Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1786

Basszus.Emlékszem egyszer a munkahelyemen dolgoztak festők és burkolók.Majd egy éves munkájuk miatt kaptak belépőt és parkoló kártyát hozzánk.

A második héten már fel voltak jelentve mert azt mutogatták mikor megállították őket. :))) Onnatól megszünt a dolog.Meg be sem állhattak többet.

Nekem van szolgálati igazolványom, de soha egy alkalommal sem vettem elő mikor közúti ellenőrzést kaptam.Mondjuk én horom magammal a jogsimat és a szig.omat is. :)))

Meg képviselő sem vagyok. :)))

Előzmény: Törölt nick (1781)
kábelbúvár Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1785

A Blikk szerdán arról írt, hogy a politikus otthonában, Fejér megyében már többször keveredett összetűzésbe a rendőrökkel, akiket szidalmazott és megfenyegetett. A feljelentéstől azonban eltekintettek, mert az esetek másnapján a képviselő elnézést kért a viselkedéséért.
hirado.hu

Málnafaló Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1783
"a Gyurcsány-kormány azonnal vizsgálja ki az ügyet,"

Mi a túró köze lenne a gyurcsány-kormánynak ehhez?:))))

Ez egy állampolgár, a rendprsélg, az ügyészség és talán a bíróság dolga..:)))))))

Tán a szondafóbiás metakommunikátor Szabó G.Zoltán ügyében fellépett az MSZP?:)))))
Előzmény: highlander (1780)
helci Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1782
hát, ez baromira nem úgy néz ki, mintha a fidesz "kiállt" volna a hülyegyerek mellett, akárki akármit mond ...
Előzmény: highlander (1780)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1781
Tudom, most volt a meleg felvonulás, de nekem a képviselő lábánál jobban tetszik a mögötte álló kislány.

A parkolókártyát a Centrum kft-nek tessék mutogatni, arra jó.
Ezzel az erővel az ideggyógyászaton kapott vizitdíj igazoló szelvényt is mutogathatná, azon még több adat is szerepel.
Előzmény: kábelbúvár (1774)
highlander Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1780

Brutális ellentmondások a megvert Fidesz-képviselő ügyében

A párt még nem adott ki nyilatkozatot képviselője verekedési ügyében

Hírszerző információ
2007-07-11 10:56

"Furcsállják, de legalábbis sokatmondónak gondolják baloldali körökben, hogy a Fidesz nem foglalkozik Lengyel Zoltán ügyével" - írta mai számában a Népszava, és tényleg: a rendőrségi, hatósági jogsértésekre mindig gyorsan reagáló párt most harmadik napja nem adott ki közleményt arról, hogy a Gyurcsány-kormány azonnal vizsgálja ki az ügyet, és nem vállalt szolidaritást a frakció tagjával.

"Furcsállják, de legalábbis sokatmondónak gondolják baloldali körökben, hogy a Fidesz nem foglalkozik Lengyel Zoltán ügyével. Az kétségtelen, hogy a Fidesz eleddig nem adott ki pártnyilatkozatot, nem vállalt szolidaritást a frakció tagjával" - írja mai számában a Népszava.

A lap arra emlékeztet: " beszédes, hogy míg korábban minden, a rendőrség morális állapotára utaló, a rendőrség támadhatóságát jelentő ügyben a Fidesz mindig élre állt, most (...) nem követelték még az eset mielőbbi és megnyugtató kivizsgálását sem." A lap írása szerint "egyesek ezt úgy értelmezik: a Fidesz magára hagyta Lengyel Zoltánt."

Tény, hogy a Fidesz ennél kevésbé súlyos esetekben is gyorsan reagált, vizsgálatot vagy politikai konzekvenciákat sürgetve. A Fidesz honlapján az MTI szerkesztett, kiegészített tudósítása jelent meg, de egyetlen politikusuk sem kommentálja a verekedésbe keveredett országgyűlési képviselő ügyét.

Ki ütött először?

