„Azzal a gondolattal kacérkodik az Európai Unió (EU), hogy politikai feltételeket támasszon Magyarországgal szemben, bár Brüsszel még nem lépte át a Rubicont”
http://www.magyarhirlap.hu/gazdasag/orban_zsarolast_jelent_amire_brusszel_keszul.html
Ő kevesebbért ad kölcsön mintha piaci alapon vennénk fel ellenben vannak feltételei, hisz nem elbaszni adja hanem kikecmeregni. De ugye mi elbaszni akarjuk azert harcolunk a feltételek ellen.
Abszolute fogalmad sincs arról, mit jelent a liberális gondolkodás.
Szerintem a következőt jelenti:
Mindent szabad, ami nem tilos, és nem okoz másnak indokolatlan sérelmet.
Minden kérdés újra és újra megtárgyalható, és ha konszenzus van, ahhoz kell tartani magunkat, amíg újabb konszenzus nem születik.
Vagyis megegyezés nélkül élehetetlen a társadalom.
Sajnos most itt tartunk. Nincs megegyezés semmiben, csak diktátumok vannak. A ti olvasatotokban leglább 40 évig így lesz. Ez utóbbi egy a nagy tévedés!
"1. Nem kozoltek, hogy milyen feltetelekkel ad az IMF (sajat bankunk) kolcsont.
2. A nem kozolt feltelelek politikaiak."
Tudod mi a mi sajátunk? Amit magunk teremtettünk, és magunk tarjuk fenn, stb. Ez olyan, mint amikor a kamasz sajátjaként kezeli a családi kasszát, amiből Ő csak kivenni szokott.
"A nem közölt feltételek politikaiak." Honnan tudod, ha nem közölték? Miért mondasz önmagadnak ellent? Tehát közölték. Ezt csak a vezéred mondja röhögve, hogy Én ott ülök a tárgyeló asztalnál, de nincs kivel tárgyalni.
Hazudnak, terelnek, mint a vízfolyás. A választásokat is ormótlan hazugságaik által nyerték meg.
Ez a lényeg! Ezeknek az a jó, ha minden el van adva, a nép meg szolga, jobbanmondva az EU rabszolgája!:( Itthon büntetik az uzsorásokat, az EUban nem, ők csak annyit adnak, hogy a lejáratos kamatok visszfizethetők legyenek:(P
Folytassa gazdasági szabadságharcát, unortodox gazdaságpolitikáját.
Csak ebbe a kisembereknek fog felkopni az álla.
Félreduma. Azt már láttuk hova vezetett a híres liberális ORTODOX gazdaságpolitika. Kirabolták az egész világot. Mo-on 100 milliárd dollár adósság járt az ortodox rabláshoz.Igaz ehhez kellett a magyar hazaáruló baloldali liberális tolvajbanda is.
Számodra biztosan az a demokrácia, hogy monden úgy van, és úgy kell legyen, ahogyan Te gondolod.
Nos itt van a tévedés, és ostobaság. Én azt gondolom, ha szavunkat adtuk, hogy itt nincs, és nem lesz diktatúra, akkor így is kell cselekednünk. Egyetlen politikai erő sem, még akkor sem, ha éppen a választásokon 2/3-a volt, teheti meg, hogy minden hatalmi ágat a saját klientúrája alá vonjon , ráadásul mindezt úgy, hogy az általa kialakított antidemokratikus szabályrendszere által ezt évtizedekig vagy egy "földindulásig" megszabj. Vagyis nem mondhatják a hatalmon lévők, hogy pofa be, az van amit én akarok, mert ezt úgy hívják, DIKTATÚRA.
Ha azt nevezed zsarolásnak, hogy akkor hajlandó támogatni kishazánkat, ha Magyarországon demokrácia van, hát tegye. A demokrácia hívői nem lesznek ellene. Annál inkább a diktátorok.
„Azzal a gondolattal kacérkodik az Európai Unió (EU), hogy politikai feltételeket támasszon Magyarországgal szemben, bár Brüsszel még nem lépte át a Rubicont”