Valami baj van a Gyurcsánnyal? Hiszen orbánhoz képest korrekt úriember....
A Századvéggel különben én is teljes mértékben meg vagyok elégedve, tisztességgel megdolgoznak a pénzért, amit kapnak. Aki még hisz is nekik - netán idézi is őket - az az ő baja.....
A Bajnai Gordon vezette pártszövetség a korábbi 31 helyett csak 22 körzetben állíthat egyéni jelöltet. Az MSZP 71, a DK 13 körzetet kapott. Politológusok szerint a megegyezés győztese Gyurcsány Ferenc, a korszakváltás azonban hiteltelenné vált. – Megalakult az új Gyurcsány-koalíció, és fenyeget a veszély, hogy visszatér a Gyurcsány-korszak – kommentálta Rogán Antal, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője az elmúlt több mint másfél év baloldali hatalmi alkudozásának végeredményét. Szerinte végig a DK elnöke diktálta a forgatókönyvet. A Századvég felméréséből kiderül: a választók 72 százaléka nem szavazna olyan listára, amelyen Gyurcsány is szerepel.
Most 48 $ 1 megavatt az írástudók szerint az új blokk már 180 $ csinnyájjaa--megéri...((-minek a rezsicsöki?,."
Igen, minek a "rezsicsöki" kormányduma--amikor a világpiacon gyorsan csökkent a gáz ára...//még a ZZZoroszok is csökkentették..elég lenne az energia-hivatalnak szabályozni /mint ahogyan eddig tette/ a ZZárat..))
"..-minek a. hielesek mentése?.."
MInek? Aki devize-hitelt vett fel, azért tette mert jobban járt (egésszen 2011-ig)..most akkor többet fizet../megérdemli, ha csak annyi esze van..))
Ez a lüke persze, hogy nem értheti a fideszesek gondolkodásmódját, hiszen ő eleve balfék személyiségi jegyekkel született és utólag is ilyen eszmerendszerre kódolták! Nem tudja, hogy mi az a nemzet, nincsenek nemzeti érzelmei (ha igen, azok nem magyarok), vagy az egyenlőség vagy az egoizmus híve, a mának élés prófétája, s persze, valamelyik büfészak diplomájának büszke tulajdonosa.
A Fideszes szavazó különleges emberfajta, bevallom én soha nem értettem őket. Lehet persze, hogy ez az én hibám, mert nem vagyok képes mélymagyar, nagynemzeti gondolkodásra, és a logika helyett a gyűlölködés kollektív eufóriájában, a hazaszeretet csukott szemmel élvezendő[...] Bővebben!Tovább »
mi a fenének módositottak volna? Sólyom pont úgy csinálta meg nekik ahogy kivánták még 89-ben és úgy is védte meg az elszámoltatástól az mszp-t! no pont ezt akarták bebetonozni 4/5-el!
Ezért is emelte az alkotmány-módosítására szükséges szavazat arányt 4/5-re. Mi lett volna, ha "megegyeznek" 100% ..))--vagy csak szokásból írogatsz hülyeségeket..)))