"Ha a 10-es, meg a 9-es készítésének idejét összehasonlítod, könnyen a helyes választ is megadhatnád."
Meg vallom őszintén nem néztem a jobb alsó sarokban lévő dátumot és időt, engem jobban foglalkoztatott a helyszín (: Valamint nem élek az egyik szintén fórumozó kollégád módszerével, hogy a dátum alapján néz utána a megfejtésnek (: Azt hiszem mind a ketten tudjuk kiről is van szó...sőt lehet nem csak ketten (:
de most, hogy meglestem....
8. Fonyód 10. Balatonlelle felső 12. Szántód
A 3ik képre holt lila gőzöm sincs, hogy melyik is lehet, de az tuti, hogy valahol Tapolca-Keszthely között valamerre...ezért azt mondom, hogy
Ha a 8-as a 12-es helyén lenne, lényegében jó lenne, de így nem. Ha a 10-es, meg a 9-es készítésének idejét összehasonlítod, könnyen a helyes választ is megadhatnád.
Mondjam, hogy a Balaton parton jártam az egészségmegőrző program keretén belűl, vagy elhiszitek úgy is. Szörnyű volt, végig sütött a nap, a vízben kellett hűsölni, és hideg sörrel gargalizálni a káros hatások csökkentéséért, és megelőzés képpen. Mellesleg körbebringáztam a Balatont.