Lengyel Zoltán állítása szerint vasárnap éjjel 11 óra körül állította meg autóját három rendőr az Alagút utcánál, akik a képviselő elmondása szerint nem viseltek azonosító számot, vagy legalábbis nem volt látható, mert mindhármójukon láthatósági mellény volt. A honatyánál nem voltak papírok, ezért telefonon kérte egyik közeli hozzátartozóját, hogy vigye a helyszínre az iratait.

A politikus az igazoltatás helyszínén újságíróknak elmondta: ragaszkodott ahhoz, hogy addig nem közli adatait, amíg a rendőrök nem igazolják magukat, ők azonban ezt állítása szerint nem tették meg, hanem kirángatták autójából, letépték kezéről fémszíjas óráját, földre teperték és fojtogatták, majd az I. kerületi rendőrkapitányságra vitték. Lengyel ott tudta magát igazolni az időközben odaérkező hozzátartozója által bevitt útlevelével. 

Lengyel Zoltán ellen az I. kerületi rendőrkapitány tett feljelentést hivatalos személy elleni erőszak miatt, mert a rendőrség szerint a politikus megütötte a vele szemben szabályosan intézkedő egyik rendőrt. Ebben az ügyben hivatalos személy elleni erőszak gyanújával a Központi Nyomozó Főügyészség kedden elrendelte a nyomozást ellene. 

A fideszes képviselő tagadta, hogy az őt igazoltató rendőröket megütötte volna. Mint mondta, passzív ellenállást tanúsított, sőt ő maga szenvedett sérüléseket a kezén, lábán és a hátán, amelyekről a János Kórházban látleletet is készítettek, miután kiengedték az I. kerületi kapitányságról. 

Ezt a látleletet a politikus csatolta feljelentéséhez, amelyet kedden hajnalban tett a történtek miatt az ORFK 24 órás ügyeletén. Ez a feljelentés azonban még nem érkezett meg az ügyészségre.

Törölt nick Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1778
Hmmm.
Előzmény: kábelbúvár (1774)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1777
Hurrá!
Minden megoldódott.
Van egy hiteles szemtanú.
Előzmény: sirkohn (1775)
helci Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1776
sokat amúgy se láttam, szerintem erre még a blikk sajtómunkásai is csak fintorognának.
Előzmény: Contempt (1770)
sirkohn Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1775

Viseltek, mert mondják. Ők.

A sárga mellény alatt volt, állítólag. Ha el nem veszítették, mint októberben.

Ja, ha eltakarom, az nagyon jó, mert azt lehet mondani, hogy rajtam volt. Tényleg. Csak nem volt látható. :))

A "száguldozó" 40-el ment, mert elötte lassan haladó autó gurult és nem lehet a csőben előzni.

Vagy most ötletet adtam: az alagútban előzött a képviselő?

Előzmény: Törölt nick (1718)
kábelbúvár Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1774

Die Hard 5.0

helci Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1773
azt azért még hozzátenném, hogy ős-I. kerületiként kimondottan pozitív tapasztalataim vannak a helyi rendőrséggel (pedig bennem is bennem van a komenista időkből bennünk ragadt összekucorodási inger, ha zsarukéket látok)
AS-220 Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1771
Miféle politikai rendezvényen? Saját bevallása szerint hazament a nagygyűlés után, átöltözött, és visszament. Addigra ott már csak egy engedély nélküli spontán tüntetés volt.
Előzmény: helci (1763)
Contempt Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1770
Szerintem is maradj ki belőle.
Előzmény: helci (1755)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1769
Ki ütött először?
helci Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1768
azt nem tudom, mit beszélgettek, de képviselő, ha gyakran jár erre, tudhatta volna, hogy az alagút utcában majdnem mindig ott állnak a rendőrök (aminek, mint helyi lakos én kimondottan örülök), úgyhogy nem szerencsés az alagútból, papírok nélkül, gyorshajtva kicsapódni. akkor nagy sikoltozás meg nem lehetett, ha mi nyitott erkélyajtónál csak azt hallottuk már, amikor viszik, és segítségért kiabál.
Előzmény: Törölt nick (1756)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1767

"Egy állampolgár lehet hülye. Lehet zaklatott is. Meg ideges. Meg...
Egy szervnek meg ezt alapvetően meg kell tanulnia kezelni."

