Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

FeZ_ Creative Commons License 2012.08.07 0 0 153

komewy !

A kollégámnak szerintem kellene pár cucc a gépedből, de a következő keddig szabin van. Ha addig kitartanak az alkatrészeid, akkor szólok neki.

Esetleg valami elérhetőséget tudsz majd adni ? Az emilem publikus, oda (is) írhatsz !

Köszi

FeZ

Előzmény: komewy (152)
komewy Creative Commons License 2012.08.06 0 0 152

1995-ös 3 ajtós zöld 1.4.es citroen ZX- em alkatrészei eladók.   /lökhárítók,ajtók, oldal idomok, csomagtér ajtó, motorháztető, műszerfal, stb..../

4 db 13"-os felni használt gumikkal OLCSÓN.    

Kert ürítés miatt sürgősen megszabadulnék tőlük.

wolf_ Creative Commons License 2012.07.30 0 0 151

kombi vagy ötajtós.

Mert kombihoz van egy felesleges kalaptartó rolóm

Előzmény: Kopaszh (149)
Kopaszh Creative Commons License 2012.07.01 0 0 149

Sziasztok!

Kérdésem a következő CITROEN 1.4 i Avantage hoz kellene nekem egy jó állapotú kalaptartó!Honnan és mennyiért lehet beszerezni???

Előre is köszi!

Kopaszh Creative Commons License 2012.06.29 0 0 148

Szeva!

Hát a CITROEN 1.4 i Avantage fogyasztása gyári adatok szerint 7L fogyasztással kerültek piacra!Az enyém is beéri ennyivel még ma is pedig már 17. éves!

Előzmény: HndballTrainer (147)
HndballTrainer Creative Commons License 2012.06.29 0 0 147

Nem szeretném kikisérletezni, csak arra voltam kiváncsi, hogy akkor még mehetek vele nyugodtan, nem fog a következő sarkon megállni! Viszont ebben az esetben tényleg jó fogyasztása lehet a "paripának", mert akkor erősen 6.5 liter alatt lesz!

Előzmény: Kopaszh (146)
Kopaszh Creative Commons License 2012.06.28 0 0 146

Szeva!

Hát elvileg a visszajeljő lámpa felvillanása után még Kb 100 Km -re elegendő a benzin!

Azaz olyan 6-7 liter!De nem érdemes kisérletezni vele!Nehogy cserben hagyon!

Előzmény: HndballTrainer (145)
HndballTrainer Creative Commons License 2012.06.28 0 0 145

Tökéletesen kiszolgál a nyaralás alatt az 1.4 Avantage!!! Egy hibája volt, hogy nincs benne légkondi, de sose legyen nagyobb bajom... Tele tank benzinnel 720 kilómétert hasított (persze van még benne valamennyi benya, mert nem világít a viszzajelző még). Jut eszembe, tudja valaki, hogy kb. mennyi nafta van még a tankban, ha elkezd világítani a kontroll lámpa?

Kopaszh Creative Commons License 2012.06.18 0 0 144

Sziasztok!

Tudna nekem valaki segíteni citroen  zx 1.4 i avantage fékdob ügyben!Sikerült levenni viszont cserére szorul!

Volna valaki akinek van fölösleges  olyan amiben jó a csapágy és a dobot nem kell szabályozni????

Kopaszh Creative Commons License 2012.06.15 0 0 143

Sziasztok!

Le tudná nekem valaki részletesen írni a   zx 1.4 i avantage   fékdob levételének menetét!Próbáltam lekapni és meg semozdul!

Előre is köszönöm!

Kopaszh

konyuli Creative Commons License 2012.06.13 0 0 142

Oké, köszönöm a segítséged! :)

Előzmény: Kopaszh (141)
Kopaszh Creative Commons License 2012.06.13 0 0 141

nahh akkor amit linkeltem neked oldalt ott találst te.számot fel kell hívni,hogy van e nekik!az ne tévesszen meg ,hogy a honlapon nincs fönn !Nem mindent tesznek föl !Egy telefont megér!Olcsóak (viszonylag!)!

