Lendvai Ildikó Baráti (LIBA) kör helyett Kunhalmi Ágnes BAráti (KÁBA) kör.
Sokszor bizonytalan vagyok, mintha Lendvait látnám, lehet, hogy ő, csak még több a botox?
Stílus, retorika, arrogancia, demagógia ugyanaz.
tudnál mondani egyetlen fideszes prominens vezetőt, aki valaha dolgozott? tudom, ÁJ néhány hónapig előadó volt és KL is a párttörténeti intézetben lébecolt. de ezen kívül?
"Diplomától függetlenül azért nagyságrendekkel jobb elképzelései vannak, mint a jelenlegi kormánynak....."
Na ne má'! Adott egy pártberkekben mozgó huszonegynéhányéves emberke, aki életében semmilyen néven nevezhető munkát nem végzett, és megmondja egyből a frankót. Én többször hallottam a rádió élő műsorában vitázni, és egy hihetetlenűl öntelt, nagyképű kioktató ember benyomását keltette bennem. Az arrogáns stílusáról nem is beszélve. Bár nem vagyok a téma szakértője, de nem bíznék rá semmilyen oktatási funkciót. Sajnos a legtöbb MSZP-s ilyen. Bölcsészi diploma, de nem fűllik a foguk hozzá hogy cigánypurdét oktassanak, így beállnak politikusnak. Ráadásul szakpolitikusnak. Szánalom.
Reméljük, hogy mostmár ő is megérti, hogyha valaki nyíltan hirdeti, hogy nincs nyelvvizsgája, akkor azzal azt állítja, hogy nincs meg papírilag a diplomája...
A honlapra nem ő tette föl ebben a formában. De mégha ő is tette, mondtam, lehet, hogy nem szakerűen fogalmazott. De érthetően, hiszen hirdette, hogy nincs nyelvvizsgája, vagyis értelmes ember számára innentől tudható, hogy papírilag nincs diplomája...
Azt mondja, hogy nem ő írta. És lehet, hogy nem volt szabatosan megfogalmazva az önéletrajza. Ám egyértelmű: hirdette, hogy nincs nyelvvizsgája, tehát tudható volt, hogy papírilag nincs diplomája...