Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Olympus om-d e-m10 markiii +12-40mm f2.8 17mm f1.8 omd em10 mark iii 17 12-40 Csere Nikon D750
Eladó kihasználatlanság és a nikon rendszer megléte mellett egy Olympus om-d e-m10 mark iii milc micro 4/3 váz dobozával és minden gyári tartozékával.
-doboz
-leírások
-garancia papírja (2023.08.15.-én járt le a 3 év gari)
-gyáru vázvédő sapka
-Gyári vakutalp védő műanyag
-Gyári 1-szer használt nyakpánt
-Gyári töltő
-gyári aksi
-2db szinte új patona minőségi utángyártott akkumlátor
Szóval minden ami gyári
Expó: 5000
Serial: Bhya79062
Jár hozzá egy teljesen újszerű, megkímélt és hibátlan állapotú Olympus 12-40mm f2.8 pro objektív, dobozával és első-hátsó gyári védősapkával valamint gyári napellenzővel.
Por, gombamentes.
Gyári szám:AC5A23697
Jár még mellé egy Olympus 17mm f1.8 fix objektív hibátlan esztétikai állapotban és müködéssel.
Gyári szám: ABT226756
Szeretném egyben eladni de ha kell megbeszélés alapján megbontom de a gépet leginkább a 12-40mm f2.8 pro obival Szeretném együtt eladni mert remek páros de már a 17mm f1.8-at hirdetem 87.000Ft-ért külön így az Olympus omd em10 mark iii váz és az olympus 12-40mm f2.8 pro objektív 313.000Ft-ba esik ha kiszámoljuk de nyilván ha valaki együtt vinné talán (ennek örülnék a legjobban) vagy külön akkor minimálisan alkuképes a dolog, ésszerű és korrekt határok között.
Csere érdekel értékegyeztetéssel megkímélt, szép állapotú Nikon D750 fx vázra lehetőleg 25-30.000 expóig és ha lehetséges dobozával és szintén megkímélt és hibátlan állapotban.
Megtekinthető, elvihető személyesen Hajdúböszörményben illetve postázom is ha szükséges vagy Gls és Foxpost küldés megoldható.
Ára együt a szettnek, a váznak és a 2 obinak: 400.000Ft ( ha bontani kell esetleg fentébb megtalálható róluk az információ)
Eladó kihasználatlanság és a nikon rendszer megléte mellett egy Olympus om-d e-m10 mark iii milc micro 4/3 váz dobozával és minden gyári tartozékával.
-doboz -leírások -garancia papírja (2023.08.15.-én járt le a 3 év gari) -gyáru vázvédő sapka -Gyári vakutalp védő műanyag -Gyári 1-szer használt nyakpánt -Gyári töltő -gyári aksi -2db szinte új patona minőségi utángyártott akkumlátor Szóval minden ami gyári
Expó: 5000
Serial: Bhya79062
Jár hozzá egy teljesen újszerű, megkímélt és hibátlan állapotú Olympus 12-40mm f2.8 pro objektív, dobozával és első-hátsó gyári védősapkával valamint gyári napellenzővel.
Por, gombamentes.
Gyári szám:AC5A23697
Jár még mellé egy Olympus 17mm f1.8 fix objektív hibátlan esztétikai állapotban és müködéssel.
Gyári szám: ABT226756
Szeretném egyben eladni de ha kell megbeszélés alapján megbontom de a gépet leginkább a 12-40mm f2.8 pro obival Szeretném együtt eladni mert remek páros de már a 17mm f1.8-at hirdetem 87.000Ft-ért külön így az Olympus omd em10 mark iii váz és az olympus 12-40mm f2.8 pro objektív 313.000Ft-ba esik ha kiszámoljuk de nyilván ha valaki együtt vinné talán (ennek örülnék a legjobban) vagy külön akkor minimálisan alkuképes a dolog, ésszerű és korrekt határok között. Váz 3 aksival: 12.000Ft, 12-40mm 2.8 obi: 190.000Ft Csere érdekel értékegyeztetéssel megkímélt, szép állapotú Nikon D750 fx vázra lehetőleg 25-30.000 expóig és ha lehetséges dobozával és szintén megkímélt és hibátlan állapotban.
Megtekinthető, elvihető személyesen Hajdúböszörményben illetve postázom is ha szükséges vagy Gls és Foxpost küldés megoldható.
06202103859
Köszönöm, hogy elolvastad.