Előzmény: konyuli (140)
konyuli Creative Commons License 2012.06.13 0 0 140

Peugeot 205, 106-ból átrakott motorral.

Előzmény: Kopaszh (139)
Kopaszh Creative Commons License 2012.06.13 0 0 139

milyen tipusú jármű ez  a dolog?

Előzmény: konyuli (138)
konyuli Creative Commons License 2012.06.13 0 0 138

Igaz nem zx (106 motorral szerelt 205),de elvileg jó hozzá.

Előzmény: konyuli (136)
Kopaszh Creative Commons License 2012.06.13 0 0 137

Szia!

http://franciaautobonto.hu/joomla/

Ha zx alkatrész kell itt nézz szét!

Előzmény: konyuli (136)
konyuli Creative Commons License 2012.06.13 0 0 136

Szia.

Nekem 1,1-es TU1M motorom van Magneti Marelli G6. 1993-évj.

Előzmény: Kopaszh (135)
Kopaszh Creative Commons License 2012.06.13 0 0 135

tudok neked egy oldalt mutatni!van sok minden!írd a ccmet meg évjáratot

Előzmény: konyuli (134)
konyuli Creative Commons License 2012.06.13 0 0 134

Sziasztok!
Kérném a segítségeteket: kellene nekem egy benzines zx fordulatszámmérője,  olyan ami az ikertrafós/parazitaszikrás gyújtásrendszerrel  rendelkezik.Ezeknek a fordulatszámjelet már az ecu küldi, ha jól tudom.

Tudnátok nekem ebben segíteni?

Üdv:konyuli.

Kopaszh Creative Commons License 2012.06.13 0 0 133

Sziasztok!

Sikerült kibontani a hátsó lengéscsillaítót!Az lenne a kérdésem,hogy mennyire kellen szabadon mozognia?Tehát ha nagy nehézségek árán sikerült összenyomni akkor ugyan ilyen nehezen tudom széthúzni lussz valami fémes hangot hallat.Olyan mintha homok került volna bele.

Mennyire kellene egy jól működőnek szabadon járnia ill. egyáltalán vissza kellene -e tolnia összenyomás után?

Köszi!

HndballTrainer Creative Commons License 2012.06.13 0 0 132

Köszi! El nem tudtam képzelni, hogy egy ennyi idős autónál hogyan tudták ezt megoldani...

A seregnél láttam már olyan "nagyvasakat, ahol kormányozni lehet a hátsót is, de ilyen kicsiban ez megelpő lett volna....

Előzmény: promega (131)
promega Creative Commons License 2012.06.13 0 0 131

Az egész hátsó híd 4 db "laza" gumiszilenten keresztül csatlakozik a padlólemezhez, ezek rugalmassága engedi meg ezt a mozgást.

Előzmény: HndballTrainer (130)
HndballTrainer Creative Commons License 2012.06.12 0 0 130

Nekem is 1.4 avantage-m van és kiváló választás volt, akár 19 éves, akár nem! A fékek még nem vészes csereberével, de a többit nem tudom. Mondjuk én olajat is szervízben cseréltetek:D Elképesztően jó volt látni ma a teszt során, hogy az autó hozza könnyedén az elvárt dolgokat!:D Viszont egy dolgot nem tudok elképzelni sem... Hogy a nyavajába fordítja a hátsó kerekeit??? Mert a gép könyve azt írja, hogy max. 5°-ban képes beforgatni, ha dinamikusan vesszük vele a kanyart:D valaki látott már erről videót?

Előzmény: Kopaszh (129)
Kopaszh Creative Commons License 2012.06.12 0 0 129

Sziasztok!

