Nos akkor írom: Samira Club rendszeresen szerződést szeg. Június 17-én barakkokba tette az utasainkat.Június 24-én szintén oda akarta tenni, de az utasok,miután reggel értek oda, nem fogadták el és inkább a recepción várták ki,hogy bekerüljenek a normális, szerződés szerinti szobákba ( bungik). Július 1-én szintén nem kapták a rendes szobákat. Közben folyamatos tárgyalások, részünkről fenyegetések, részükről igéretek,hogy több ilyen nem lesz. Július 8-án be is következik, hogy az utasok rendben érkezéskor. Július 15. a szálloda önhatalmúlag és irodánkat nem értesítve áttette az összes utast a 4 csillagos Nesrine nevű hotelbe. Nem tudunk velük tovább dolgozni..szerződést bontottam szerdán. Az eddig befizetett utasoknak az El Bousten nevű klubhotelben kínáljuk fel a Desert Family szolgáltatásait, amennyiben nem fogadják el, akkor lehetőség van másik hotelt választani. A szállodát csütörtökön megtekintettem, mindent rendben találtunk. ebédeltünk a helyszínen, 10 féle saláta, 5 féle főétel , 4 féle köret, 4 féle torta ( süti ) és 3 féle gyümölcs volt a büfében, Ízletes, finom. A szállodában tisztaság, a parton is. A szállodában bungalók vagy 1 emeletes szállodai szobák vannak. Légkondicionáltak, tiszták. A szálloda csak all inclusive ellátással üzemel. Az animációs programok szuperek. Csúszda is van az egyik medencénél. A tengerpartja szép széles, minden vizisport megtalálható a parton. Remélem a váltás nem okoz problémákat, elnézést kérünk a kellemetlenségekért. Utasaink nyugalma és biztonsága érdekében hoztuk meg ezt a döntést. |