Ebben a sorozatban pont az a jó, hogy nem várt dolgokat írnak bele az írók, a részek forgatókönyveibe. Legalábbis szerintem. Nekem ezért nem sablonos. :)
A következő részre is ennyit kell majd várni? Remélem nem... Nekem is kicsit sótlan volt a dolog. Mindenki minden egyes bajnál nagy hajcihőt csinál, most meg ez a kocsiban utazok és nagyon le*arom dolog elég gáz volt. Az sem tetszett, hogy mindenkinek volt vmi olyan sztorija Edie-vel, amit senki nem tudott kettőjükön kívül. Ez egyáltalán nem vall rájuk :) Sablonosan volt az egész megcsinálva. Másrészt, a hamvak elszórásánál nem szokás összegyűlni vagy vmi? Vagy legalább Dave ott lehetett volna.
"Remélem David eltakarodik az utcából, dolga végezte nélkül is. Minden ellenére, amiket tett a "lányokkal", ahogy viselkedett velük, azért mégiscsak a barátjuk volt valamilyen szinten."
Mi mást nyilatkozott volna; mindenesetre nem túl jó jel a sorozat jövőjére nézve, hogy sorra hagyják el a színészek. Még, akárhogyan is, de 2 évad visszavan. Nem lenne jó, ha színvonal-süllyedéssel evickélnék át ezt a két évadot. Bár nem hiszem... Edie és Mike (már ha ő is tényleg kilép) karaktere nem volt annyira hangsúlyos. Persze úgy volt kerek, hogy ők is benne voltak, de hát... c'est la vie.
Sziasztok! Szerintem jó volt ez a rész (is). :-) Remélem David eltakarodik az utcából, dolga végezte nélkül is. Minden ellenére, amiket tett a "lányokkal", ahogy viselkedett velük, azért mégiscsak a barátjuk volt valamilyen szinten. Az külön jó volt, hogy nem egy a régi részekből összevagdosott visszaemlékezést csináltak. Pedig eddig is tudtuk, hogy azért nem csak rossz tud lenni. Pl. tornádós rész, amikor Gabyval van a pincében, vagy amikor Susannal nem is olyan rég. A mostaniban nagy volt, amikor Susan-t "homeless"-nek nézi. :-)
Nicolette-nek biztos olyan jól esett ez a kirúgás, mint körülbelül egy seggberúgás. Azt néztem, hogy nagyon lefogyott egy ideje. Régebben azért nem volt ennyire vékony.
Jó, hát... ebben a sorozatban aztán ne nagyon várj hétköznapi emberi reakciókat! ;-) Pont arra vagy kihegyezve, hogy szélsőséges legyen. Baromira elkenték ezt az egész gyászt, de most képzeld el, ha egész részen keresztül mindenki csak bőgne, bőgne és bőgne... felemelő lenne... Másrészt, a gyásznak nem kell feltétlenül kikészítőnek lennie. Azért volt fájdalom az arcukon, főleg Susanén. És mindenkién, amikor Travornak (LOL erről mindig Neville békája ugrik be) mondták el. Az volt az egyik megható pillanat- számomra.
Nem tudom, nekem hiányzott a döbbenet, a fájdalom az arcokról...Ha csak a szomszédom hal meg, akivel néha összefutok, akkor is teljesen magam alatt lennék pár napig, de ha a barátom, akkor tuti, ki is készülnék!
Nekem tetszett... persze nem volt hatalmas durranás, viszont egy búcsúzás ne is legyen durranással egybekötött. :D Olyan édes-bús epizód volt, tökéletesen passzolt hozzájuk. Bár nem kedveltem Edie karakterét, azért megható volt néhány jelenet.
Mit is mondjak? Majd ti megmondjátok!:) Örülök, hogy Edie-ről megtudtunk sok új dolgot, de nekem valamiért akkor sem nagyon tetszett ez a rész, csak úgy, mint az előző sem. Kicsit sótlan volt... Ok, hogy el kellett búcsúzni tőle, és nyilvánvaló volt, hogy az visszaemlékezéssel fog történni, de valahogy ütősebb, pörgősebb részre számítottam, olyanra, mint Edie. One of a kind. :))
"A Született feleségek macsója, James Denton is bejelentette, hogy nem óhajt részt venni a sorozat következő szériájában. A pletykák szerint a színész már nem képes elviselni a színésznők hisztijét, és sztárallűrjeit. Korábban közeli barátságban állt Teri Hatcherrel, ám mostanában már vele sem jár össze. A sorozatban Mike Delfinót alakító sztár a jövőben inkább a mozifilmek felé orientálódik, és szeretne végre komoly szerepeket is kapni. Hogy a forgatókönyvírók hogyan oldják majd meg a szereplő távozását, azt egyelőre nem tudni."
Azt tudja valaki, hogy miért kell egy ilyen kis utcában, mint a "Hisztéria" lane kocsival menni egyik háztól a másikig? Persze, lehet, hogy Edie pl. szállóba indult, és közben akarta Mike-ot figyelmeztetni a mobilon. Dave nem is igazán akarja kinyírni Kathrine-t szerintem. Jött az sms, és?! Újralövök vagy valami, nem?