Hello! Azt szeretném kérdezni, hogy a Junior csapatba hogy álltok LB poszton mert, februártól szívesen mennék vagy LB-nek vagy DE-nek, talán még a FB jön szóba, a képességeimhez mérve, már 5éve amcsi focizok mondathatni már 9évesen kezdtem egyébként :) És elég jónak érzem magam, hogy menjek, és minél keményebb munkával segítsem a győzelemhez a Cadets-t!Februárban megyek:)
Week 10: Cleveland Browns - Denver Broncos 30-34 Atlanta Falcons - New Orleans Saints 34-20 Chicago Bears - Tennessee Titans Detroit Lions - Jacksonville Jaguars 14-38 Houston Texans - Baltimore Ravens 13-41 Miami Dolphins - Seattle Seahawks 21-19 Minnesota Vikings - Green Bay Packers 28-27 New England Patriots - Buffalo Bills 20-10 New York Jets - St. Louis Rams 47-3 Oakland Raiders - Carolina Panthers 6-17 Pittsburgh Steelers - Indianapolis Colts 20-24 San Diego Chargers - Kansas City Chiefs 20-19 Philadelphia Eagles - New York Giants 31-36 Arizona Cardinals - San Francisco 49ers
Hát nem tudok számolni meg a memoria is darabos szóval:
Volt 1 QB, 4 fal ember(OL-DL együtt),elkapó az volt elég 4-5 meg még voltak újoncok is, 3 LB (Tesóm,Varró,K.ATi) 1 CB (Papp) 1FS(én) meg egy idéglenes SS akinek a nevét nem tudom cucc nélküli Meg természetes Sándor Tomi, meg Gyuri
18-20 fő körül lehetünk összesen felszerelés nélküliekkel együtt,lehet valakit kifelejtettem bocsika...
Hát nem valami sokan...Egy RB sem volt...Több emberrel nagyon hatékonysággal lehett volna zónát gyakorolni...több szituációs gyakorlat lehetett volna...