A férjem mondta, hogy igazából ő se tudja, hogy minek ennyi csatorna, amikor alig három-négyet néz, de egyben fizetjük az internettel és a telefonnal, megszoktuk, hogy van. A gyerekeimnek pl. nincs, a fiam a Netflixre fizet elő, a lányomék talán négy streamingre. Megváltozott a médiakultúra. Több mint negyven éve indult a magyar tévében egy kulturális műsor, amelynek első adásában Madaras József egy kerekes székben tologatta Hernádi Gyulát, miközben azt elemezték, hogy áru-e a kultúra. Bár a két nagyszerű művész azóta a másvilágon bolyong a lovak és a meztelen lányok között, a vita eldőlt. Igen, az. Én egy darab előadást 3900 forintért szoktam megnézni on line színházi közvetítésben.
szerintem se fogják hagyni a streaming szolgáltatók, hogy kalózcsatornák tobzódjanak a you tube-on. Engem mondjuk kicsit zavart, hogy állandóan arra akartak rávenni, hogy vegyek csúnya pólót.
megnéztem, de azt a pillanatot, amikor Pogacar otthagyta a favoritok csoportját, nem tudtam elcsípni. Most vagy nem figyeltem eléggé, vagy a drámai fordulatot elnyerte az ossiani köd. Azért jó volt. Brutális egy hegy ez a Wallter.
Én a legvégét láttam, Pogacart már csutalkolta a gyúró, és töltögette bele a meleg teát, amikor Vlaszov és Landa még egymást gyilkolták az esőáztatta meredélyen a második helyért. Az összefoglaló alapján ez a mai nap az Attiláról elnevezett kétezerméteres szörnyetegre ne volt éppen pajzán majális. Meredek is volt, esett is, hideg is volt, meg a szlovén is úgy rohant, mintha egy egész csapat féltékeny katalán férj üldözné, nagykéssel.
Az Aktobei 55. számú Gimnázium főkönyvelője nyolc év alatt 414 millió Tengét sikkasztott
A módszer az volt, hogy kiutalta magának bérként. A cél a szerencsejáték függőségének finanszírozása.
Akkor bukott le, mikor egy év alatt 200 milliót nyúlt le, mert az az éves bérköltség 30%-át tette ki. Az már feltűnt.
Hét évet kapott. A Pénzügyminisztérium meg egy feliratot a bírónőtől, hogy kapják össze magukat. Mert a nemannyiraderék kartátárs munkáját öt év alatt a lőtéri kutya sem ellenőrizte egyszerse.
Én csak hátfájást tudtam hazavinni a melóból. Időnként fejfájással. :-)
- nincs vezéregyéniség aki köré csapatot lehetne építeni
- a kassza csökken miközben másoké nő. ha jól értem 15 M Arjóból kell kijönni.
- emiatt nem tud 5 évre szerződtetni mert nincs garantált működés 5 évre előre. Sem öt év előre sem a 10 évvel ezelőtti kassza.
- Arunak ő is javasolta, hogy fogadja el az UAE ajánlatát, mert 3 évre 3 millió Ajróra nem lehetett nemet mondani.
- Cav fontos, mert miatta kiviláglik a csapat a középszerből, igaz nem az eredményei hanem a neve miatt.
- Törpapa régi vágású nem érdeklik a wattok és nem szereti, hogy mindenki ezzel van elfoglalva.
- nincs nagy véleménye az olasz kerékpársport jelenlegi szintjéről. (a Gazzetta lehúzta Fortunato 14. helyét a Tirrenon, de visszakérdez, hogy ki volt nála jobb olasz – senki)
- szóval Bella Itália a mai kerékpársportban kicsi és nagyon hiányzik egy hazai WT csapat. Ugyan vannak jó olasz versenyzők, de a külföldi csapatokban meg kell küzdeni a pozíciókért.
- 2025-ig van szerződése a csapattal, de szerinte megmaradunk hosszú távon. Amíg van Szásánk addig van remény, és ezt komolyan kell érteni. Csak kéne egy kicsit több pénz. Jonathan Milan meglehetett volna, de a Trek ránk ígért. Úgy gondolja az Astanából megy nyugdíjba.
A cikkben azt is írják, hogy Francesca Martinellit elszerette a Tudor, hogy szakadna el a rugójuk.