Keresés

Részletes keresés

louloudia Creative Commons License 2010.02.16 0 0 693
A C lépcsőházban a kapucsengő szerintem nem működik 100%-osan jól,mert a lakásból nem tudjuk kinyitni, ha jön valaki. :( Más ki tudta már nyitni ilyen módon?
ajjajj Creative Commons License 2010.02.16 0 0 692

Szia,

Én jelentkeztem az ELMÜ-nél az átírás miatt, és tőlük tudtam meg az új címet:( amit te is írtál.

Tmobile térerővel semmi probléma.

Én az A lépcsőházban lakom, engem a duda zavar, amivel "az önműködő" kapu nyílik. Szerintem már rég lejárt a távirányítóra tett ígéretük

Előzmény: száncsengő (686)
louloudia Creative Commons License 2010.02.16 0 0 691
Van a fórumon City Garden-es lakásvásárló?
fspeter Creative Commons License 2010.02.15 0 0 690
A hóeltakaritas meg a szemetdij mindig benne van a közös ktgben ilyen magas közös ktg mellett meg pláne benne kell hogy legyen
sweileh Creative Commons License 2010.02.15 0 0 689
Én már megkaptam a kulcsokat, de még nem költöztem be /nem is fogok egy darabig/ Féltem, hogy a postaládába dobnak esetleg közös költséges számlákat stb, próbáltam fizetni. Azt mondták, hogy még nem aktuális, ne izguljak, majd szólnak ha pénzt akarnak.
Előzmény: Liquidz (688)
Liquidz Creative Commons License 2010.02.15 0 0 688
Szerintem a Cordia rendezni fogja a foldhivatalt, az o erdeke is, hogy megkapja a penzt, hisz addig az o hiteluk ketyeg. Nekem egy tulajdonjog-arany atirasos papirt kellett meg alairnom a parkolohellyel kapcsolatban, mert elszamoltak. Ettol eltekintve minden zsirozottan ment (legalabbis a hitelt atutaltak, es eddig nem ertesitettek semmi egyebrol).

Ami erdekesebb, hogy a kb haromnegyed evvel kesobb elinditott Madarhegy projektben aranyaiban sokkal tobb lako lakik bent, mint a Fontanaban. Sot, szerintem szam szerint is.

Szancsengo: En speciel elvagyok a T-vel. De van valami kifejezett ok arra, hogy a UPC-t szeretned?
Szerintem irassatok at a cimeket. Most mi lesz, ha nem 3 honap, hanem 2 ev mulva jelenik meg a terkepen? A "Corvin Setany" atirasra raersz a cimvaltozas utan boven, meg fogjak talalni ugyis. En is feltem ezektol, de kb fel nap alatt elinteztem a legszuksegesebbeket - a Rakoczi Teren van majd' minden bank, biztositok is kozel, .

Az ELMU-t mindenkepp at kell iratni szinte azonnal. Neten regisztralsz, felhivnak, kijonnek, pikkpakk. Az elso szamla utan internetes regisztracio + dijnet + banki dijnet reg. jo moka, egy fecnit se kuldenek utana.

Mas kerdes: a bekoltozotteknek jott mar valami papir a kozoskoltsegrol, szemetszallitasrol, futesdijrol, stb? Nem mintha olyan gyorsan ki szeretnem fizetni a hotol mindig letakaritott setany karbantartasat, csak kellemetlenul erintene fel ev mulva egy 200ezres csekk.

Szerintem a haz kulseje rendben van (a levegobe logo ereszcsatornan kivul), a latvanyterv meg a foto mindig jobban nez ki, mint eloben.. Amugy nincs tul sok valtoztatas, es szerintem praktikusabb is pl. az egy nagyobb ablak, mint a ket pici csik.

sweileh Creative Commons License 2010.02.15 0 0 687
Érdemes lenne dátummal megörökíteni a szomszéd lakás jelenlegi állapotát - 6 és fél hónappal a műszaki készrejelentés után.....
Előzmény: ajjajj (685)
száncsengő Creative Commons License 2010.02.15 0 0 686

A Fontana Ház valamennyi lakásánál  gond volt a tulajdonjoggal.A Cordia ügyvédei szurták el,nem vettek figyelembe valamilyen 2009.évi törvénymódositást.Alá kell irni egy ujabb papirt és akkor a saját neveden fog a lakás szerepelni,bár eddig is azon volt a földhivatalban csak az ERSTE Banknak nem engedték meg a jelzálogbejegy-

zést....

Én már a D lépcsőházban lakok két hete,a műszaki hibákat is kijavították a beköltözésre.Az esti fényekből látom,hogy alig van még lakó a Fontana Házban...

