A Haza és Hladás Alapítványt az USA pénzeli...
ENNYIRE jó volt Bajnai pár hónapig a háttérhatalmaknak ?
Vagy már tényleg tarthatalan, hogy a bankoknak vissza kell adni azokat a pénzeket, amit azzal a hazugsággal kölcsönöztek, hogy svájci frank alapú?
Orbán mégiscsak rosszul kezeli a pénzszivattyút?
Mindenesetre ez azt jelenti, hogy már BIZTOS hogy hazai pályán nincs eléggé támogatott párt vagy személy, aki változást tudna kieszközülni.
Ha itt újabb fordulat lesz, az bizony az USA pénze és munkájának lesz köszönhető...
A facebookon szokott pulikálni oszkó iratkoz fel rá ! Jó irásai vannak. Kicsit érteni kell a világ és a hazai folyamatokhoz hogy jobboldaliaknak módjával ajánlott ... :DD
A jelenlegi nem tudok mást mondani rá csak agyalágyulttal meg össze sem lehet hasonlitani. Nem csodálom hogy az egész fidesz frakció kussol egész nap és nyomja amit a szájába adnak neki. Kész megélhetési bűnöző az összes.
Ha esze van akkor szerintem se tegye. Oszkóval sokkal ertelmesebb faszi annál hogy lejárassa magát es tisztábategye azt a szarkupacot amit most ezek a bolondok itthagynak. Egyébként is majd jol ellehetlenitik a következő kormány mozgásterét ha nem ők leszek igy nem kell mindenáron megvaltani a világot.
Hát ugye nem én dicsekedtem, mint Tömjénünk, aki kiválóan végezte a karaktegyilkolászási feladatát. Alapos volt és tökéletes:O))
A karaktergyilkosság olyasmi, amikor bizonyos fél vagy tized igazságokból építünk hazugségvárat, hogy a kipécézet ellenséget a földbe ( bocs agyagba) döngöljük.
Ha valaki a tényeken alapuló elemzést ad, még nem karaktergyilkosság. Ha azt mondom, hogy Orbán autoriter renszert épít, fel tudom sorolni az ismérveket... és sajnos igazam lesz... bár ezt vitathatod.
A karaktergyilkolászás a legalantasabb módszerek egyike.... nehéz kivédeni.Megvan a technikája .... ma már minden épeszű ember felimeri a szándékot:O) Többezer éve művelik.