A tévedések elkerülése végett tisztázzuk, hogy a Motorkulira soha nem gyártottak semmiféle szerszámos dobozt. Az, hogy egyesek a H-s Pannonia szerszámost rácsavarozták, hát Istenem...
En Motorkuli, Pille, vagy barmilyen motorutanfuto alvazat keresnem kerekkel. Vagyis a dobozra nincs szuksegem, se pedig papirokra. Tudom, hogy egy kicsit furcsa keres, egy par szoban megmagyarazom. Tavaly epitetunk a barataimmal egy teardrop-ot es most egy hasonlot szeretnek osszehozni, de motorhoz.
Valasz, ha van valakinek, emailban, mert ritkan szoktam forumozni.
Igen, túrjál bele a Veterán autók, motorok topicba, ott tanácsolták. A cseheknél veteránra a forgalmit a szövetség adja. Ha az meg van akkor havajdizsi.
Szerintem egyiken sincs eredetileg. Emlékeim szerint 1967-ben kifejezetten tiltották az ilyesmi felszerelését. Az NDK-ban lehetett kapni rendszámhoz macskaszemes csavarokat, azt is sok helyen levetették műszakin.
Esetleg nincsen egy szabásminta a birtokodban? Esetleg valakinek ami után ezt lelehetne gyártatni? Ha más nincsen egy jó minőségü kép is megfelelne amit kinyomtatok és elviszek a kárpitosnak.