Minden müködik a lakásban,kellemes meleg van,csak időnként az alagsorba bejövő gépkocsik hangja zavar ,amikor rámegy a sárázóra.Ki kellene cserélni a fémet gumira,ahogy az a vasuti átkelőkben van.

Át kell iratni a villanyórát a nevemre,de azt mondták a Cordia irodájában,hogy 2-3 hónap mulva már nem Futó utca 34-36 lesz az utca neve,hanem Corvin sétány 4.

Akkor megint átkell iratni mindent-lakcim,stb-gondolkodom mit tegyek...

Miért nem tudták már eddig átkeresztelni az utca nevét,hogy ne járjunk megint

az átiratásokat megcsinálni.

Én szeretnék UPC internetet,de csak T-Com van a lakásban.Más is szeretne ilyen internetet??

A mobil telefonok  térerejével komoly gondok vannak.A Vodafonos telefonnal nagyon nehezen lehet kommunikálni,megszakad időnként az összekötettés,ki kell  mennei az erkélyre,hogy jó legyen a vétel...

Szóltam a Vodafonnak,azt igérték a műszaki részleg  ellenőrizni fogja a lefedettséget...

üdv:száncsengő

ajjajj Creative Commons License 2010.02.15 0 0 685

Nem tudom, mikor készült a video, de VAN olyan lakás, a mellettem lévő, ahol beton még minden...

gabokat Creative Commons License 2010.02.14 0 0 684

Nem vagy egyedul. En sem kaptam meg, de nalam nagyobb zurok vannak, amivel ha jol tudom nem vagyok egyedul.

Muszaki megvolt, allitolag hibajavitas megtortent, viszont a foldhivatal bekemenyitett es az Erste nem tudja utalni az utolso torleszto reszletet. Azota en is kaptam a foldhivataltol egy vegzest, mely szerin elutasitjak a jelzalog bejegyzesere vonatkozo kerelmet - amit egyebkent 2008. juniusaban adott be az Erste - mivel az ingatlan nyilvantartasba jog es teny csak azzal szemben jegyezheto be, aki ott mar jogosultkent szerepel. En viszont meg nem vagyok tulajdonosa a lakasnak. Ez persze igy is van, amig ki nem fizetem a teljes vetalarat. Van valakinek otlete????

22-es csapdaja ezerrel. Most arra varok, hogy a foldhivatal es az Erste kiokoskodja a megoldast.

En vagyok ezzel egyedul? Vagy mindenki kp-s rajtam kivul?? Reszemrol mulasztas sohasem tortent, mar fizetem a hitel elso atutalasa utani torlesztest, nagyon jo fej kuncsaft vagyok, aki meg csak a hangjat sem emelte fel. EDDIG. De szivesen beszelnek kozos fellepesrol ez ugyben.

Előzmény: Ixion77 (677)
DoktorB Creative Commons License 2010.02.13 0 0 683
Sziasztok!

Olvasgatom a fórumotokat, és csak egy dolgot jegyeznék meg: ezek a rajzok a látvány miatt készülnek, nem ezek alapján építik meg az épületet. A mi társasházunknál is hasonlóan történt, voltak kisebb változtatások.

drB
pszab2 Creative Commons License 2010.02.12 0 0 682
Hát sajnos messze szebb mint a felépült
Előzmény: Yaminah (681)
Yaminah Creative Commons License 2010.02.12 0 0 681
Érdekes az eredeti terv. Még ha a színeket nem is nézem, akkor is van némi különbség. Elsőre például megszámolhatjuk az ablakokat:

http://www.corvinpromenade.eu/fcms/upload/Cordia_Fontana_haz%5B1%5D.jpg
Előzmény: Ixion77 (678)
Yaminah Creative Commons License 2010.02.12 0 0 680
Hát ez szép! :s
A videók is csodásak, viszont azt azért kétlem, hogy most készültek volna. Talán csak most töltötte fel az úriember a netre, vagy tévedek? Vagy tényleg van az a lakás, ami így néz még ki?

louloudia Creative Commons License 2010.02.12 0 0 679
Hogy lehet hogy ez a lakás még csak ilyen állapotban van??? :O
Előzmény: Ixion77 (677)
Ixion77 Creative Commons License 2010.02.12 0 0 678
Még valami érdekeset találtam a neten:

Eredeti terv

Ez a Fontana ház első terve, ezzel nyertek a pályázaton. Ki milyen változásokat vesz észre?
Ixion77 Creative Commons License 2010.02.12 0 0 677
Futureal csalások minden szinten:
http://www.magyarhirlap.hu/pp_hir_nyomtat.php?hir_id=188748

