Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Erik azért erösen próbálkozott. Ha elmegy a szökés, végigmegy sztem. De mivel-Marci célja az volt, hogy végigmegy-és 15 UCI pont is járt érte-Eriké a szökés volt. Nem sikerült, elengedte.
De legalább csinált valamit.
Sajnálom, tudom, rosszul megy.
Mintha nem az ö világa lenne. 2x vártam rá a célban idén, mindkétszer annyi jött ki belöle "bazmeg, ezek mentek mint állat"
Remélem lesz uj csapata, és megváltozik minden.
Marci az Intermarche-ba megy szerintem. Ez csak egy megérzés. Van hely, sokan mennek, és kevesen jönnek.
Még annyit, hogy Marci 78-ik helye és 19 perc hátránya az ő szintjén vállalható. A rudifaló szerint Erik kiváló versenyt ment, mert szökött. Hátnembazmeg. Nem ért célba, szóval nem tud 270 km-et menni, vagyis szarul ment. A szint, ahová ő menni akar, az 270 km letekerése, és nem érv az, hogy mások sem értek célba, mert mások már World Tour csapatokban tekernek.
Ati szar volt. Célok, tervek, miegymás: ismétlem magam, de aki a 80 fős mezőnyben a 78-ik helyen karikázik, az mit képzel magáról? Majd onnan reagál Pogacar, Evenepoel, Poel megindulására? Amiről 5 perccel később értesül? Ha meg elhervadt, az is oké, sokat ment idén, stb. - de akkor nem kell nyilatkozni, hogy jó eredményt vár magától.
Tegnap is, ma is dolgoztam, sajnos nem láttam Blankát élőben, ezért lett csak 10-ik. Ha nézem végig, nyert volna:)
Valter 27-ik, mint anno a Giro-n, de azt kell írjam, hogy Valter innentől a lószar kategória. Talán eddig is az volt, csak én láttam bele túl sokat, nem tudom, de az, aki VB mezőnyben is folyamatosan leghátul van, az vagy hülye, vagy fingja nincs a sportról. Azt most hagyjuk, hogy sem a Giro, sem a Vuelta nem volt számára alkalmas arra, hogy szökjön, az egész éve elment (ismét) nulla - 0 - eredménnyel. Ma nem azt vártam, hogy megnyeri a versenyt, de a 37 éves Mollema 4 perccel előbb jött meg, a visszavonuló Bardet mellett. Amikor elhangzott a neve, akkor a "87-es csoport leghátulja volt, a végén jött, ott volt." Megafaszom. Szabolcsban volt annyi, hogy meg merje említeni azt a nyilvánvaló tényt, hogy "82-ik helyről nem lehet mit tenni, ha elöl megindulnak."
Evenepoel kibaszotttttt erős, de buta a versenyzéshez, lásd kronó.
Ellenben Van fogyott 2 kilót, okos, olvassa a versenyt, és mindezek mellé brutál erős. A harmadik helye csak a szívének köszönhető, harcolni fog ő még a szlovénnel a mi örömünkre.
O 'Connor a példa arra, hogy mennyit jelent a trikó/szakaszgyőzelem adta HIT. Megismerte a győzelmet, átélte a sikert, és ez megadta neki a hitet önmagában, ami VB dobogót jelentett annak, aki eddig mezőny volt. Persze neki könnyű, hiszen nem a világ legjobb csapatában teker.
Pogacar.
Hátbazmeg... pedig tudtuk, mert mondta, trikót akar, de ez... hogyafaszba??????????????? 100 km.
izgalmas volt. Pogacarnak drukkoltam, de amikor 20 kilométerrel a cél előtt (hálistennek átmenetileg )lelassult akkor jött az izgalom. A Giro első harmadánál mondtam, hogy unalmas a verseny Pogi miatt, és ugyanígy uncsi lett a Tour is. Az év végefelé végre tudott egy kis izgalmat produkálni.
Hogy miért indult meg 100 kilivel a vége előtt? "Nem tudom. Nem gondoltam semmire".............ELKÉPESZTŐ!!!!!!!!!!!!! a VADÁSZÖSZTÖN!
o'Connor második helye is kiváló! Őt meg a Vueltán csodáltam meg.
Ugye Govekar, Mezgec stb elhasználták őket, jött Novak egy eszeveszett tempóval, támadás, Tratnik bevárja, fél viszi a szökésre, ott megpihen, majd elindul Sivakovval, kicsit később egyedül marad.