Igény esetén még kapható hozzá édesapám megbecsült, szeretett Olympus 40-150mm f4-5.6 kittobija, melynek ára: 40.000Ft
Eladó egy 4/3-os (nem m4/3) Sigma 105mm 1:2.8 EX DG MACRO objektív, 4/3-m4/3 elektronikus adapterrel együtt! Napellenzője nincs. AF módban nálam a fókuszt nem sikerült élesre állítania (talán gyengélkedő motor?...vagy váz inkompatibilitás?), de mivel makróztam vele, amúgy is csak a kézifókuszt használtam. Az élességállító gyűrű gumiborítása NEM mállik, NEM ragacsosodik. Made in Japan. Kihasználatlanság miatt eladó (a makrózás nem az én műfajom, ekkora gyújtótávolságon pedig nincs szükségem fix obira, erre a célra egy 75-150-es Minoltát használok)
SN: 2026730
Helyileg Szegeden található. A személyes átvételt jobban preferálnám, de ha kell, postázhatom is, foxposttal.
Ár: 35 ezer Ft, az elektronikus adapterrel együtt!
Panasonic Lumix G80 szép állapotban, a markolat részen a gumi megnyúlt, de az új tulajdonos számára vásárláskor megrendelem a címére a pótalkatrészt (új markolat gumi), amit majd 3 perc alatt kicserélhet. 3600 expóval, tartozékaival (töltő, kábel, nyakpánt, kijelzőn üvegfólia) sérülésmentes állapotban. 5 tengelyes DUAL I.S. 2 képstabilizáció, időjárás szigetelés, Wifi, HDMI, USB, Utólagos fókusz. Igény esetén a fotókon látható stabilizátoros LUMIX G X VARIO 12-32mm f/3.5-5.6 Asph. / MEGA O.I.S. objektív is elérhető 29 e Ft-ért (az objektív hétfőig foglalva) sn: xer1804110293 és xa6kj007800 Egyeztetést követően a 18. kerületben tudom megmutatni.
Eladó Olympus OM-D E-M1 II váz nagyon szép állapotban, hibátlan működésű, a kijelző karcmentes, az expószám 10116, nem garanciális.
Hozzá jár két gyári (az eggyík nincs toppon) két utángyártott akkumlátor, gyári töltő, USB töltő, gyári USB kábel, gyári szíj (nem volt használva), ajándék vezetékes távkapcsoló, eredeti doboz, papirok.
Váz anyaga: fém Foglalat: Micro Four Thirds Szenzor: 4/3″ Live MOS CPU: TruePic VII Tényleges felbontás: 16.1 MP Teljes felbontás: 17.2 MP Képstabilizétor: van, szenzor eltolással, IS prioritás: van AF: kontrasztérzékelő, 81 pontosnak
Eladó Olympus OM-D E-M1 II váz nagyon szép állapotban, hibátlan működésű, a kijelző karcmentes, az expószám 10116, nem garanciális.
Hozzá jár két gyári (az eggyík nincs toppon) két utángyártott akkumlátor, gyári töltő, USB töltő, gyári USB kábel, gyári szíj (nem volt használva), ajándék vezetékes távkapcsoló, eredeti doboz, papirok.
Váltás miatt eladó Lumix LX100 kompaktom. Az egyik legjobb kompakt, amit valaha használtam. Tökéletes méret, kimagasló tudás, full manuál kezelési lehetőséggel. Neten rengeteg review van róla, érdemes csekkolni, de én is szívesen elmondom a tapasztalataimat. Sokfelé vittem magammal, ezért az LCD-n már van néhány karc, illetve a frontlencsén egy minimális karc/pötty. Nem tudom, hogy ez mikor és hogy került rá, viszont sokféle beállítással, különböző környezetben és fényben használva sem vettem észre semmit az elkészült képeken. A fókusz-és rekeszgyűrűk szépen járnak, a gombok és a tárcsák úgy kattannak, ahogy kell, a váz szinte kopásmentes. Mechanikailag tökéletesen működik.
Vállpánttal, eredeti kisvakujával és akksival adom.
SN: WT8DG002008
110.000 Ft
Budapesten személyesen kipróbálható és átvehető, de Foxposttal is mehet.
Eladó egy kitűnő állapotban levő, alig használt Panasonic Lumix G 20mm f1.7 II objektív, dobozával, zsákjával, sapkákkal és egy könnyű napellenzővel, 83.000 Ft. ÚJ ÁR: 79.500 Ft ELKELT!
Olympus 45mm 1.8, m43 bajonettel, dobozában, minden tartozékával, 2024.07.08 +6hó hivatalos garival. Hibátlan esztétikai és műszaki állapot, és lencsék.