Valaki lakása érdekességképpen:
http://www.youtube.com/watch?v=mYWyECuk_6U
http://www.youtube.com/watch?v=3FOz3YyAW8E

Csak én várok még mindig az birtokbaadásra, vagy más sem kapta még meg a lakását? A műszaki javítási határidő is elmúlt, de kapcsolattartó már határidőt se mer mondani hogy mégis mikor várható az átadás...
pszab2 Creative Commons License 2010.02.12 0 0 676
zero 4 hero Creative Commons License 2010.02.09 0 0 675
240 lakas van. annyian bulizok ugysem fernek el egy lakasban, tehat tobben vagyunk :)
Yaminah Creative Commons License 2010.02.09 0 0 674
Persze, engem sem az zavar ha valaki szórakozik, de azt csukott ajtók mögött tegye. Szerintem nem kérek sokat. :)
Előzmény: zero 4 hero (672)
Yaminah Creative Commons License 2010.02.09 0 0 673
Mint írtam, csak tippeltem a hetedik emeletre! Nyugi, nem lesz itt gond! :)
Előzmény: ZRobi (668)
zero 4 hero Creative Commons License 2010.02.08 0 0 672
ilyesmi mindenkivel megeshet, akkor gaz amugy ha rendszeres. termeszetesen masok javainak tonkretetelet melysegesen elitelem.
Liquidz Creative Commons License 2010.02.08 0 0 671
Hetediken karpotol cserebe a kilatas :-) hmm.. De tenyleg nem lenne jo, ha onnan jonne..

Zaj semmi. Persze egyelore nincs alattunk etterem, se mellettunk lakok. Tavolrol halkan hallatszik az Ulloi alapzaja, ezt onnan tudni, hogy ejjel kisebb.
zero 4 hero Creative Commons License 2010.02.08 0 0 670
Ha B lepcsohaz akkor kozel leszel a tűzhöz.
Előzmény: ZRobi (668)
sweileh Creative Commons License 2010.02.08 0 0 669
Amúgy amikor nincsen éppen ilyen nyóckeres buli mennyire hallatszik be a zaj a lakásokba? /lift, szomszédos ajtók...stb/
ZRobi Creative Commons License 2010.02.08 0 0 668
Hát ez k*rvajó...én is a 7-en fogok lakni:(((((((
Előzmény: Yaminah (667)
Yaminah Creative Commons License 2010.02.08 0 0 667
Zero, ajjajj: ez a buli a Fontana ház B lépcsőházában volt. Pontosan nem tudom melyik szint, csak sejtem. Nem mentem fel, mert őszintén szólva a frászt hozták rám. Csak felszóltam a harmadikról. Nem szeretnék vádaskodni, de gondolom tippelni lehet nem? :) Hát én a hetedik emeletre tippelek. Ha tévedek, akkor majd elnézést kérek az egész emelettől.

Ajjajj: 1 hónapig teljesen ki volt kapcsolva nálunk a fűtés, mert nem voltunk otthon. Maximumra állítva 2 nap kellett hozzá, hogy ne fagyjak meg a lakásban. Onnantól már jó volt de nem próbálgattam végig a különböző fokozatokat, örültem hogy nem fáztam. Most megint nem vagyunk otthon, így sajnos arra nem tudok válaszolni, hogy 2-esen vagy 3-ason mi a helyzet.

ZRobi: most max csak galambpostán tudom neked elküldeni a lisztet, de remélem időben odaér hozzád, ok? Aztán irány a konyha, süsd azt a sütit! De finom legyen!! :)

zero 4 hero Creative Commons License 2010.02.08 0 0 666
apro lepesek, de mar rajta vagyok :)
Liquidz Creative Commons License 2010.02.08 0 0 665
Reg lattalak itt Zero! Semmi elorelepes?

B lph., harmadiktol felfele valahol..
Alapvetoen nem a buli a problema, mert hat hajra, nyomjak ejjel egyig penteken meg szombaton nyugodtan, erre is talaltak ki azokat a napokat - csak ne igy.
Előzmény: zero 4 hero (664)
zero 4 hero Creative Commons License 2010.02.08 0 0 664
Arra (is) jo a topic, hogy legközelebb az ejjel bulizókat közösen, együttes erövel tudjuk kezelni.Sajnos tahó-bunkók mindenhol vannak, biztosan sok hazavato lesz. Ez pontosan hol volt? B lepcsőhaz hanyadik szint?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!