viccelődtünk veled, mert hülye dózsások vagyunk. Nem mondtál hülyeséget, csak úgy hanzott, mintha egy sporttévés "szakértő" közhelyszótárából rángattad volna elő.
a meccs egyébként 0-0 lesz, baromi szar, ráadásul a végén bármelyik is nyer 11-esekkel, elviselhetetlen lesz nézni az örömüket.
Szerintem ugyanolyan lesz a játék képe, tökmindegy ki szerez vezetést. A spanyolok előnyben is, hátrányban is ugyanazt az óvatos passzolgatást fogják csinálni a középpályán, amit a del Bosque korszakban mindig is csináltak. Legfeljebb akkor váltanak támadóbb játékra, ha kétgólos hátrányba kerülnek.
Sajnos erre is nagy az esély. Ha a kezdő 11-ben nem látjuk Torrest, akkor a spanyolok is biztonsági játékkkal kezdenek --> akár dögunalmas is lehet a döntő.
OK. Csak azt szerettem volna kiemelni, hogy a kontra mekkora plussz lehetőséget jelentett az olaszoknak. Kinyilt védelemmel szemben tudtak látványosan játszani.
így van, de szerencsére a labda gömbölyű, és nincs előre lefutott meccs. Nekem még az is eszembe jutott, hogy egyik sem rúg gólt: na ez már egy harmadik egészen más játékképet eredményezne. A 11-eseknél meg minden előfordulhat, nagy lutri az egész. Az idegek párharca, amiben az győz, aki kevesebbet hibázik.
Ha ők rugják az első gólt és utána kontrázhatnak - na ez tényleg nagyon megy nekik. De ha a spanyolok rugják az első gólt - akkor egészen más lesz a játék képe!
Balotelli tipikus példája annak, amiről Tésztás Gyurka beszélt. Nem egy különösebben kiemelkedő gólgép, tucatjával lehet találni nála eredményesebb csatárokat találni Rossitól Benten keresztül Llorentéig, akik körül tizedekkora hype sincs. Viszont kiváló celebanyag az állandó pózolásával, allűrjeivel, botrányaival. Magam részéről mondjuk egy "csendes" Di Natale-t minden szempontból sokkal többre tartok nála. A szöszi védelmében csak annyit, hogy rettenetesen fiatal még, és potenciálisan benne van a futballista. Kérdés, hogy valaki helyes irányba rakja-e, mint Ronaldót a vén alkesz, vagy elmegy az örök majdnem deqrwajó hatalmas tehetség irányába, mint Cassano.
a Bécs-Hamburg kb. annyi, mint a Lille-Marseille, Palermo-Torino útról nem is beszélve, vagyis régión belül sem feltétlenül sokkal nagyobbak a távok, mint egy-egy nagyobb országon belül
Holnap szar Balotelli szar formában lesz. Egyfelől baromi nagyképű nyilatkozatokkal hergeli a sorsot, másfelől meg a német meccsen elkezdtem az olaszoknak szurkolni, ez egyértelműen azt jelenti, hogy veszíteni fognak.
München van mondjuk a nem szomszédos országok nagyvárosai közül kb. a legközelebb. Nyilván ha a magyaroknál és a németeknél is lennének meccsek, akkor a Budapest-Hamburg útvonalat lenne érdemes figyelni. És persze vonattal az már extrém kényelmetlen, nem tudom, milyen gyakran szoktál utazni tizensok órákat (én évente legalább egyszer-kétszer), nem álom, három hét alatt többször biztosan nem csinálnám.
Ilyen gólt Vassell is lőtt pl. a hollandoknak, ettől - sajnos - még nem lett csodacsatár. Mindegy, szerinted jól játszik, szerintem gyengén. Holnap remélem, hogy a németek elleni arcát mutatja.
persze hogy nagyobbak, de ez a költségek töredéke. mennyi egy belépő, mondjuk százezer forint? mennyi egy vonatjegy innen akár csak Münchenbe? 10-15 ezer?
Nem biztos, hogy csak az első meccs lenne Moszkvában. Egyébként meg akkor az oroszokat szedjük ki, legyen csak Ukrajna meg Törökország. Jelenleg a legnagyobb helyszín Oroszország, a második legnagyobb ez az ukrán-lengyel volt. Minden más ennél csak kisebb lehet (gondolom Ukrajna, de még Lengyelország méretű országok normálisan egyedül rendeznek, csak ugye pont ez a kettő annyira szegény), úgyhogy a távolságok mindenképpen sokkal nagyobbak.
na nézzük csak. kell a főbíró, és a két partjelző. aztán kell (a biztonság kedvéért) két-két gólbíró a gólvonalra (eddig hét), plusz két-két kapufabíró a kapufák mögé, hogy lássuk, mellé ment, vagy a kapuba. és meg is van a 11, pont mint egy csapat. perfect
"Egyértelműen ellenzem, nem értem, miért kellene nekünk videobíró. Akkor nemcsak erre lenne szükség, hanem minden játékosra szenzorokat kellene telepíteni, hogy kiszűrjük a kezezést. Nekem ez a véleményem. Lehet, hogy nem mindenki ért egyet a véleményemmel, de én ebben hiszek" - idézte a Kyivpost.com Platinit, aki kitart amellett, hogy a technikai vívmányok bevezetésével ellentétben inkább a több játékvezetős megoldást kell alkalmazni.
Persze a videóbíró nem = a Maruzsi féle rendszerrel, de a technikával szemben az emberi bíráskodást preferálják.
úgy kell megcsinálni a beosztást, hogy mi Pozsonyban vagy Stockholmban játsszunk a norvégokkal. persze a schedule-t komoly összeurópai alkudozás szülné meg, de hát ez már most is rutin, hát még addigra :D