Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2018.12.13 -2 1 756

Szerintem nem csökken a képességük a tartós kapcsolatra, hanem azért tartanak a nyolcezrediknél, mert _eleve_ se volt képességük tartós kapcsolatra. :)

Előzmény: Törölt nick (755)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.13 -3 0 755

Jó, de pl. vannak mazohisták, mint Klemi aki belemegy egy ilyen elmeroggyant idióta világába (valóságtól elrugaszkodva) és lemodellezi :D

Hogy miért, az passz, kérdezd Klemit, kellene neki egy hobby.

azert az van, hogy a partnerszam novekedesevel csokken a nok kepessege a tartos kapcsolatra (szerintem a ferfiake is, de az most lenyegtelen)

szovan van ertelme a szuzlanyok (vagy az afele kozelito holgyek (alacsony partnerszam)) preferalaasara

Előzmény: Törölt nick (610)
Graw1 Creative Commons License 2018.12.13 -1 0 754

Én megkérdeztem és arányában inkább 65-80% volt mint 99, de pont a napokban gondoltam végig hogy még ennél is kevesebben gondoljak valóban úgy.

Előzmény: Törölt nick (749)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.13 -2 0 753

Sokszor van, hog férfiak hangoztatnak bizonyos értékeket, aztán nem az alapján választanak.

konzekvens vagyok: a cici a lenyeg es igy is tortent mindig is :)

na jo, VVnel egy pillanatra meginogtam :DDD

Előzmény: Törölt nick (575)
Meklar Creative Commons License 2018.12.13 -2 0 752

Minden nő akarva - akarattalanul arra hajt, hogy az irányítása alá vonja a párját. Szép szóval, hisztivel, muff adagolásával gyengébb egyedeknél eléri azt, hogy ő osztja be a család teljes életét, női szemmel nézve szép családi életet alakít ki, rátelepszik mindenre és mindenkire, ellentmondást nem ismer.

Aztán megcsalja férjét, mert egy ilyen unalmas, hülye trógerrel nem jó a szex.

hoppa dos fater milyet villogott :)

mondjuk azt nem gondoltam volna, hogy a bsm fele jaupasikkal is igy megy ez, de hat mindig tanul az embor :)

Előzmény: alaptalan (557)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.13 -2 1 751

Hát igen, felnőtt itt 1-2 generáció, akiknek a testük kb. a fejük közlekedési eszközét jelenti, aztán ahogy az idő telik, egyre kevésbé érdemes még a fejük is az ide-oda vivésre, úgyhogy még ez a funkció is minimalista. :)

Előzmény: Törölt nick (741)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.13 -2 1 750

pont írtam mail-ben, hogy lehet igazad van, lépni kellene :(.

Előzmény: Graw1 (747)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.13 -2 0 749

Van ebben igazság, de sok a tévedés is.
A legfontosabb tézis, hogy univerzális szórakoztató komplexumnak kell lennie a férfinak, aki értelmiségi, öntudatos nővel áll össze. A szép test, és a jóképűség nem olyan fontos. A nők nincsenek úgy belebolondulva a test esztétikájába. Kérdezz meg 100 nőt, 99 ezt fogja mondani.
Ezt nyilván a hosszabb távú kapcsolatra írtam. Rövid távon, egyéjszakáshoz elég persze. 
(Persze az extra itt is az, hogy azért mondjuk bizonyos normáknak meg kell ám felelni....pl. ha egy fickó tahó, vagy goromba, az alapvetésben mehet is a levesbe...még egyéjszakásra se kell)

Előzmény: Törölt nick (397)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.13 -1 0 748

ja ok :D

Előzmény: Graw1 (747)
Graw1 Creative Commons License 2018.12.13 -1 0 747

Te hívtál ide...  :)

Előzmény: Törölt nick (746)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.13 -1 0 746

honnan is ismerjük egymást ?

Előzmény: Graw1 (738)
Meklar Creative Commons License 2018.12.13 -1 0 745

Nem ess hasra az első puncitól, nem nyalizz, ne fuss a szekér után.

aze' eleg sokan ezt igy csinaljuk, nem?

Előzmény: Törölt nick (510)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.13 -1 1 744

:DDDDDD

Előzmény: Törölt nick (739)
Meklar Creative Commons License 2018.12.13 -2 0 743

ekem alapbajom volt az, hogy olyan nincsen, hogy valaki csak egy valakinek hazudik, aki amúgy pont a felesége

meg hat olyan embertol mi a francot akarnek, aki egy gerinctelen gyava fereg? 

Előzmény: Törölt nick (494)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.13 -1 1 742

ha eddig nem jöttél rá akkor már mindegy is :P

Előzmény: Törölt nick (713)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.13 -2 1 741

Igen, Vili azt mondja mindig, hogy jobban megéri edzőterembe járatni egy fiút, mint egyetemre, holott ezt semmi sem igazolja, párkapcsolati és munkaerő-piaci szempontból is megéri diplomát szereznie egy férfinak. Amúgy az egyetemre járás nem zárja ki az edzőtermet, de ez csak kitérő.

