Hi ! raszta 87-es enduros kollegámmal a gázút legeldugottabb részén kialakítottunk egy faxa kicsi de trükkös pályát ám , majd megmutatom hol va ha talizunk kint !!!
Jól tettétek, én a gázútat élem mostanában, amikor tehetem kimegyek egy kicsit, valamiért a homokra gerjedek, főleg ha az vízes! ;) Most nincs motorom, vizsgázik, de holnap talán megint lesz, és akkor megint csak megyek egyet, ha máshova nem, hát hazahozom!
Látom ti még értékelitek a drz előnyeit, ezért itt is feldobom, hogy eladom a 2005.10be vett drz400e, muszakis enduromat. Fizetés könnyítés, értelmes csere is érdekel... e-mail az adatlapomon.
Na csáo ! Kicsit saraztam a spanokkal szombaton , tőős felé vettük az irányt ,estünk merültünk de végül is por nem volt csak sssááár, (szombaton megint megyünk egy páran ha gondoljátok jöhettek durózni )
Na, ma direkt ránéztem a kmórára, szóval ~15km-re van a pálya a hobbinktól, szal az kb. még ha 50-nel pötyögsz is max.félóra /nem számoltam matematikailag után szal lehet hogy ez valami blőd adat most speciel :)/, brutál jó volt a homok, eső után el lehet képzelni, én tapasztaltam is ;), nagyon ott van, holnap is megyek, mert mennem kell! ;) A rendszám meg ilyenek végképp ne izgassanak, ez már totál a tanyavilág, erre már csak a tanyasiak járnak, na meg én! ;) Na meg persze a többi enduros, de rendőr az nem! A homokon is lehet olyan tempót menni hogy 5 perc alatt kész legyél, csak gyere utánam! ;) Üdv.: Arc
hát épp ez a 20 perc odamotorozás rettent el. Addig tulajdonképpen benyal fél tank benzint, a víz felforr, a tököm ki lesz és azzal a lendülettel fordulhatok menni haza :D Tod ezen nincs rendszám, meg lámpának kinéző tárgy, nem szivesen közlekedem vele.
én elhiszem, hogy fáraszt, de Laki biztos jobban, mert ott max 5-6 percet tudok motorozni, és így még a gépet is kímélem :)
A gázút azért nem akkora hogy egy krosszal ne bírd körbejárni! ;) Egy kör kb. 1 perces /persze lehet 20-30perces kanyarokat is csinálni! ezért is jó ez a hely ;)/, de vannak még félperces körök is amik azért a mély homok miatt kihívást jelentenek egy krosszgépnek is, merthogy tudod pörgetni kell mint állat hogy haladjál is, szóval azért egyszer majd eljöhetsz felénk is, a hobbinktól ez a hely kb. 20perc /nem nyélgázon! ;)/ addig pont felmelegszik a krosszgéped vize, utána meg jöhet az okádtatás, meg elakadás, de felőlem lendületesen is haladhatsz, úgy mész ahogy akarsz, csak egyszer végre kapj kedvet! ;) Legutóbb pl. keresztül mentünk az erdőn, hát elég kalandos volt, ez jó ezt leírom, mentünk mentünk mendegéltünk, át a kidőlt fákon meg minden, de csak olyan nem túl vastagokon, egyszer csak Misi /mert ő ment elöl/ látom megállt valamiért, jah ekkor észrevettem hogy mert nézni szerette volna hogy Mi hogyan bírkózunk meg a feladattal, egy vastagabb törzsú fa volt keresztbe, de mivel én elég jó probléma megoldó vagyok a könnyebb utat választottam és kikerültem, ahogy utánam a többiek is, szegény Misi magába roskadt hogy hogy lehetünk ilyenek, meg hogy milyen pudingok vagyunk /ezt már csak gondolta magában, gondolom/, na és nem is a lényeg hanem hogy utána folytatva az utat, már nem állt meg egy ilyen kis kalandnál hanem szépen ment tovább, nagy volt a dzsindzsa és persze nem vettem észre csak már akkor, amikor átmentem a fán, kb.30cm törzse volt, de a DRZ úgy átpattant rajta hogy én is csak csodálkoztam, semmi elesés nem lett a dologból valószínű mert pont jó lendülettel /szerencsére/ mentem /mentünk/ neki, na meg ugye a para faktornak sem volt ideje dolgozni, mert mire észbekapcsolt volna addigra már át is mentünk rajta! Csak akkora volt náhol a dzsindzsa hogy Misinek a KTMről leszagatta a kmóra vezetéket, darabokra! Kicsit hümmögött is Misi, hogy mert ő ment elöl biztos ezért történt, de utána gyorsan meg is nyugodott, nem vette annyira a szívére a dolgot! :)
Én ma délután ha nem fog esni, hasonló okból mint Te, már mert hogy közel van a gázút, kimegyek egy kicsit, na persze ha nem esik az eső, 2h motorozás pont belefér az időmbe, remélem, és ez pont az a hely ahol 1h /+ odavissza/ alatt kimotorozom magam rendesen!