Nekem már két éve van egy zx  1.4 i avantage -om!Sajnos köszönhetően a jó utaknak hátsó és valószínűleg első lengéscsillapító csere lessz rajta a héten!Plussz műszakira a fékeket is átnézem,ha kell cserélem.

Mennyire bonyolult kicserélni otthon házilag a dolgokat ???

Tudom sokakban felmerül a kérdés miért nem viszem szerelőhöz!De abban jobban bízom  amit magamnak csinálok itthon!

Szóval bonyolult a cseréje?

Válaszokat előre is köszi!

Kopaszh

HndballTrainer Creative Commons License 2012.06.12 0 0 128

ma elvittem a paripát egy autóklubbos szervízbe, hogy a nyaralásra indulás előtt nézzék át (nem lenne jó élmény lekukkantani az autópályáról)! Ajánlott szerelőhöz vittem és kértem, hogy nézze át! Megbeszéltük, hogy mit szeretnék mindenképpen javíttatni (cserélni) aztán ők kezelésbe vette a "vasat". Amíg én beléptem az autóklubba (Hofi után szabadon: majd letörlöm a talpamról:D), addig elkészült a diagnosztika! A szaki azt mondta, hogy: "Uram, ez az autó hamarabb fog szétrohadni ön alatt, mint tönkremenni"!!! Így aztán még jobban beleszerettem a kocsiba! Olajcsere (ezt kértem), légszűrő csere, világítás kapcsoló csere (nem maradt bekapcsolva a refi) és a két hátsó gázteleszkóp( csomagtartó emelő) csere után meg is állapodtunk 35ezer pénzben! Sőt még elnézést is kértek, hogya csak délután lesz kész az autó, mert a világítás kapcsolóért el kell menni a nagy raktárba! De hozzá tette a faszi, hogy mivel a korához képest "tökéletes az állapota", így ha szeretném, le is vizsgáztatják délutánra! Mondtam, hogy köszi, de 2013. márciusig jó a papírja, és az autóklub garatálja a sztandard csomaggal, hogy márciusban is 16.900.Ft-t fogok fizetni a vizsgáért, így nem kértem az "extrát"!!! :D Haza felé eszembe jutott, hogy gyerek koromban azok a Citroenek voltak a kedvencek, amelyiknek rejtett kerekei voltak! A ZX meg ugye ennek egy folytatása. Vagyis elmondhatom, hogy az álmom vált valóra!!! :D Az meg, hogy jó állapotban van műszakilag, külön öröm! Azért egy lakatossal átnézetem, hátha csinosítani tudna ő is rajta!

wolf_ Creative Commons License 2012.06.08 0 0 127

sziasztok

úgy néz ki hengerfejes lett az autóm.

azt mondja a szerelőm, hogy ha fém tömítés van benne, akkor 99% hogy szétrepedt.

Még gyári benne a tömítés. Van esély arra hogy ez így van?

Ill milyen tömítéssel szerelték ezt gyárilag?

wolf_ Creative Commons License 2012.06.07 0 0 126

FeZ!

milyen cikkszámon lehet ezt megrendelni?

köszönettel

wolf

Előzmény: FeZ_ (124)
wolf_ Creative Commons License 2012.06.06 0 0 125

na ez jó hír hogy legalább lehet még kapni :)

köszönettel

wolf

Előzmény: FeZ_ (124)
FeZ_ Creative Commons License 2012.06.06 0 0 124

A 4-es cső 2100 ft.

FeZ

Előzmény: wolf_ (123)
wolf_ Creative Commons License 2012.05.31 0 0 123

Sziasztok!

Nekem kellene egy gumicső, 1.9TD-hez , ami a szelepfedelet köti össze az olajbetöltő csövével. Talán kartergázcső lehet.

Szivárog az olaj a szelepfedélnél, a csatlakozásnál. De bárhogy húzom meg, továbbra is csinálja.

Ha valakinek lenne ilyen, háhs lennék.

köszönettel

wolf

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!