Igaz.
Az ideges, zaklatott hülyékre kényszerzubbonyt kell húzni.
Csak ahoz ki kell először szedni a kocsiból, mert így ön- és közveszélyes.
Előzmény: Málnafaló (1764)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1766

A rendőrök nem azért vannak, hogy erőfitogtatással, demonstrációval felvonuljanak erőszakszervezetként az állampolgárok ellen.

Tévedésben vagy!

Ha rászolgálnak az állampolgárok akkor bizony ez is a feladataik közé tartozik.

Egy közlekedési baleset meg Olaszliszkává...

Értem.... ott is a rendőrök voltak a hibásak.Nem a cigányok akik halára vertek egy tanárt.A rendőrök.

Mert ha sima igazoltatásból ilyen "háborúvá" fajul...

Ha tisztelettudó vagy, végrehajtod a rendőri utasításokat, nem érezteted vele, hogy a seggedből rángatod k,i akkor cserébe Te is tiszteletet és rugalmasságot kapsz.El kellene fogadni, hogy ők is EMBEREK!

Előzmény: Málnafaló (1759)
helci Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1765
"A rendőrök nem azért vannak, hogy erőfitogtatással, demonstrációval felvonuljanak erőszakszervezetként az állampolgárok ellen."

ez tény.viszont most nem is erről volt szó. egy képviselő nagyon azt hitte, ő a jani. pedig zoltán.
Előzmény: Málnafaló (1759)
Málnafaló Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1764
"Ha egyáltalán hinni lehet a médiának olyan hírek is voltak, hogy a képviselô úr lefaszozta ôket és túráztatta a motort. -"

Hogyne...
Hagyjuk is az ilyen "médiákat", meg az ilyen "híreket"...
(Képviselő ugyebár telefonált haza a dokumentumaiért, közben egyszerr faszozta le a rendőrőket és túráztatta a motort...:))) Majd kipattant a kocsijából , fürdögatyéban és rárontott a rendőrőkre..)

No szóval.
Egy állampolgár lehet hülye. Lehet zaklatott is. Meg ideges. Meg...

Egy szervnek meg ezt alapvetően meg kell tanulnia kezelni.
helci Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1763
pardon, valóban benéztem. én nem tudom, a harcinickek mit mondanak, de azt nem nagyon látom, hogy a fidesz feszítene erre. pártállástól függetlenül egy-egy képviselő mindig balhéba keveredik, ittas vezetés, balesetokozás, stb. viszont tényleg nem kéne ezzel összekeverni Révész ügyét, akit egy politikai rendezvényen minden ok nélkül vertek össze a pribékek, a kuncze meg volt olyan undorító, hogy viccelődjön ezen.
Előzmény: Powersystem (1753)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1762
Ne lőjj nagyon vissza, tudom minden hasonlat sántit.

Az angilusoknál a legutóbbi terroristák köztiszteletben álló, gyógyító orvosok voltak.

Honnan lehetne tudni, hogy egy név nélküli mentelmi jogról handabandázó félőrültnek látszó pucér manusz nem a régóta körözött kislányrontó szatír?

Ha el is hiszi az a szerencsétlen rendőr, hogy a manusz tényleg képviselő (a TV-ben látni ilyen félőrülteket, csak felöltözve), nem merül-e fel a gyanú, hogy valami rosszban sántikál.

