Keresés

Részletes keresés

sefter Creative Commons License 2009.05.19 0 0 225
faxon is jó..?
Előzmény: sefter (224)
sefter Creative Commons License 2009.05.19 0 0 224
hupsz azt elfelejtettem... :( holnap küldöm
Előzmény: merci68 (223)
merci68 Creative Commons License 2009.05.18 0 0 223
majd küld vissza légyszi a szerződés módosítás eredeti példányát ha már aláírtad

köszi
Előzmény: sefter (220)
Péter az állat Creative Commons License 2009.05.18 0 0 222
Ha minden igaz, a Rönkösben. A rossznyelvek szerint a polgármester asszony ha mást nem is, nagyokat álmodni azért még tud.
Előzmény: goliath (221)
goliath Creative Commons License 2009.05.17 0 0 221

Sziasztok!

Tud arról valaki, hogy hol lesz a május 25.-én 17.00-ra hirdetett vitafórum a tavak kotrásáról, zagykezelésről? Állítólag a kis 2-es tavat be akarják temetni és felparcellázni, a 3-as bizonys része dettó, az 1-esbe pedig valami szigetet akarnak étteremmel. Ezekrl hallott valaki valami konkrétumot?

Üdv

sefter Creative Commons License 2009.05.16 0 0 220
azóta is minden Ok.
az itteni ismerősöknek már mind van inviteles nete... :(
Előzmény: merci68 (218)
merci68 Creative Commons License 2009.05.15 0 0 219
http://www.adslszerzodeskotes.honlapepito.hu/
merci68 Creative Commons License 2009.05.04 0 0 218
nagyon szívesen, remélem minden jól működik azóta is :)

ha van sok ismerősöd és tudsz ajánlani nekik, mint értékesítő van ajánlatom a számodra is (patrónus akció)

ha érdekel részlet privi e-mailon megírhatom

Üdv.
Merci
sefter Creative Commons License 2009.05.04 0 0 217
köszönöm a segítséget :)
Előzmény: merci68 (216)
merci68 Creative Commons License 2009.04.28 0 0 216
Holnap bentről elküldöm mégegyszer.

De hívj nyugodtan. Ha nem veszem fel, hívj később.... ebben az esetben van ügyfelem és nem tudom felvenni a telefont. De, kitartás. :)
sefter Creative Commons License 2009.04.28 0 0 215
nem jött meg ez sem.. :(
de holnap hívlak
Előzmény: merci68 (214)
merci68 Creative Commons License 2009.04.27 0 0 214
elment az új e-mail címre :)
Előzmény: sefter (212)
merci68 Creative Commons License 2009.04.27 0 0 213
Szia !

Holnap nem dolgozom.
Szerdán tudunk beszélni, de ami biztos az az, hogy elküldöm a másik e-mailodra az előző választ.

megpróbálom itthonról elküldeni még ma

telefon: 24/553-207

és bocsi itt részleteket nem írok, mert mára törölték a regisztrált nevemet
majd priviben

remélem így megfelel a moderációnak is

Üdv.
Merci
Előzmény: sefter (212)
sefter Creative Commons License 2009.04.27 0 0 212
vagy küldd el erre a választ:
mokihome@hotmail.com
Előzmény: sefter (211)
sefter Creative Commons License 2009.04.27 0 0 211
szia!

nem kaptam választ, de jelezte más is hogy szar a citromail-em...
milyen telefonszámon érlek utol? felhívnálak, úgy gyorsabb...
Előzmény: merci68 (210)
merci68 Creative Commons License 2009.04.27 0 0 210
Szia !

Múlt héten küldtem a választ. Nem írtál vissza. Így nehéz segíteni. :)

Várom a válaszod.

