Most már tudom.:( Egy régi kedvencem - Burai Edina - és egy új kedvencem - Janurik Kinga - maradt Újbudán. Jobban örültem volna, ha jönnek a Hunniába, de így úgy néz ki, mégiscsak ki fogok látogatni pár Újbuda meccsre. De a 2 csapat közül a Hunniát preferálom inkább.
Újra itt a Fradi kupa! Csapataink megint átalakultak de reméljük az ifi hasonló jó eredményt ér el mint tavaly, a serdülők viszont javítanak a tavalyi teljesítményükön. Sok sikert lányok!!!!!!!!! Hajrá Újbuda!!!!!!!!!!!!!!!
Újra itt a Fradi kupa! Csapataink megint átalakultak de reméljük az ifi hasonló jó eredményt ér el mint tavaly, a serdülők viszont javítanak a tavalyi teljesítményükön. Sok sikert lányok!!!!!!!!! Hajrá Újbuda!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem is ez jutott eszembe, hogy elfelejtették megemlíteni, hogy a náluk maradt csapatnak kb. fele köze van. De ezt már megszoktuk tőlük! Hazugság, hazugság....
Esetleg az ifi és serdülők honlapján nemlehetne a felnőttekről is olvasni 1-2 információt???? ha megoldható lenne???
Először is gratulálok a Csapatnak a 2. helyhez Hajdúnánáson! És persze Zsófinak is! Sajnos semmi infónk, de tud valaki valamit? Semmi sérülés meg ilyenek ugye? Ki, hogy játszott? Összeszoktak már a lányok?
Érden élmény volt látni a játékikat!
Én is hallottam, hogy szerdán edzőmeccs lesz és én a nagy Fradit tudom, de leeht, hogy rosszul tudom!
Másodszor. Azért egy kicsit sok a hazugság ebben a részben! Vagy én tévednék? Úgy beszélnek magukról mintha az egész Hunnia a tavalyi Újbuda csapat lenne! Pedig ez egyátalán nincs így!
Fradival??? A nagy fradival vagy a fradi II.-vel? Bár mindegy, mert szerintem így is úgy is kimegyek. Persze ha tudok. Bár jobban örülnék ha egy kicsit később kezdődne.
Gratu a csajoknak! Egyébként valaki tud még valami plussz infót a csapatról? Illetve arról, hogy a nánás hogyan tudott egyszerre két kupán is részt venni? Egyébként ma kilátogattam a Fáy utcába. Élmény volt :) és a honlapjuk is szuper! Kár, hogy régi ÚJBUDÁS képeket raktak fel rá...
itt arról van szó, hogy augusztus utolsó hétvégéjén erdély,vajdasági,felvidéki csapatokkal lesz torna. ehhez képest vasárnap lesz egy felkészülési torna a Fáy utcában. Részt vevő csapatok: Szpari, Kiskunhalas, Dunaújváros és Hunnia. Tiszta ifik ellen.. ugye ez még nem az a torna? honlapon eddig a hunniás címer volt meg feltöltés alatt..jelenleg pedig:
"Az Ön által keresett domain-t cégünknél regisztráltatták és rendelték meg annak kedvezményes karbantartását, de a tulajdonosa még nem vette azt használatba."
ez teljesen természetes, és mint leírtam, csak azzal van gond, amikor egymást csesztetik, meg szidják a fórumozók, ezért vetettem fel, hogy mivel a Goli, mint olyan, nem létezik úgy, mint régen (aki ebbe bele köt, megteheti, de azért remélem, érti mindenki, mire gondolok), ezért gondoltam, Újbuda vagy Hunnia topicban lehetne folytatni a diskurálást.