Nem a programja, hanem a cselekedete. Nem program kell, hanem cselekedet. Programot hirdetni mindenki tud. Az a lényeg, hogy mit tesz. Leszállhatnátok már erről a program szóról. Nagyon jól tudjátok, hogy ez a szerencsétlen fletó már ezer programot meghirdetett, de egyet sem hajtott végre. Kár rugózni ilyen hülyeségen.
Nem ma születtem - láttam munkásőröket, más seggnyalókat, és képzeld: azt is láttam meg hallottam, hogyan viselkedtek, beszéltek 1990 után - meg főleg mostanában.
E tekintetben te itt egészen típusos eset vagy, sok itteni társaddal együtt.
Kompenzáltok, rendben. De lehetne kicsivel kevésbé undorítóan.
nem is fognak. azért játszanak a feloszlatásra, mert "tiszta felhatalmazást" akarnak a következő kormánynak --> választások útján szerzett kormánytöbbséget. a konstbizind az viszont a parlament jelen erőviszonyai szerint, bent lezsírozott alkut jelent, amit nem akarnak még a patásék sem bevállalni.
Értsd már meg Bandi, hogy nem fog oszlani a Parlament!!! Vedd már észre! Itt arról van szó /ha csak Fletóék nem mutatnak be valami kurvanagy fehér ju-ju varázslatot/ akkor nekik a 2010-es Parlamentbe kerülés is akár necces lehet nekik...
A kormány szándéka a vegetáció, a közpénzek másfél éven át való ellopása, majd a választások előtt újabb orbán-ellenes hecckampány indítása és hazudozás. Business as usual. Csak a helyzet ezúttal nem szokványos.
"Nem ezt mondták Feri, hanem azt, hogy menj a picsába!"
14. havi nyugdij, kofák adümentessége, nagyarányú adó és járulék csökkentés,ingyé autópálya, ingyé havi 40 liter benzin. Kb ez volt a nemzeti konzumáció eredménye!