Üdv mindenkinek, van egy jó pár darab magyaróriásom három hónapos eladó!Hódmezővásárhelyen lakom,három anyával,és két bakkal tartom a vonalat.Az egyik bak dunavarsányi,a másik saját nevelésű.Az apja szeghalmi,Hajdú Dávidtól volt, de tovább adtam egy ismerősömnekkHa valakit érdekel,emailen és telefonon kereshet.Tisztelettel és KELLEMES ÜNNEPEKETkívánok:Zsoldos Imre
De ha 50 percet beszéltél vele telefonon, és gondolom meg is beszéltettek dolgokat, akkor miért kellett ide kiírni? Az zavar, hogy a mai világban már semmit nem csinálnak ingyért?
Nem kel ebből nagy dolgokat levonni, nem ér senkinek oda a keze, csak ha nem tudnád, előfordul moderáció. Ilyenkor a hozzá kapcsolódó hozzászólásokat is törlik, az ennyimét is törölték, és én is kaptam figyelmeztetést.
Szerintem ne menjetek el innen. Nem kell tagnak lennetek ahoz hogy ide irhassatok, és pláne hogy Magyar óriás nyulat tartsatok. A topic nem szünik meg! Beszélgessetek azokkal akit méltónak találtok rá, jöhetnek a képek, tippek, tapasztalatok. Én sem vagyok tag, nem is érdekel a dolog de ezt a nyulat tartom és kész.
Kaptam figyelmeztetést én is. Elfogadom. De nem utoljára vagyok itt!
Üdv MODERÁLTAK TÁBORÁBAN KARESZ!AZ IGAZSÁG ENNYIRE FÁJHAT EMBEREKNEK AKIK NEM BÍRJÁK A KRITIKÁT!tÖBBSZŐR KÉRTEM A jANIT H EHLYESBÍTSEN AZ ÁLLÍTÁSÁN DE SAJNOS NEM TETTE MEG.URAIM! AKI MEGKAPTA A LEVELET AMELYBEN PANASZKODIK AZ ELNÖKÜNK ,HOGY NEM EMAILEZTEM ÉS NYÍLTAN ÍRTAM A FÓRUMON NEM IGAZ!!!!!MEGÍRTAM NEKI AZ AGGÁLYAIM ÉS UTÁNA KB 1 ÓRÁRA FELHÍVOTT TELEFONON ÉS 50 PERCET BESZÉLTÜNK ECSETELTÜK A DOLGOKAT.HÁT ENNYIT A BECSÜLETESSÉGRŐL.SEBAJ!ÉN KÉRTEM HOGY 2012 JAN-1-EL ZÁRJANAK KI AZ EGYESÜLETBŐL.NEM ASZISZTÁLOK TOVÁBB PÉNZNYELŐ DOLGOKBA A SEMMIÉRT CSERÉBE.MOST ÍRTAM ITT UTOLJÁRA !NINCS TÖBB HOZZÁFŰZNIVALÓM A DOLGOK JELENLEGI ÁLLÁSÁHOZ ÉS HA MEGINT MODERÁLNAK EZÉRT AMIÉRT VKINEK SÉRTEM A NAGY EGÓJÁT HÁT LEGYEN MINDENKINEK SOK ÖRÖMET A TENYÉSZTÉSBEN.
Úgy tudom ,hogy nem forgalmaza senki de árulnak ilyen ketreceket ,mintha vhol olvastam volna valamelyik hirdetésben,de rátudsz kattintani a keresőbe és ott kiad vmit.Van MO-on ketrecgyártó cég nem is egy és ott lehet náluk külön elemeket is rendelni vagy szerencsédre felszámolnak ketreceket nyúlállományokat és akkor olcsón hozzá lehet jutni.
Nem nagyüzemileg tenyésztem a magyar óriást csak sikerült boldog nyúlketrec elemeket szereznem és abból állítottam össze a ketreceim,vmelyik rácsos az egész így nagyon könnyű tisztán tartani és a fertőtlenítés is egyszerű.A másik rész eredeti meneghin nyul padozat/műanyag/ezt megint könnyű tisztán tartani és tepszis a trágyagyűjtés így a légylárvák se okoznak gondot.Egyébként ezt a Janival is megvitattuk és jókat érveltünk a saját tarttástechnológiánk mellett.Most szereztem be egyedi tartásra fa ketrecet de az is rácsos padozat félig,tehát van teszt rendesen ,hogy melyik az igazi a nyúlnak.
Érdeklődnék, hogy a Magyar óriásnyúlnak van-e gazdasági haszna? Gazdaságosan tartható-e családi húsfogyasztás kielégítésére? Vagy színtiszta hobby a tenyésztése?
Sziasztok. Zoli vagyok Hajdu Bihar Megyéből, a segítségeteket szeretném kérni:
-hetek óta próbálok Magyar Óriás Nyúlat vásárolni, de ezidáig nem sikerült megbízható helyet találnom.
A fórumbejegyzéseket olvasva úgy látom, hogy Ti vagytok ma Magyarországon az egyetlen hiteles "társaság", ezért kérek mindenkit, akinek a megyém közelében van eladó állata, nagyon szívesen megvásárolnám. Kérek mindenkit aki tud segíteni, írjon a zolmate@vipmail.hu email címre.