:-) hát ez hatalmas sztori:-).Szívesen megnéztem volna a tekintetét amikor ráeszmél az oldalkocsi hiányára.Egyébként rendkívül praktikus holmi én imádok vele közlekedni.Asztalos ként többször előfordult már,hogy apróbb munkákhoz vele megyek ki,,,,jól elférnek benne a kéziszerszámok.
Hétvégén lett egy jó élményem:Dunakilitin voltunk falunap alkalmából néhány veterános ismerősömmel karöltve és a felvonulás során aki kedvet kapott hozzá bepattanhatott egy-egy régi járműbe.Megjelent három 8-10 év körüli kiscsaj és közölték,ők velem akarnak jönni.(jobban mondva a motorral)Mire felocsudtam ketten már az oldalkocsiban ültek a harmadik pedig mögöttem foglalt helyet...nyagyon vicces volt négyen egy motorral.
Szevasz. Ha sikerülne legyártatnod a superelastic oldalkocsihoz szükséges holmikat amik a motorra kellenének, akkor egy garnitúra érdekelne engemet is! Megvenném ha esetleg eltudnád készíteni vagy készíttetni őket!
Neki is külön van szedve, mióta megvan a Hondája. Kissé mostoha lett.
Viszont eredeti oldalkocsis kivitel. Mind két villa, és a kormányszorító is az eredetije. Lgeutóbb még a fék is jó volt az oldalkocsin.
Voltak olyan történetei, hogy levette az oldalkocsit, és elment vásárolni. Tolja ki a megrakott bevásárlókocsit, és akkor tudatosult, hogy nincs mibe beledobálni a dolgokat... Visszament, kunyerált egy csomó reklámszatyort, és mindent felkötözgetett a motorra. Max 20-al tudott hazáig ballagni! :)
Lekötelezel!!!!Az említett fogat Trophy-super elastic?Szívesen találkoznék a motor gazdájával,hogy végre szemügyre vehessek egy ilyen összeállítást.Etz-t,Ts-t töbször is láttam oldal kocsival...,de a Trophyban csak katalóguson kereszül gyönyörködhetem.Email:Nyul_istvan@freemail.hu
Jó volna ha le koppinthatnám a tiédet....Van jó esztergályosom sőt ismerek valaki egy öntödében is.A kérdés csak az volna,hogy lemásoltathatnám-e a holmiaidat.??
Hali.
Az is...Imádom a régi motorokat az oldalkocsisokát meg főleg.Van külön egy Trophym meg egy oldalkocsim,de hiányoznak azok a holmik amiknek a motoron kellene lenni,hogy rá tudjam kapcsolni az oldalkocsit.
Szervusz!!!!!!!Végre összefújt a szél egy Super Elastic tulajdonossal.Az,hogy az oldalkocsi egy Trophyhoz van csatolva külön öröm számomra.Jawa 638 as fogatom mellé beszereztem egy a tiéddel megegyező Mz 3 kerekűt viszont a felfogatási pontok nincsenek meg hozzá:-(.Tudnál nekem ebben segíteni?Szívesen lemásolnám őket.??
fú úgy szeretek kocsiban ülni! már csak egy bili sisakot tudnék a fejemre képzelni, meg egy géppuskát magam elé!
Nekem a motorkerékpárban a non plus ultra egy zündapp vagy bmw lenne kocsihajtással. Jobban kéne mint bármilyen japán vagy olasz sport vagy csopper vagy bármi.
Azzal terveim vannak. Egy nagyon jó állapotút sikerült kifognom. Festeni akarták, de úgy maradt szétszedve. Teljesen hiánytalan, nincs törve, eredeti a festése. Vagy 8 éve érlelem a garázsban.