Teli van a világ megbízhatatlan emberekkel, valamint meghízhatatlanokkal is - szegény Petyka/fogyatékos pinyózó mindig beléjük fut, s ez őszinte csodálkozással s rettenettel tölti el gyermeki lelkét.
Be nevezték az új sportágra? A cinikus világbajnokságra. Nem tévesztettek meg, mert tudtam, hogy ez lesz. De ha valaki mond valamit, kb 48 óra múlva ne az ellenkezőjét csinálja. Következőleg, ha nyilatkozik, hogy higgyek neki? Ki vagyok én a világban? Egy nagy senki. De szerintem Te is. Vagy rád fognak emlékezni 100 év múlva? Erre megint mi szükség volt, hogy röhögök rajtad, de vasárnap reggel erre ébredjek?
Ezzel semmi gond, sőt még jól is döntöttek. Csak nagyon sok visszalépő volt, és azért fért fel Fábián a főtáblára. Az lett volna a korrekt nyilatkozat, ha Fábián felfér a főtáblára véletlen indul, ha nem, következőleg Bazelben indul. De Te még az élő fába is belekötsz. Uncsi vagy kicsit. Már kértelek, ne csináld ezt. Hogy neked más a véleményed elfogadom.
Szia! Miért fanyalgás? 2 nappal ezelőtt mérnem azt mondta, ha Fábián esetleg felfér a főtáblára indul. Miért kell folyamatosan kötözködni velem? Téves infót mondot az edző. Fejezzük már ezt már be, nagyon szépen kérem.
Idén csak qualiból fog indulni, az ATP versenyeken. Mert a 6 héttel ezelőtti ranglista helyezés számít. De legalább ha jövő héten, indul a tokiói selejtezőben, ha feljut a selejtezőből plusz 20 pontot kap.
talán ott 3-2 30-30-nál ha megnyeri azt a hosszú labdamenetet, ekkora hibák sorsdöntő pillanatban nem férnek bele, fejben és erőben is még fejlődni kell. most az lesz érdekes, hogy mi lesz a versenyprogramja és 250-es tornákon, ha ott indul, tud-e 2-3 meccset nyerni zsinórban, ez a hét akkor érne sokat.