Akkor én is felhívom a figyelmet, hogy az alábbiak nem rád vonatkoznak: Évek óta bolyong a topikokon egy elmebeteg aki a Nuskinos passzív jövedelméről ír meséket. Hazudozik, mellébeszél, önkéntes rendőrt játszik, igyekszik kioktatóan viselkedni.
Igen csak javasoltad az elmeorvost a vitapartnernek. Konkrétan javasoltad, hogy keressek fel egy elmeorvost. De Te nem küldtél oda. Szánalmas ez a magyarázkodás.
Nem. Nem "elküldöm a partnert elmeorvoshoz", hanem javaslom hogy menjen el.
Ilyen volt pl. az az eset, mikor követelted rajtam hogy azonnal mondjam már meg a magyarországi tagszámot. A kérdés eleve abszurd, a követelőzésed szintén. Megmondtam, hogy nem tudom a számot és ha tudni akarod, kérdezd meg a cégtől. Nem, te folytattad a követelőzést. Ismét mondtam, hogy nem tudom. Nem baj, te folytattad tovább, "természetesen" minősítésekkel és cinizmussal karöltve.
És ez nem ez az egyetlen ilyen típusú eset veled kapcsolatban.
Ilyen esetekben nem tudom, mi mehet végbe a fejedben. Az eddigi tapasztalataim szerint ez nem megszokott, mondhatni nem normális viselkedés, amivel képes lehetsz magadnak és/vagy másoknak is kárt okozni. Tehát vagy trollkodtál, vagy nem ismerted fel, hogy valami nincs rendben nálad. Ezért tettem egy (több) javaslatot szakorvos felkeresésére. Nyilvánvalóan te döntöd el, hogy mész-e vagy nem. Nyilvánvalóan az orvos dönti el, hogy van-e bajod, vagy nincs.
Tehát nem utasítottalak semmire. Nem állapítottam meg semmit az elmeállapotodról.
A viselkedésed alapján tettem egy javaslatot, te pedig azt csinálsz, amit akarsz.
Amikor személyeskedsz akkor a némelyek kifejezést használod és azt, hogy " akinek nem inge ne vegye magára". Vagy konkrétan elküldöd a vitapartnert elmeorvoshoz.
Mindenkinek megadom a lehetőséget hogy vegye észre, hogy mit művel itt, anélkül, hogy besároznám. Mindenki eldöntheti, van-e önkritikája, vagy nincs. Nekem nem célom a személyeskedés, de a fórumszabályzattal összhangban lévő tisztelet mindenkinek kijár, nekem is.
Hát nem érted, hogy ő nem minősít meg nem személyeskedik, azt csak mi csináljuk. Mert ő mindig némelyekről beszél. És szerinte akkor igy rendben is van a dolog.
Most olyan vagy, mint egy óvodás: Olvasgasd el az előzményeket és tedd össze a képet!! Amit mutattam azt te is tudod, hogy magyarázat volt az értetlenségedre!! Egyébként bárki, bármikor csinál olyan nevet, amilyet akar, tehát ha valaki lenne olyan marha, hogy a te neveddel szeretne írogatni, akkor azt komolyan sajnálnám!
Szóval a Te kérésedre és a Te tanácsaid alapján másolt be dolgokat a fórumra, a te kitiltásod alatt. Micsoda rajongóid vannak. Ki a fenét akarsz már megint hülyének nézni?
Csak a kutya nem fizet nekünk itt, hogy továbbvisszük itt az fórumos MLM szórakoztatóipart. Egyébként az index miből tartja fent magát? Hogy van nekik ebből a fórumozásból hasznuk?
Tévedés: az egyik topicban érdekelni kezdte a Soul... fogyasztó lett és ennyi... Nem írt a Soulról... Amikor engem párszor kitiltottak, akkor leírtam neki, hogy mit másoljon be a fórumra, sőt csinált pár nevet a kedvemért, ezért azonosították velem.
Itt már majdnem mindenki minősítget, sérteget, tehát ezen kár fennakadni! Ezt már többször felhoztam, hogy személyeskedésről szól az egész fórum.. Ez van!
Te miért minősítgetsz? Ja te nem is minősítgetsz csak némelyeket. Mi meg ugye magunkra vesszük. Mintha erre írta volna a modi tegnap, hogy csúsztatás. Egyszer csak megunják ők is. Na akkor fogunk mi jól szórakozni.