa és persze nem vettem észre csak már akkor, amikor átmentem a fán, kb.30cm törzse volt, de a DRZ úgy átpattant rajta hogy én is csak csodálkoztam, semmi elesés nem lett a dologból valószínű mert pont jó lendülettel /szerencsére/ mentem /mentünk/ neki, na meg ugye a para faktornak sem volt ideje dolgozni, mert mire észbekapcsolt volna addigra már át is mentünk rajta!
Csak akkora volt náhol a dzsindzsa hogy Misinek a KTMről leszagatta a kmóra vezetéket, darabokra! Kicsit hümmögött is Misi, hogy mert ő ment elöl biztos ezért történt, de utána gyorsan meg is nyugodott, nem vette annyira a szívére a dolgot! :)

Én ma délután ha nem fog esni, hasonló okból mint Te, már mert hogy közel van a gázút, kimegyek egy kicsit, na persze ha nem esik az eső, 2h motorozás pont belefér az időmbe, remélem, és ez pont az a hely ahol 1h /+ odavissza/ alatt kimotorozom magam rendesen!
Előzmény: Gyöször (1624)
Gyöször Creative Commons License 2008.07.24 0 0 1624
Ezzel a gázúttal, meg a Döme Robi által rettegettként emlegetett macskással annyi bajom van csak, hogy erősen üzemórás a 2T motorom, és a nagy terület nem igazán lételemem. Endurózni meg főleg nem érdemes ezzel az öreg krosszommal. Laki meg közelebb is van. Misi (a pályatulajdonos srác) azt mondta, hogy lehet el is húzza a pályát mára. ha megyek ma (csüt) felhívjalak, átjösszee? Vagy vasárnap esetleg? Szolnokra volt ez a heti pályázás megdumálva, de oda csak vizibiciklizni lehet menni, szerintem ha így haladunk vasárnap sem lesz jobb a helyzet, de tök egyedül meg nem szeretek pályán motorozni, hogy senki nincs ott. Lakira meg nem jön senki haver.
Előzmény: Iceapo (1622)
Iceapo Creative Commons License 2008.07.23 0 0 1623
Kössz Taki hogy figyelsz, én is voltam már egy párszor, de fogalmam sincs mi a menet a határon, én általában ilyenkor vagy ittam, vagy ettem, vagy éppen /át/öltözködtem /esőruha vs. nemesőruha :)/! :O
Előzmény: EndurosTaki (1619)
Iceapo Creative Commons License 2008.07.23 0 0 1622
Én holnap /16h körül/ valószínű Gázút, egyszer Gyöszi Te is átjöhetnél /tudom nem vagyok túl közel, mondjuk ezt sajnálom is/, hidd el, ez is nagyon frankó, nagy a terület, nagy a bejárhatóság, igaz hogy ugrató szinte semmi, de kondit fenntartani, na meg persze endurozni, ideális a hely, szerintem, én imádom, de én másért is, mert ugye nekem pl. közel van /a kocsma is :)/, meg homok, ami a lételemem!
Előzmény: Gyöször (1620)
B.laci 75# Creative Commons License 2008.07.23 0 0 1621

köszönöm az infot taki.élet halál kérdés volt.

Előzmény: EndurosTaki (1617)
Gyöször Creative Commons License 2008.07.23 0 0 1620
ki-mikor akar lakitelekre menni pályázni? Ma (szerda), holnap (csüt) vagy vasárnap csatlakozna-e valaki közületek a mókához? Egyenlőre egyedül mennék, esetleg vasárnap tudnék még vinni 2 embert. Talán...
EndurosTaki Creative Commons License 2008.07.23 0 0 1619

:)

ott is átengedtek... mert alapvetően rendben szoktak lenni a papírjaink...

összesen kétszer fordítottak ismerősöket vissza.

egyszer, mert lejárt személyivel próbálkozott

egyszer mert teherautóval állt be a személyautókhoz, de nem volt forgalmija se... amúgy azt sem kérték soha.

volt olyan, hogy belekötöttek, hogy az egyik futón olyan motor volt, amelynek nem volt muszakija, ehhez elvileg valami kiviteli engedély kellene a nagykövetségről... de végül beírták az útlevélbe, hogy + 1 motor és mehettünk.

Az esetek 99%-ban tényleg semmit nem kérnek, kérdeznek... max. 3-4 perc a határátlépés.

Előzmény: gencsydani (1618)
gencsydani Creative Commons License 2008.07.23 0 0 1618
És kit nem engedtek át, akié túl kicsi vagy akié túl nagy volt?:D
Előzmény: EndurosTaki (1617)
EndurosTaki Creative Commons License 2008.07.23 0 0 1617

mióta eu-tag lett, max. annyi szokott lenni  Nagylakon az ellenőrzés, hogy

- Hová mennek?

- Ardra...

- A motoroknak van papírja?

- Van...

- Jó utat..

- Köszönjük..

De pl. egyszer máshol keltünk át, és még a pöcsünk méretét is igazolni kellett...

Előzmény: B.laci 75# (1615)
Kelcsiapu Creative Commons License 2008.07.18 0 0 1616

Öreg motor nem vén motor, csak tudni kell megülni!

Íme: http://www.youtube.com/watch?v=8fHUTmJcEzQ

B.laci 75# Creative Commons License 2008.07.18 0 0 1615

hali hó.kérdezni szeretném hogy a Rómán határon hogy lehet átvini a mocikat´(futon)vagy kele valami papir hozá.elöre is köszönöm.mindenki két kerékre fel!!!!

Iceapo Creative Commons License 2008.07.16 0 0 1614
Hát jól odavert a motoros az autónak, mondjuk az ember tud is motorozni rendesen ahogy elnéztem a videót!
Előzmény: Kelcsiapu (1613)
Kelcsiapu Creative Commons License 2008.07.06 0 0 1613

Hy skacok!

Nagy a csend!

Mindenki strandol?

Egy kis vérpezsdítő:

http://www.youtube.com/watch?v=Ej9MkCSg59w&feature=related

rasta87 Creative Commons License 2008.06.30 0 0 1612
Csáó!

Ismét nagyon jó lett a videó! Nagyon teccik! De ugye lesz DVD verzió is? Mert így egy kicsit gyenge a minősége.
Előzmény: minco (1610)
DRZ 87 Creative Commons License 2008.06.22 0 0 1611
Na hi ! Respect az operatőrnek eme jo kis verseny felvételéhez , naon vártam már ezt az összefoglalót mert sajna nem tudtam elmenni majsára , ezért THAX a videóóót !!
Előzmény: minco (1610)
minco Creative Commons License 2008.06.22 0 0 1610
Szasztok Fejek!

Titkos vágyaitokat teljesítem ITT.

Sz'al a kiskunmajsai emlékek újra felelevenednek!!!
Hajrá!!!

Tessék szíves hozzászólni, please....
rasta87 Creative Commons License 2008.06.22 0 0 1609
Még nem tom de majd szólok!! ha megyek én is az sm-el megyek.
Előzmény: DRZ 87 (1607)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!