Éppen a legfőbb ideje ennek a topiknak is. A szemeink előtt bontakozik ki a jövő, férfiak tömegei kezdenek rájönni hogy manipulálják őket a nők, hogy át lettek verve, hogy boldogtalanok, hogy a mai modern nőknek nem lehet megfelelni. Hogy túlárazottak, hogy elképesztő igényeik vannak, hogy megcsalnak. Hogy egy rántottát nem tudnak tisztességesen elkéeszíteni. Hogy a feminizmus harmadik, agresszív hulláma teljesen átmosta az agyukat.
Egyértelmű a válaszreakció : A nők bojkottja! Megvonni tőlük a figyelmet és a támogatást.
Szerintem nem csökken a képességük a tartós kapcsolatra, hanem azért tartanak a nyolcezrediknél, mert _eleve_ se volt képességük tartós kapcsolatra. :)
Minden nő akarva - akarattalanul arra hajt, hogy az irányítása alá vonja a párját. Szép szóval, hisztivel, muff adagolásával gyengébb egyedeknél eléri azt, hogy ő osztja be a család teljes életét, női szemmel nézve szép családi életet alakít ki, rátelepszik mindenre és mindenkire, ellentmondást nem ismer.
Aztán megcsalja férjét, mert egy ilyen unalmas, hülye trógerrel nem jó a szex.
hoppa dos fater milyet villogott :)
mondjuk azt nem gondoltam volna, hogy a bsm fele jaupasikkal is igy megy ez, de hat mindig tanul az embor :)
Hát igen, felnőtt itt 1-2 generáció, akiknek a testük kb. a fejük közlekedési eszközét jelenti, aztán ahogy az idő telik, egyre kevésbé érdemes még a fejük is az ide-oda vivésre, úgyhogy még ez a funkció is minimalista. :)
Van ebben igazság, de sok a tévedés is. A legfontosabb tézis, hogy univerzális szórakoztató komplexumnak kell lennie a férfinak, aki értelmiségi, öntudatos nővel áll össze. A szép test, és a jóképűség nem olyan fontos. A nők nincsenek úgy belebolondulva a test esztétikájába. Kérdezz meg 100 nőt, 99 ezt fogja mondani. Ezt nyilván a hosszabb távú kapcsolatra írtam. Rövid távon, egyéjszakáshoz elég persze. (Persze az extra itt is az, hogy azért mondjuk bizonyos normáknak meg kell ám felelni....pl. ha egy fickó tahó, vagy goromba, az alapvetésben mehet is a levesbe...még egyéjszakásra se kell)
Igen, Vili azt mondja mindig, hogy jobban megéri edzőterembe járatni egy fiút, mint egyetemre, holott ezt semmi sem igazolja, párkapcsolati és munkaerő-piaci szempontból is megéri diplomát szereznie egy férfinak. Amúgy az egyetemre járás nem zárja ki az edzőtermet, de ez csak kitérő.
kicsit oylan mint amikor a Facebookon is magyarázzák hogy régen sokkal jobb volt mindne mert ez meg az ... mindig írom hogy akkor kussolj és a FB-ről is töröld magad, régen ugyanis az sem volt és így a világ nagy része nem szembesült a faszsággal amit összehordtál :D
soxor ekezlek, de ez egy kiraly beszolas volt, szimpi, ha egy nonek van humora
De miért beszélsz a modelledről feltételes módban?! Ez egy jelenleg (is) müködő dolog Magyarországon. Én ismerek több ilyet is - sőőőt igy belegondolva: kicsi a világ 4326-ból származót!
De hát azzal indítottam, hogy azt kéne szorgalmazni, hogy ezen a terepen jobban kibontakozhassanak a férfiak, és ne akadjanak el az oktatási úton valahol. Pont azért, hogy legyen minél erősebb terep a felfelé válogatásra.
Mert két út van, vagy elfogadjuk a felfelé válogatást, és akkor nagyon erősen kellene nyomni azt a vonalat, hogy a férfiak valóban kiválóak legyenek, vagy nem fogadjuk el, akkor meg a svéd út van.
De bakker, már bocs, de te se vagy valami átgondolós.
Vili PONT azt vitatta, hogy amit én mondok, a felsőbb tanulásról és a férfiakról, annak van értelme, erre te le-milliózod, majd kijössz azzal ValamiV hszére, amit eredetileg mondtam.
Most akkor az enyémet nagyjából le-százmillióznod kéne.