Na mi van Londonban is dübörög a gazdaság, hogy megszorító intézkedések vannak? 5 szám helyett csak 4-et játszanak! Vagy nem sikerült időre kigyakorolni a prisoner-t? Remélem szerdáig pótolják! Ejnye-bejnye! Az igéret szép szó...
Amúgy meg a these colours helyett játszhatnák a pligrim-et, mert az szerintem ezerszer jobb szám!
Szinte ugyanaz, mint amit én írtam, csak szerintem a vratcsájld helyett jobb lenne egy prizöner, vagy akác ucca, ettől függetlenül ha ez marad a setlist akkor is rohadt jó buli lesz...
Azt olvastam valahol, hogy a number albumon nem lehetet az írók között feltüntetni dickinson nevét annál a 3 számnál, aminek az írásában részt vett: Children of the Damned, The Prisoner, és Run to the Hills. Valami szerződési problémmák voltak a Samson-nel. Nekem a Children of the Damned az mindíg is gyanús volt, az olyan tipikusan dickinsonos hangzású.
Ja, itt azt írják, hogy lehet hogy változás lesz a setlistben azért a hétfői koncertre már, mert csak 4 szűm van a number of the best albumról és ötöt igértek.
1. Different World 2. These Colours Don't Run 3. Brighter Than A Thousand Suns 4. Wrathchild 5. The Trooper 6. Children of The Damned 7. The Reincarnation of Benjamin Breeg 8. For The Greater Good of God 9. The Number of The Beast 10. Fear of The Dark 11. Run To The Hills 12. Iron Maiden ----- ENCORES: ----- 13. 2 Minutes To Midnight 14. The Evil That Men Do 15. Hallowed Be Thy Name
A másodikai szlovén koncert után, június 4-én, hétfőn az Iron Maiden Bulgáriába érkezik... A szófiai koncertet a 30.000 főt befogadó Locomotiv stadionban rendezik. Elővételben eddig 25.000 jegy fogyott el. A zenekar 7 kamionnal, összesen 30 tonnányi felszereléssel érkezik. A szervezők elmondása szerint speciális, csak erre az alkalomra készített desing elemeket is bevetnek majd!
Én azért szeretem megtudni a setlistet, mert persze nagy meglepetések lesznek, de pl. elmentem volna a Matter-nek a promóciós turnéjára, úgy hogy nemtudom a setlistet, hát az nagy csalódás lett volna....várom a Run-t és nem jön mert végig kell nyomni a teljes albumot???? Az beb*szott volna rendesen. Szóval én ezért akarom megtudni, hogy tudjam, hogy melyik klasszikusok esnek ki, és ne tápláljak hamis reményeket mondjuk egy 2 Minutes iránt!
Ugyanakkor, ha tudod a műsort, fel tudsz készülni a szövegekből (vessetek rám követ, én nem tudom az összes számuk szövegét hibátlanul álmomból felkeltve), s mehet a süvítés Bruce-szal...
Different World The Longest Day Brighter Than A Thousand Sun Wrathchild 22 Acacia Avenue The Prisoner The Pilgrim Lord Of Light The Edge Of Darkness The Trooper Wasted Years Fear Of The Dark Iron Maiden + The Number Of The Beast Hallowed Be Thy Name Run To The Hills
Different World These Colours don't Run Brighter than thousand Suns Accacia Avenue The Prisoner The Trooper The Reincarnation of Benjamin Breeg The Number of the Beast For the Greater Good of God Fear of the Dark Iron Maiden
+ 2 Minutes to Midnight Run to the Hills The Evil that Men do Hallowed be thy Name
Szerintem így lesz, de június 2-án akár meg is tudhatjuk, hisz akkor kezdődik ez a turné , de az jobb, ha meglepetés:)