Üdv.
Merci
Előzmény: sefter (209)
sefter Creative Commons License 2009.04.24 0 0 209
szia!

küldtem mail-t, köszi a segítséget :)
Előzmény: Törölt nick (208)
sefter Creative Commons License 2009.04.23 0 0 207
szia!

utána tudnál nézni, hogy miért "nem lehet" 8 megás netem?
a szomszédomnak az van nekem meg azt mondta a telepítő, hogy technikailag kivitelezhetetlen...
Galla tanyán lakok.
Előzmény: Törölt nick (206)
feketefelho Creative Commons License 2009.03.31 0 0 205

Nekik nagyobb esélyük van közpénzek elnyerésére, mint nekünk (tán össze kéne fogni). Egyébként a felújított varsányi utak kezdik visszanyerni régi állapotukat, egyre hullámosabbak ismét, aztán majd jönnek a repedések,....

Igaz pár évre rendbetették őket.

Előzmény: sefter (201)
feketefelho Creative Commons License 2009.03.31 0 0 204

Az útfelújítással kapcsolatban csak annyit, hogy a faluban sem jobb a helyzet, s erről nem mindíg az önkormi tehet. Szomszédban építkeztek, szerettek volna szép csatornát, hát hosszas érlelés után, mielőtt beköltöztek volna kijöttek a vizesek, ástak szép árkot , beletették, amt kellett, aztán visszatemették, majd lebetonozták és rákövetkező nap leaszfaltozták.

Ugye a munkát az önkormi megrendelte, kivitelező jött, dolgozott, és technológiai fegyelmet be nem tartva végzett, majd ment a kasszához.

Pár nap múlva jött kedden a kukás autó. Friss aszfaltot, mint dobot a balta bereccsentette. Azóta hónapok teltek el, a lyuk egyre mélyebb, lassan már autóval sem tudok átmenni rajta. Tán hidat kéne építenem?

(Na holnap viszek bele egy-két talicska sódert, aztán nyáron lebetonozzuk. Azt hiszem néha mi jobban megoldjuk a dolgot, mint akik erre hivatottak.)

(Ezt a munkát is meg lehetett volna épp ésszel csinálni, de minek azt, ha sz@rul is lehet.)

Előzmény: feketefelho (203)
feketefelho Creative Commons License 2009.03.31 0 0 203
Múltkor írtam, de "azindex" lenyelte, mérgemben hagytam az egészet, nem gépeltem újra.
Előzmény: Péter az állat (200)
Péter az állat Creative Commons License 2009.03.28 0 0 202
Varsány város, mi meg község, így (úgy tudom) eleve több jut neki a "nagy kalapból". De azt rebesgetik, hogy nálunk nem csak a források szűkösségével, hanem a gazdálkodással is problémák vannak.

De engem inkább az dühít, ha valamit rosszul csinálnak meg, mikor azzal az erővel akár jól is megcsinálhatnák. Itt van pl ez a sóderos út dolog. Nem annyira pénz kérdés. Régen negyedévente végig ment rajta a gyalu, ha kellett valahová anyag, hoztak egy-egy kocsival. Olcsón megvolt mindenki örült. Most meg kihagytak egy évet, aztán hozatták ezt a homokot, majd kézzel elterítették, és egy hét mulva rosszabb lett mint volt. Kettő (!!!) km/h-val végigmászva is vesegyilkos volt itt-ott. Most betolták a homokot a lyukakba, de már kezd kijönni. Ráadásul a szél már most homokviharokat kavar. Mi lesz majd nyáron? De a hideg aszfaltos javítások sem jobbak, mert állítólag nem tartják be a technológiai rendet. Ha betartanák, nem is csak egy hétig, hanem legalább hat hónapig tartana egy tömés. És a meglévő utakra sem vigyáznak. Pl az üdülő sétányon csak egyre több repedést látok, dolgozót nem. Pedig addig kéne a repedéseket eltömíteni (akár kézzel forró szurokkal kiöntve, akár géppel lefújva) amíg az csak repedés és nem gödör. Pedig a burkolatba jutó víz hamar tesz róla, hogy az előbbiből az utóbbi legyen. De ilyen dolog a szemét kérdése is, amit a sok bunkó az erdő szélekre hord. Ha időben nincs összeszedve, akkor az szaporodik, és egy idő után kezelhetetlenül sok lesz. Ezek mind-mind nem milliós beruházások, hanem "aprópénzből" megvannak, ráadásul hatékonyak, és látványosan befolyásolják az emberek életminőségét.
És akkor még nem beszéltünk a tavakről.
Évek óta megy a huzavona, hogy hogyan kotorjanak, hová tegyék az iszapot stb.
De az olyan egyszerű dolgokat mint pl ez (http://www.malatechwater.com)