Gyorsan hajtott, nem voltak iratai, handabandázott, ezek szerint üvöltözött.
Remélem nem erről lehet az országgyűlési képviselőinket felismerni.
Előzmény: Törölt nick (1751)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1761
El kellett volna nézni neki.A rendőr mindent köteles eltűrni.Meg legyenek megengedőbbek az idiótákkal szemben.Az ő idejük, becsületük és emberi mivoltuk nem drága.Mondjuk tényleg nem az...havi 80-at adnak érte...
AS-220 Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1760

"Felhívta az élettársát, s azt mondta neki: jó lenne, ha idehoznád az irataimat, mert megállítottak ezek a f**ok" – idézi Lengyel Zoltán fideszes képviselőt az egyik rendőr, aki részt vett a politikus vasárnap éjjel történt igazoltatásában. A rendőr emlékei szerint Lengyel belekapaszkodott a biztonsági övbe, és azt kiabálta: "Nem szállok ki, vegyetek ki, ha bírtok, köcsögök!" A rendőr állítása szerint a képviselő dulakodás közben leszakadt óráját az egyik intézkedő arcába vágta: "Ez egy Breitling volt, te f*sz!" – felkiáltással.

A fideszes képviselőt vasárnap éjjel az I. kerületi Alagút utcánál állították meg a rendőrök. A képviselőnél nem voltak iratok. Az igazoltatás során eddig tisztázatlan körülmények között dulakodás alakult ki. Lengyel Zoltán az ügyben feljelentést tett, mivel állítása szerint a rendőrök bántalmazták. "Nem ütöttem rendőrt, nem fogyasztottam alkoholt, és nem hajtottam gyorsan" – közölte Lengyel.

A Blikk úgy tudja, hogy a politikus otthonában, Fejér megyében többször összetűzésbe keveredett rendőrökkel. "

http://www.hirszerzo.hu/cikk.megallitottak_ezek_a_f**ok8221_8211_megszolalt_a_lengyel_zoltant_igazoltato_rendor_.39776.html

Előzmény: Málnafaló (1749)
Málnafaló Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1759
Én meg azt mondom, hogy pláné a közelmúlt történései miatt, a rendőrségnek
arra kell törekednie hogy viszaszerezze a polgárbarát imídzsét.

A "szolgálunk és védünk" jelszó alapján.

Mert ha sima igazoltatásból ilyen "háborúvá" fajul...
Egy közlekedési baleset meg Olaszliszkává...

Ott elöbb-utóbb a helyzet csak fokozódik.

A rendőrök nem azért vannak, hogy erőfitogtatással, demonstrációval felvonuljanak erőszakszervezetként az állampolgárok ellen.

Előzmény: Törölt nick (1750)
Skipi Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1758
Ha nem tudja igazolni,ki is ő-akkor a mentelmi jogát is elfelejtheti arra az idöre,mig nem igazolja magát..
Mi olyan nehéz ebben?
Ha nekem nem esik nehezemre -akkor neki sem esett volna le a karikagyürü-opsz.karora:-)-a kezéről!!
Vagy olyan nagy szörnyü nemzethalál,ha egy rendör kéri vezetéshez a jogsit-szem.igazolványt???
Előzmény: Törölt nick (1751)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1757

Vagy arra sem, mert kár elkezdeni az ügyet alapon, szépen félre fog nézni a rendőr.Csak baja lehet belőle ha intézkedik és senki nem védi meg.

Előzmény: Törölt nick (1752)
helci Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1755
én azt hallottam, nem jó tanúnak lenni, mikor a helyzet fokozódik
Előzmény: ca vinton (1748)
Powersystem Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1754
Mindenképpen nyilatkozniuk kell majd valamit!
Előzmény: Contempt (1740)
Powersystem Creative Commons License 2007.07.11 0 0 1753
benézted rendesen! :-)) Nem ő írta hanem én és még mindig fenntartom az állításomat :-)) Nézd csak meg a topik elejét mennyire hevesen támadták a zsarukat az itteni jobber harcinickek! Most valahogy visszahúzódtak, talán már maguk sem hisznek a fideszesnek! Arra írtam, hogy a fidesz mindenben olyan gyorsreagálású ha a másikról van szó csak a saját kutyájuk kölkét valahogy elfelejtik megdorgálni! Persze néha vannak kivételek :-))
Előzmény: helci (1746)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!