Igaz ez n95 topic, de talan tudtok segiteni. Egy ugyancsak symbianos telom van, konkretan n73, es akarok ra temat rakni de telepitesnel kiirja, hogy lejart tanusitvany. Miert? Mi a megoldas?
Van egy Nokia N73 music edition-öm. Amikor megvettem (kb. 5 hónapja) akkor még teljesen jól működött a kamerája. Most azt csinálja, hogy amikor lehúzom a hátulját nem lép be a kamerába, aztán 1 kis idő múlva belép. Utána újra kilép. Ha végre belépett és meg akarom csinálni a képet, akkor megint kilép. Ha sikerül megcsinálni a képet akkor utána lép ki és van hogy nem menti el. Videónál is ezt csinálja. Van olyan is, hogy teljesen jó, megcsinálja a képet, elmenti és közben nem fagy le, de ez ritka. A legújabb szoftver van rajta.
Valakinek van vmi ötlete, hogy miért csinálja ezt? vagy van valakinek hasonló problémája?
sziasztok, 1. valamilyen átalakítóval ráköthető-e közvetlenül projektor ? 2. van-e arról valami hir, hogy symbianos telefonra is fejlesztenek-e iGo-ék ?
Ha hang navigáció is kell a térképhez, a kelet eu. és a nyugat eu. -t külön kell megfizetni.
Hétfőn 3 évre egyenként 70 Euró volt. Csak a keletit tudtam aznap megvenni mert a nyugat európát visszadobta alacsony bankkártyal napi limit miatt. Kedden nem értem rá.
Ma szerdán 100-100 euró az ára.
Kicsit gusztustalan. :-))))
Kb. 10 percet értem rá játszani vele. Szigetszentmiklós szerinte nincs.