itt

szvsz meg sem néztek. Pedig szvsz az iszap egy bomba, ami szépen ketyeg a mélyben, és ha egyszer "robban" az a falunak fájni fog. Pedig nem kéne így lennie. Hiszen ez a "tóvidék" egy kincs, és akár aranytojást tojó tyúk is lehetne.
Előzmény: sefter (201)
sefter Creative Commons License 2009.03.27 0 0 201
én olvaslak... :)
miért nem csinálják meg normálisan azt az utat (meg a faluból gallára kivezetőt)?
Varsány ennyivel "gazdagabb" mint mi.. (az ő részük rendben van..)?
Előzmény: Péter az állat (200)
Péter az állat Creative Commons License 2009.03.27 0 0 200
Végre elkezdték letolni a sóderest, így a homok ismét kitölti a gödröket valamennyire. Kiváncsí vagyok, hány napig, de ne legyünk telhetetlenek.

De mi van itt kérem?! Én szedek itt egyedül véres cseppet? Elég cikis, hogy magammal társalgok, bár legalább így biztos lehetek abban, hogy a beszélgető partnerem tökéletesen megért. :-)
Előzmény: Péter az állat (198)
Péter az állat Creative Commons License 2009.03.27 0 0 199
Az egyik ismerősöm ismerőse lakást, házat vagy házrészt szeretne venni. Van rá úgy 5M pénze, és olyan 60nm körülit szeretne. Gondolom sürgős lehet a dolog, mert az elrettentő körbeírás ellenére sem zárkózott el, még a varsányi nyugati lakópark környékétől sem. Ha valaki esetleg tudna ilyet (már nem olyat ami büdös, hanem ami eladó :-), kérem szóljon!
Péter az állat Creative Commons License 2009.03.22 0 0 198
Nos eddig tartott. Majd' két hetet kibítr az aszfalt a tankcsapdákban. A sóderes utak viszont már gyakorlatilag járhatatlanok. Rugótörés az király! :-/
Előzmény: Péter az állat (197)
Péter az állat Creative Commons License 2009.03.05 0 0 197
Tegnap (ismét) betömték hideg aszfaltal az üdülő stny végi "tankcsapdákat".
Kíváncsi vagyok, hogy „szolgálati idő tekintetében” megdönti-e a múltkori gányolás élettartamát. Mi minden esetre nagyon drukkolunk neki.
Péter az állat Creative Commons License 2009.02.22 0 0 196
Persze, hogy jön. Csak még nem látni a hóbuckáktól. :-)
Így addig is amíg ideér, a tél még emlékeztet minket, hogy ilyenkor bizony hideg van, és fagy. A tavat is immáron ismét teljesen jég fedi.

Teljesen  befagyva.

Persze rámenni még akkor sem mernék, ha kacsa lennék, meg akkor minek is mennék a jégre? Hiszen a fene sem látott még korcsolyázó kacsát. :-)
Előzmény: feketefelho (195)
feketefelho Creative Commons License 2009.02.22 0 0 195
:))))

Ne reménykedj!
Jön a tavasz.
Előzmény: Péter az állat (192)
Péter az állat Creative Commons License 2009.02.20 0 0 194
Igen.
Előzmény: sefter (193)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!