Utódalakulatok helyett én bizony megszállókat mondtam volna. :-)))))
Néha hasznos nevén nevezni a gyereket, márcsak a megkülönböztetés miatt is.
Utódalakulat indulója lehetett az Erika, vagy mondjuk a "Madrid határán". Amit most akarnak a "liberálisok", az nem más, mint az anyanemzeteket gyökerestől kitépni hazájukból és végképp szétszórni a föld felszínén, nehogy már létrejöjjön valami összefogás a kulturnépeken belűl.
Hátmég a kulturnépek között milyen veszélyes lenne számukra a természetes globalizáció.
Jellegét tekintve a magyar himnusz a német és az angol himnuszra hasonlít. Csakhogy nekünk van Szózatunk is, sőt Székely Himnuszunk, ünnepi indulóink, mint a Vakpali, vagy a Klapka. Na ez már az utód alakulatok számára nem behozható. Tulképp ez bassza a csőrüket.
"A mezőgazdaságban és az iparban teljesen megszűnt a munkanélküliség. A földkérdés is rendezésre került. A miniszterelnök elfogadtatta az országgyűléssel a kishaszonbérleti törvényt. Ez előirányozta 1,5 millió hold föld felosztását kishaszonbérleti és házhely formában. A magyar államadósság az időszak felére kifizetésre került és a gazdák összes tartozását sikerült elengedni. Magyarország lakossága 1 639 479 fővel növekedett. Az alap- és középfokú iskolák száma 7418-ról 13780-ra emelkedett. Az óvodák száma pedig 975-ről 1140-re emelkedett. A meglévő 187 kórház mellé újabb 160 épült. Az orvosok száma megkétszereződött. 2628 km elsőrendű országút épült és a vasútvonalak hossza elérte a 8671 km-t. Magyar találmány felhasználásával 243 km villamosításra került.
A kapcsolat a "kell" és a nácizmus között áll fenn.
Amúgy a miniszterelnöki intézmény, mint nemzeti jelkép tiszteletével hogy állunk?
(nem vagyok Gyurcsány-fan, nem szavaztam sohase rá, se a pártjára, de tudomásul veszem, hogy a Magyar Köztársaság min. elnöke, mint, ahogy a hatályos himnusz létezését is tudomásul veszem, bár nekem nem tetszik.)
Ez a hozzászólás milyen jól mutatna az élet menetéről szóló, vagy más náciveszéllyel fenyegető topicban, válaszként egy megélhetési rettegő hozzászólására! :)
"De a magyargyűlölet, így ebben a formában, szerintem arra vonatkozik, h. intézményesített formában van jelen"
Úgy szerencsére szerintem nincs, remélem nem is lesz.
"És biztos van egy-két cigány, tót, sváb, aki utálja a magyarokat."
Tótot és svábot nem tudok, roma népeség körében azonban sajnos gyakori (tapasztalatból mondom). A dolog törvényes orvoslásának hiánya pedig önbíráskodáshoz vezet, tehát hosszútávon senkinek sem jó.
Sajnos MÁR INTÉZMÉNYESÍTETT formában működik a magyargyűlölet!!!!!!
Lásd a HT szavazás körüli állami ijesztegetést, vagy a radikálisok elleni tüntetéseket.
Tudod, a Hollán Ernő utcai, INTÉZMÉNYESÍTETT "antifasiszta" demonstráció is célt tévesztett, mivel egyáltalában nem a gyújtógatókat támadák, hanem náci fedőnéven a magyarokat.
Mit skandáltak derék honfitársaink?
"Nácik haza!"
Mit gondolsz, melyik területre gondolhattak a HAZA szó alatt, és micélból?????