Ezzel a gázúttal, meg a Döme Robi által rettegettként emlegetett macskással annyi bajom van csak, hogy erősen üzemórás a 2T motorom, és a nagy terület nem igazán lételemem. Endurózni meg főleg nem érdemes ezzel az öreg krosszommal. Laki meg közelebb is van. Misi (a pályatulajdonos srác) azt mondta, hogy lehet el is húzza a pályát mára. ha megyek ma (csüt) felhívjalak, átjösszee? Vagy vasárnap esetleg? Szolnokra volt ez a heti pályázás megdumálva, de oda csak vizibiciklizni lehet menni, szerintem ha így haladunk vasárnap sem lesz jobb a helyzet, de tök egyedül meg nem szeretek pályán motorozni, hogy senki nincs ott. Lakira meg nem jön senki haver.
Kössz Taki hogy figyelsz, én is voltam már egy párszor, de fogalmam sincs mi a menet a határon, én általában ilyenkor vagy ittam, vagy ettem, vagy éppen /át/öltözködtem /esőruha vs. nemesőruha :)/! :O
Én holnap /16h körül/ valószínű Gázút, egyszer Gyöszi Te is átjöhetnél /tudom nem vagyok túl közel, mondjuk ezt sajnálom is/, hidd el, ez is nagyon frankó, nagy a terület, nagy a bejárhatóság, igaz hogy ugrató szinte semmi, de kondit fenntartani, na meg persze endurozni, ideális a hely, szerintem, én imádom, de én másért is, mert ugye nekem pl. közel van /a kocsma is :)/, meg homok, ami a lételemem!
ki-mikor akar lakitelekre menni pályázni? Ma (szerda), holnap (csüt) vagy vasárnap csatlakozna-e valaki közületek a mókához? Egyenlőre egyedül mennék, esetleg vasárnap tudnék még vinni 2 embert. Talán...
ott is átengedtek... mert alapvetően rendben szoktak lenni a papírjaink...
összesen kétszer fordítottak ismerősöket vissza.
egyszer, mert lejárt személyivel próbálkozott
egyszer mert teherautóval állt be a személyautókhoz, de nem volt forgalmija se... amúgy azt sem kérték soha.
volt olyan, hogy belekötöttek, hogy az egyik futón olyan motor volt, amelynek nem volt muszakija, ehhez elvileg valami kiviteli engedély kellene a nagykövetségről... de végül beírták az útlevélbe, hogy + 1 motor és mehettünk.
Az esetek 99%-ban tényleg semmit nem kérnek, kérdeznek... max. 3-4 perc a határátlépés.
hali hó.kérdezni szeretném hogy a Rómán határon hogy lehet átvini a mocikat´(futon)vagy kele valami papir hozá.elöre is köszönöm.mindenki két kerékre fel!!!!
Na hi ! Respect az operatőrnek eme jo kis verseny felvételéhez , naon vártam már ezt az összefoglalót mert sajna nem tudtam elmenni majsára , ezért THAX a videóóót !!