Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
Barátom.. neked a pénz a sárga csekkekre kell, nem navira. Szal felejtsd el a navit, fizesd be a csekkeket és máris nyugodt lesz mindenki lelkiismerete. Talán téged sem kell eltemetnünk, mert belehalsz, hogy nincs navid, pedig a szomszédnak van... (igaz ő is balfasz hozzá, használni nem tudja)
Akademikus a vita. Ti állítjátok, hogy tört igo-t feltenni egy navigációra tolvajlás. Jelzem, nem én loptam le a kártyáról, vagy rippeltem le egy naviról és tettem közzé, mondjuk egy torrent oldalon, amit aztán csak az nem tölt le, aki nem is akarja. Szerintetek én hülye vagyok, mert nem értelmezek egy megadott e-mail címet, amit jelzem ismerek, írtam is pár napja, választ is kaptam. Ő sem tolvaj, hiszen az általa hozzájutott térképeket pénzért árusítja. Senki nem kérdezi tőle, hogy honnan van, jelzem legalább egy éve ismerem az e-mail címet, tudom, hogy ő a nagy mio-térkép guru, válasz-ár meg is érkezett. Nem azt kértem tisztelt topictársak, hogy elküldeném a navit, ugyan tedd már fel, persze ingyen, sőt még a postaköltséget is te álld... Továbbra is annyit, hogy hogyan lehet igeo8-at c320-ra feltenni.
És szerinted, ha te csak zenét töltesz le, mennyire vagy tolvaj...?
Hihetetlen jót csámcsogtok egy egyszerű dolgon... :-) Mókásak vagytok. Ti sosem töltetek le semmit, hekkeltek navit (fizetős szoftverrel...aha...), eredeti oprendszert futtattok, minden szoftvert megvásároltatok...?
Rámáztassátok be magatokat, panoptikumban a helyetek, ha minden kérdésemre igen a válaszotok.
1. Bérlek navit napi 2-3 ezresért...sztem csak 10 nappal számolva, 20-30 ropi.
2. Vegyem meg az új hivatalos frissítéseket...legyen mondjuk a fele...
Csak egy egyszerű dolgot kértem, hogy mondjátok meg, hogy kell csinálni! Infót kértem, nem felelősséget, és rossz éjszakákat! Majd megcsinálom én, és az éjszakáimat bízzátok rám...valamint a lelkiismeretemet.
Te nagyon hüyle vagy! Nem hallottál még a navigációs készülékek bérléséről? 2-3eFt/nap és a tied! ja, hogy pénzbe kerül? Annyira idegesítőek a hozzád hasonló primitív emberkék!
Ha eredeti igo8-am lenne, akkor nem szarakodnék egy gagyi c320-szal. Mivel nincs saját navim, ezért kölcsönkértem, és észleltem a program hiányosságait. Egy útra meg ne haragudjatok meg, nem veszek navigációs rendszert, eredeti szoftverrel. Tehát aki tud segíteni, azt kérem segítsen, aki meg nem, csak dobálózik az eredetiséggel, azt köszönöm, nem kérem. És mivel itt nincsen jogtalan haszonszerzés... De az aggódóknak üzenem, hogy ha megjárom az utat a feljavított c320-szal, bizisten törlöm!
köszi! Nem lévén elektronikai zseni, a Mio szervízt választom - rövid agyammal nem jutottak volna ők az eszembe... :-))
ja, nekem is a v3.3 térkép van rajta, csak elavultnak találom, sok helyen már nem jól ismeri ki magát (ahol azóta volt infrastruktúra fejlesztés persze). Megnéztem pár navigációs szoftvert és nekem az iGO8 tetszik legjobban, ezért is próbálkoztam (volna) erre frissíteni, ahogy kicsit visszafelé olvasható is...
Ezt a tervet vágta keresztbe ez a csati kilazulás, így először ezt kell rendbetegyem.. :-)))
Azért D H nem lopott cuccal akarja javítani, ingyen a naviját...
D H
Próbálj meg szétnézni pá oldalon, háth avan ilyen alkatrész. Azt hiszem h a Mio-nak a szervize ki tudja cserélni.
Egyébként nekem is megvan még a c720, még a régi V3.3 van rajta, azzal is simán odatalálok bárhová. nem tervezem új navi vásárlását, mert ez a mio c széria elég jó, nem érdemes kukába dobni. (max veszek hozzá egy igo8-at, amit ráteszek. Ezzel nem káérosítom meg az igo8 gyártóját a MIO-nak meg mindegy, mert már egyszer megvettem ehhez a legálsi szoftot)
hallod, szerintem kétévente egy 10-es bele kell férjen a frissítésre, ezen nem szarakodnék - főleg, ha volt 100e évekkel ezelőtt a navi megvételére... (már bocs', de ezzel nézz szembe..)
ha jól tudom, a C520-on nem megy el az iGO8, ennek azért járj utána, mielőtt felelőtlen lépésre szánod magad...
(a naviextras.com-on mindenesetre nincs fent a támogatott modellek között...)
köszi a segítséget, de már nem szivesen költenék az anno közel 100eFt-ért vásárolt gépem frissitésére, más megoldás érdekelne ;) Valamikor 2 éve frissítettem és töltöttem le új térképeket hozzá, de úgy gondolom újabb két év után jó lenne updatelni!
Tényleg nem értek hozzá, de valami modernebb térképprogram nem futtatható esetleg vele (pl IGO8).
Szintén nem ide vágó téma, de valaki esetleg nem tud audi MMI navihoz (2006) magyar térképet is tartalmazó dvd kép filet, lehetőleg 1-2 éves térképekkel? előre is köszönöm a segítséget...
mio c520-om van, és már elég régen frissítettem rajta a térképeket. ha valaki tud segíteni új vagy max 1 éves térképeket honnan tudnék letölteni azt megköszönném ;)
egy rövid leírás is jó lenne, arról hogy is kell rápakolni ezeket az ujabb térképeket! előre is köszi..