Eladóvá vált az alábbi szeretett micro 4/3 szett és tartozékai rendszerváltás miatt.
Olympus OM-D E-M1 Mark III - A váz 11536 mechanical shutter count-al rendelkezik, hibátlanul működik, használatból adódóan kisebb esztétikai kopások találhatóak a talpán, illetve a tetején, ezekről igény esetén küldök több képet. Gyári akkumulátor, hibátlan állapotú pánt, töltő, tőltőkábel, két extra akkumulátor, valamint két 128 GB-os memóriakártya is jár hozzá.
Sorozatszám: BJDA30578 Ár: 340.000.- HUF
Olympus M. Zuiko Digital ED 100-400mm f/5-6.3 IS - hibátlan, újszerű, karcmentes állapot
Sorozatszám: 351510486 Ár: 400.000.- HUF
Olympus M. Zuiko Digital ED 12-100mm f/4.0 IS Pro - kisebb karcok, hibátlan működés
Sorozatszám: ACCA17570 Ár: 280.000.-HUF
Olympus M.Zuiko Digital ED 8-25mm f/4.0 Pro - szintén minimális méretű kopások, hibátlan
Sorozatszám: 34DA02003 Ár: 280.000.-HUF
Olympus M. Zuiko Digital 17mm f/1.8 - tökéletes állapot
Sorozatszám: ABT226756 Ár: 85.000.-HUF
Panasonix Lumix G Vario 35-100mm f/4-5.6 ASPH Mega O.I.S. - karcok a külsején, hibátlan működés
Eladó egy ritkaságnak számító Sigma 150mm-es makró!
Sigma 150mm 2.8 macro, sima 43 bajonettel, de adapterrel használható m43 vázakon, akár autofokusszal is. Korának megfelelő normál állapotban (Sigmás gumilevállás nincs, de a fóküszgyűrű egy picit már kifehéredett), próbáltam fényképezni a tubus állapotát, hibátlan működéssel (két mintakép mellékelve). Doboz, tartozékok megvannak, garancia sajnos már nincs.
Olympus 14-54 2.8-3.5 mk2, fejlesztett af és átdolgozott írisz az első verzióhoz képest. Korának megfelelő normál állapotban, hibátlan működéssel és lencsékkel a képeken látható esztétikai állapotban. Doboz, tartozékok megvannak, garancia sajnos már nincs.
Olympus 45mm 1.8, m43 bajonettel, dobozában, minden tartozékával, 2024.07.08 +6hó hivatalos garival. Hibátlan esztétikai és műszaki állapot, és lencsék.
Minden eszköz hibamentesen működik, a listában felsoroltam ami kiemelendő, itt-ott persze van kopás, de minimális, szerettem, vigyáztam rájuk, de kár a sarokban állniuk ha valaki használni is tudná őket.
Irányár: 199.995,- Ft. (nyilván értelmes ajánlatról beszélhetünk)
Egyben szeretném eladni, max a táska külön ha a gép már elkelt, személyes átvételt javaslom kipróbálással, Tapolca - Keszthely vonalon. Csomagküldés kizárólag előre utalással vevő kockázatára. szvilikukacgmailpontcom
Olympus OM-D E-M10 Mark I váz kevés expóval eladó!
Eladó a fent említett váz makulátlan, szinte gyári állapotban, használati nyomoktól mentesen, mindössze 2263 expóval, kicsit változhat. A vázhoz jár egy vadonat új utángyártott akku plusz egy eredeti akku is, természetesen saját töltőjével, és egy vázsapka + a nyakpánt. A váz gyári száma: V5N858xx
Helyileg Budapest-Budaörs-Érd vonalon kipróbálható, de a posta is megoldható.
Eladó egy teljesen új, bolti állapotú Olympus M. Zuiko 45mm f1.8 Micro 4/3 MFT objektív Olympus és Panasonic vázakhoz. Egyáltalán nem volt használva, még csak kipróbálva sem, mivel semmi időm nincs rá. Közel 2 év gyári magyar garancia van rá, számlával. 220 Voltnál lett véve idén május végén. Gyári dobozában, minden gyári tartozékával (első-hátsó sapka, papírok stb.) és külön hozzá vásárolt gyári napellenzővel és Hoya Antistatic UV szűrővel.
Panasonic Lumix Leica DG Summilux 25mm f/1.4 Asph II (H-XA025E)
- Mark II kiadás - 2023.03 magyarországi vásárlás, hivatalos viszonteladótól - gyakorlatilag új állapotban, karc- és pormentes - dobozzal, tartozékokkal (első, hátsó sapka, tartó) - számlával