Gyöngyöspata jobbikos polgármestere kampányfőnökével és Szebb jövős polgárőrökkel gondolta végig egy előbb-utóbb bekövetkező polgárháború kimenetelét. Választási győzelme esetén jelentős változásokat és a Jobbik külföldi kapcsolataiból származó hihetetlen mennyiségű pénzt ígért Juhász Oszkár, derül ki az atv.hu birtokába jutott hangfelvételből.
Korábban keljél fel, nagy tudós, hogy csőbe húzzál.
Te állítottál ordas nagy tévedést - miszerint a cigányokkal csak a XX. század második felében kezdődtek a problémák, bárki visszaolvashatja - mire én idéztem az igaz történelmi tényeket.
Te meg ahelyett, hogy elismernéd, megpróbálsz olyasmiket nekem tulajdonítani, amiket nem írtam - ezt is bárki láthatja - és nagy hangon szólítgatsz, hogy "cáfoljam meg". Vályogtéglákról hadoválsz.
Azért ,mert míg a Nürnbergben a 2. világháburós bűnösöket állítottak bíróság elé addig Hágában a Nemzetközi Bíróságon a jelenkot háburós bűnöseit állítják bíróság elé.
„Három-négy napon belül az Egyesült Államok mint a világ csendőre akkora katonai erőt tud Magyarországra hozni, amivel nem bírunk el.” Legfeljebb akkor – tette hozzá -, ha a légierő irányítása „olyan, hozzánk közel álló személyekhez kerül, akik garantálni tudják, hogy nem száll fel a repülő.”
Ezt érti valaki? A magyar légierő biztosítani tudná, hogy az amerikai légierő ne tudjon légifölényt kialakítani? Azért talán ennyire nem kellene bízni a saját képességeinkben lol
Ezt miert nekem irod o mondta el a jobbik a masodik legszimpatikusabb par vagyis vannak meg magyarok, ergo a magyar= jobbik szimpatizans.Neki modd nem neki en nem szoktam olyamit irni ki a magyar ki nem,mert egyreszt nem erdekel masreszt meg bajoldjanak ezzel a ki a magyar ki nem a jobbikosok .
Több topikon is láttam már azt a korabeli cikket, vagy könyvrészletet, amiben talán a múlt század 10-es éveiben írja le valaki a "problémákat" a cigánysággal kapcsolatban. Most hirtelen nem jut eszembe, ki volt az.
Egy-az-egyben ráhúzható a mai állapotokra. Csak most sokkkal durvább a helyzet.