gázsütőnk az nekünk nincsen... sütés főzés is szabad ég alatt zajlik... de csak aki megteheti, mert ahhoz vagy egy kis telek, vagy erkély kell és ott lehet barbecuezni. Teljesen más íze van az ételnek mint a gázsütőben.
itt egyben van a pisztrang es oszinten szolva nem neztem meg ki van e "belezve" , vagy 50 darab pisztrang , ennyire vennek itt a bekasi panelrengetegben ?
Ha pisztrángot vennék én filézném, vagy inkább kész pisztránfiléket vennék.
.
Balzsamecetben, fűszerekkel egy éjszaka pácolnám.
.
Utána szabadon, társasággal barbecuen sütném ki rácson a szeleteket és valamiféle szósszal, pl-. gyümölcsös, édes savanyú, uncle bens etc. etc. van millió fajta, ízlés szerint tálalnám.
azért remélem a harcsapaprikás ízlett és kár hogy a net csak a látványt továbbítja és nem az ízt is...így néha kissé képernyő ízű és a halszagot hozzá kell gondolni.
- Forradalmi koncert - 1956 szilveszter estéjén Ferencsik János dirigálásával került sor az Állami Hangversenyzenekar forradalom utáni első hangversenyére, ahol Beethoven Eroica-szimfóniájának gyászinduló tételét és az Egmont-nyitányt adták elő. Az 1280 néző felállásával néma gyásztüntetéssé vált a koncert.
Egy kicsivel jobb ízlésük volt, mint a szexi, trendi és fancy Schmidt Mariskának.
Schmidt nevű nőszemély halszagáról csak izzadt lába közé való orrbedugással és meg megnyalással győződhettél meg, és ha megtetted nem vitatom és ez is egy tudományos feljegyzés ami megörökítést érdemel. Így alakul a tudománytörténet.
.
Nem mindennapi vállalkozó kedvedért egy jó halszagú harcsapaprikással megörvendeztethetlek-e? Juhtúrós sztrapacskát tálaltam Neked mellé bátorságodért.