Előzmény: Törölt nick (732)
Meklar Creative Commons License 2018.12.13 -1 0 740

kicsit oylan mint amikor a Facebookon is magyarázzák hogy régen sokkal jobb volt mindne mert ez meg az ... mindig írom hogy akkor kussolj és a FB-ről is töröld magad, régen ugyanis az sem volt és így a világ nagy része nem szembesült a faszsággal amit összehordtál :D

soxor ekezlek, de ez egy kiraly beszolas volt, szimpi, ha egy nonek van humora

Előzmény: Törölt nick (459)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.13 -2 0 739

Te beszélsz arról, mennyire fontos a párkapcsolatban a nők személyisége?

Hm.

Előzmény: Meklar (737)
Graw1 Creative Commons License 2018.12.13 -1 0 738

De miért beszélsz a modelledről feltételes módban?! Ez egy jelenleg (is) müködő dolog Magyarországon. Én ismerek több ilyet is - sőőőt igy belegondolva: kicsi a világ 4326-ból származót!

Előzmény: Törölt nick (696)
Meklar Creative Commons License 2018.12.13 -2 1 737

most mondjam én hogy miket kaptam a külsőmet illetően? A lekophatsz háromra duma az lófasz, azokhoz képest :)

Hiába sírsz, sehol sem vagytok ahhoz képest amit ti adtok nekünk, ha nem megfelelő a külső, ezt kéne már megértened.

Szerinted nőknél számítanak azok a dolgok amiket mantraként mondogatsz? Dehogy. 

nalad nagysagrendekkel rondabb no ismeroseim elnek ferjjel, boldog csaladdal

igaz,a ferjuk sem hasonlit amelre, csak atlagosak

illetve a holgyek szemelyisege sem tul taszito, az is jelentos kulonbseg

Előzmény: Törölt nick (440)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.13 -2 0 736

Nem rólad beszélünk.

Előzmény: Meklar (729)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.13 -2 0 735

Én ilyet nem írtam.

Meklar Creative Commons License 2018.12.13 -2 0 734

Csak mellesleg megjegyzem, nem kéne sokáig keresgélnem a nőket, akik már kalandoztak nős pasival.

Pl a páromról is tudom, hogy volt ilyen afférja. Pedig elég konzervatív egyébként.

kirugtam volna a francba (bocs vili)

Előzmény: Törölt nick (428)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.13 -2 0 733

?

Előzmény: Meklar (731)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.13 -2 2 732

De hát azzal indítottam, hogy azt kéne szorgalmazni, hogy ezen a terepen jobban kibontakozhassanak a férfiak, és ne akadjanak el az oktatási úton valahol. Pont azért, hogy legyen minél erősebb terep a felfelé válogatásra.

Mert két út van, vagy elfogadjuk a felfelé válogatást, és akkor nagyon erősen kellene nyomni azt a vonalat, hogy a férfiak valóban kiválóak legyenek, vagy nem fogadjuk el, akkor meg a svéd út van.

De bakker, már bocs, de te se vagy valami átgondolós.

Vili PONT azt vitatta, hogy amit én mondok, a felsőbb tanulásról és a férfiakról, annak van értelme, erre te le-milliózod, majd kijössz azzal ValamiV hszére, amit eredetileg mondtam.

Most akkor az enyémet nagyjából le-százmillióznod kéne.

Előzmény: Meklar (727)
Meklar Creative Commons License 2018.12.13 -2 0 731

koszi Klemi

Előzmény: Törölt nick (426)
Meklar Creative Commons License 2018.12.13 -2 0 730

Ma egyedül egy másik nő vert meg edzésen.

oke, gyere el velunk focizni, minden gol utan, amit losz, fizetek neked egy koktelt :)

Előzmény: Törölt nick (425)
Meklar Creative Commons License 2018.12.13 -2 0 729

Mert amúgy a férfiak másra se vágynak, csak családra és gyereknevelésre. :D Ne nevettess. :)

tudod, hogy semmi masra nem vagyom :(

Előzmény: Törölt nick (423)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.13 -2 1 728

Az iskolarendszert is a férfiak hozták létre, és kb. 200 éve változatlan. 

Előzmény: Törölt nick (726)
Meklar Creative Commons License 2018.12.13 -2 0 727

Kár, hogy a tények ellentmondanak neked...

A végzettség emelkedésével csökken a férfiaknál az egyedulallok aránya, a nőknél meg pont fordítva.

tovabbra is vilit erositi: a nok felfele valasztanak, csak ott mar a szukulnek a lehetosegek

annyiban teved, hogy a szep arc, jo test az minden

Előzmény: Törölt nick (400)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!