A tér megújulásának lépései. Tervek, elképzelések, és azok megvalósulása. Ha marad a nemzeti kormány, akkor jó esély mutatkozik, hogy a tervek nemcsak tervek maradnak, hanem lesz is belőle valami.
Te farok! akkor ezt is aballibsi önkormi engedélyezte? Nem akarlak ott meglátni, hogy sört vedelsz és csülköt zabálsz! Max akkor, ha a poharakat összeszeded és takarítasz/viszed haza a maradékot a pultokról.. H.lye vagy.
Én leszarom, jó munkát végeztek, a pénz érte reális.
Ha 20 helyett 50 forintot számláztak egy doboz gyufáért, és ez megér valakinek egy feljelentést, hát tegye! Több szót nem érdemel az egész.
A Jobbik megérdemelne több szót is, például foglalkozhatnánk értelmesebb dolgokkal, mint sikeresen megvalósult projektek századrangú részletein való faszrágással.
Fogalmam nincs, sikkasztottak-e, de az világos volt, hogy a nemzeti ügyek kormánya nemcsak megígéri a beruházást, hanem meg is csinálja, ellentétben a balliberálissal, akinél igen esetleges, hogy lesz bármi is a nagyívű tervekből, csak a költés a biztos.
Mivel eddig a balliberális módi volt, ezért igen nagy előrelépés, hogy most már megépül, amit elterveznek.
Majd egy következő lépés lehet a hatékonyság növelése, egyelőre ezt kell szokni.
Hallottál már olyanról, Pöröly, hogy az emberek egész nap jönnek-mennek, kinek itt van dolga, kinek ott, kinek ekkor, kinek akkor? Nem az első olvasókönyvben vagy a háta mögött levő konyhai falvédőre felírt panelek szerint működik az egész világ.
Guy de Maupassant már jó száz éve leprolizta azokat, akik a vonaton zabálnak, és azt javasolta, hogy ha a szemközti utas előkapja az ebédet, és nekiáll tömni a tokáját, akkor tedd szabaddá a lábfejed, és használd ki az időt pedikűrre.
Nem. Most az a baj, hogy durva hibák vannak a téren. MEg az a baj, hogy a Jobbik sikkasztásért feljelentette a beruházást. És az a baj, hogy te nem tudod, helyeseld e a Jobbik feljelentését, vagy tagadd a sikkasztásnak gyanúját is. Na ez a baj.
Most majd mindjárt az lesz a baj, hogy úgy elmélyszegényítette a Zorbán az embereket, hogy nemhogy autóra, de benzinre sem telik nekik, de még cipőre sem, azért nem zsúfolt a Széll Kálmán tér.
Említenél néhány esetet, balliberális, amikor keményen beleálltam egy álláspontba, és köpönyeget fordítottam indoklás nélkül?
Ott van a szabad vasárnap, már akkor támogattam, amikor a kormány még ellenezte, támogattam akkor is, amikor megszavazták, és támogatom most is, hogy eltörölték.
Nem tudom megnézni az érdemit, mert nincs Flashem. Ez itt egy meglehetősen komoly célokra használt gép, ennek megfelelő biztonsági feltételekkel, és abba a Flash nemhogy nem fér bele, de millió fényévekre van tőle.