Bakker ismersz már pár éve, ilyen vagyok evvan :-) A többi meg.. azért az önostorozáshoz még ne készítsd elő a szögesustort, van még pár tényező az ügyben azért.
Tündérem, egy kicsit heves vagyol ugyan, de ennek dacára a saját magam kudarcának tekintem, hogy nem sikerátt itten műxőképes rencert kialakítani... én álltam bele, én viszem a balhét... Annyit kérek pusztán, hogy ezt ne a Kéxakállon kérjétek számon. Én írtam a modust - igazán kedvesen átengedve, és lyó alapjaidra építve, ezt soha megháláni nem t'om -, ez az én balhém... csúnyán elmértem a nyilasok köcsögfaktorát, így jártunk... innetnőtl má' t'od...
Igen... de csak csatákat nyertünk, háborút meg nem... ha akkó' leszögezünk nehány obskúrus szabált, és végig is visszük, akkó' mostan szemberöhöghetnék a fórum friss urait... nem tettük... magunkre vethetünk csak, ezér' kár a Zöreg Kéxakéllt basztatni, mer' soha, semmikor nem vótt akadálya új szabálok bevezetésének...
Erről mindig szegény rezsőnk meg Pirítós jut eszembe, akik már 2000 táján ezen brusztoltak. Mert hogy micsoda egy tényező vagyunk.. istenem. Bár kétségtelen, a mai napig megvan az a Demagógrata szám, amiben kiszerkesztett engem a mi drága rezsőnk.
Ami a mi hibánkat illeti én a magam részét itt már elvállaltam volt több ízben. De azért ne legyen már minden az én saram hé :-)
Úrnőm, még mindig fenntartom, hogy rosszul, rosszkor, rossz helyen attuk tudomására a vén Kéxakállnak, hogy szeritnünk mi a pálya... Sz'al inkább magunkban keresem a hubát - lévén jóval többen vóttunk -, mincsem benne. Szeritem a vén iszákos mindig hozott anyagból dóggozott, és kibaszottul nem éredkőte csak a PoliDili...
Csillagom, gondójj bele: egyetlen - úgymond -, kezdeményezés sem vált sikeressé, sem a klubok, sem a főddalatti mozgalom... pedig jópofa, és helyénvalónak láccott... Egyetlen érdemét látom a jelen esztrádműsornak: zavaró tényező lett a fórum, aminek leigázásáér' minden elképzelhető eszköszt bévet a Vekkerúr... Erre ment rá a Wágner úr...
Ez is egy eredmény... nem? Fosnak, Kicsim... de nagyon... köll ennél több?
"Régiként": Valamit létrehoztatok - és működött. Mint műszaki ember az az álláspontom, hogy ami működik azt ne babráljuk, mert hamarabb elromlik! Dehát ez már a szülést követő esemény utáni tabletta.
Itt szerintem nem éli ki, aki egyébként verné a családot
nnna, ennél hazugabb ótvarabb duma kevés van
mert erre én azt mondtam, hogy nem kötelező az idnexen kiélni, de le lettem ugatva, hogy akkor majd rugdossa a kutyát meg az asszonyt stb. h nem írhatja ki magából