Sziasztok!Van egy Keeway F-Act 50-es robogóm.Sajnos télen letakarva kint állt,és most nem akar beindulni.Kicseréltem a komplett karburátort,új aksi kellett,mert a régi tönkrement.Szikra van,a gyertyánál van benzin is,a karbi előtt a szűrőben is van benzin,de csak pörgeti a motort,nem indul. Mi lehet a gond?Kevés benzint kap,vagy a tank alatt,amire a kétbenzincső megy el van dugulva,mert ha lehúzom a csöveket,nem folyik a benzin?Van még remény,hogy beindul?
Én három hetente(kb) beindítom, hagyom nagyjából 10 percig járni. Eddig még bevált.
Azonban jelenleg hengert kéne cserélnem, mert nem tudják hegeszteni. És ebből adódik a kérdés, mert megfordult a fejemben, hogy felrakatok az 50-es helyett egy 60-as, vagy 70-es hengert. :
Felrakható-e az 50-es helyére átalakítás nélkül a 70-es?
Én 100-as benyával szoktam teletankolni téli álom előtt, az eddig segített elkerülni az ilyen gondokat. Aztán tavaszi üzembe helyezés után az első tank benzin amit kijàrok belőle szintén 100-as.
Úgy néz ki, hogy sikerült megoldani, egy takarítással. Ami az úszóházból "megy felfelé" volt koszos. A téli állás során a benzinből a szokásos lerakódás...
Nemrég lett egy jó kis RY6-osunk, fojtásmentes, de teljesen gyári robi. Kérdésem: téli/nyári üzemet érdemes átállítani a súbertű feljebb/lejjebb akasztásával? MZ-nél annak idején a 15C° volt a bűvös határ...nektek mi a tapasztalatotok?
Meglesz. Meg kap szép új színt is. Kissé rendbe lesz szedve a drága, mert megérdemli. Kb 4 éve vettem potom 40 pénzért, mondván esni-kelni jó lesz, de a vártnál lényegesen jobban teljesített, konkrétan ez a második alkalom, hogy hozzá kell nyúlni és az előző is ugyanez a hiba volt.
Meg tudja valaki mondani, hogy a Keeway kolibri(QJ50QT) mikrobinak miből van a hengere? Ugyanis kiszakadt az egyik kipufogó tőcsavar és hátha nem kell hengert cserélni( kár lenne csak ezért kidobni, mert ereje van még bőven)
Üdv Kinipapa! Ha még mindig gond az indítás, jelezd és leírom, hogy tudod megnézni a szívatót, /mert nagy valószínűséggel az a gondod/. Lehet csak be kell állítani. Még azt is írd meg mennyire vagy benne a szerelésbe? Karbit szedtél már szét? Ha igen, akkor nem egy nagy beállítani.
Üdvözletem mindenkinek vásároltam egy 5000 km futott Keeway Venus robogót az előző tulajt a zebránál meglökték elesett és azóta van némi problémája .Az önindító nem működik mármint a nyomó gombról mert ha a behúzó mágnes érintkezőit áthidalom már is indul-ez volna az egyik problémám szerintem a karburátor a másik mert ha elindul a robogó adni akarok kis gázt abban a pillanatban le akar fulladni de hideg motornál,de ha már felvette az üzemi járást nincs ez a gond, tehát mi a menete a karburátor beállításának .Ugyan is amikor megvettem az úszó fenn akadt még a levegő szűrőben is volt benzin - minden ki lett tisztítva beállítva nem általam de a problémák még fenn állnak köszönöm a segítő szándékot valamint egy elektromos kapcsolási rajz nem ártana üdv. mindenkinek.
Meg az előző kérdésemnél lemaradt. Van a robógohoz riasztó, a kulcsba cseréltem elemet de nem akar riasztani se semmi, mit tudok megnézni vagy ellenőrizni h szűkítsem h mi lehet a gond??
Segítséget szeretnék kérni. Keeway Matrix 50ccm óracsoportját hogyan kell kiszedni?? 4csavart kiszedtem amit láttam h foghatja a burkolatot de meg se akart mozdulni. Mit kellene még kiszednem vagy hogyan??
Segítséget kérnék. Keeway Matrix 50ccm honnan, és milyen színű vezetéken kapja a fordulatszám jelet? Digitális óra gyújtás ráadásakor felfut, majd beáll nullára, és utána nem mutat semmit.