Keresés

Részletes keresés

KrisztiHerman Creative Commons License 2019.09.10 0 0 4697

Üdvözlök minden Megrendelöt!

Költözés elötti/utánni nagytakarítást vállalok Budapest illetve Dunaújváros területén illetve a környezö településeken .

Tudom mennyi stresszel és fáradtsággal jár mire egy költözésre felkészülsz,dobozolás,cipekedés stb..viszont ahhoz hogy pl. a Föbérlö is meglegyen elégedve(vagy a lakás új tulajdonosa) és a lakást tisztán nyugodt szívvel át add nem biztos hogy marad energiád ebben az esetben irj nekem és szivesen végig takarítom az egész lakást és eltakarítom a költözés után maradt koszt...vízkötelenítem a fürdöt,kitakarítom a sütöt,megtisztítom az ablakokat stb stb....

Elöre egyeztetve az idöpontot én akkor érkezem mikor a szállítók már levonultak..

Fix nm2 árakkal dolgozom,csak annyi kérésem van hogy a szükséges felszerelést biztositsd.

Magánlakások takarításban több év tapasztalatom van de a nyáron kis ,,profil,, váltást végeztem.

Októbertöl tudok új elöjegyzéseket fel venni.

Árajánlatot és idöpontot egyeztetni a következö email címen lehetséges:haushaltshilfe201502@gmail.com

Lakástakarító Creative Commons License 2019.09.10 0 0 4696

Lakás, iroda, rendelő takarítását vállalom Budapesten 2000 Ft-os óradíjért, rugalmas időpontokban, heti több alkalommal is. Igényes, kulturált és megbízható nő vagyok. Ha alapos és precíz munkát vár el a takarításban, akkor a következő e-mailen várom a jelentkezését: lakastakarito@freemail.hu

Ria0330 Creative Commons License 2019.09.09 0 0 4695

Tisztelt Fórumozók!

Amennyiben úgy érzik, hogy a háztartásban jól jönne a segítség, keressenek bátran. Önmagára és környezetére igényes, nem dohányzó középkorú hölgy vagyok.Tapaszalt, lelkiismeretes, megbízható hölgyként, olyan családok jelentkezését várom, akik rendszeres minőségi takarítást szeretnének. Hosszútávra szeretnék elszegődni olyan családhoz, akik hozzám hasonlóan odafigyel környezetére, és szívesen bízná rám lakása, háza takarítását. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, az alábbi címen várom jelentkezését!

takaritas0330@gmail.com

06 20 311 6611

Üdvözlettel

Ria

Törölt nick Creative Commons License 2019.09.09 0 0 4694

Tisztelt fórumozok! Eljött az ősz. A legtöbb család számára ilyenkor nehezebbé válik otthona tisztán tartása. Sok a rohanás. Mire sok szülő odajut a nap végén hogy élhető tisztaságot varázsoljon az otthonába addigra hulla fáradt. Ezért szeretném felajánlani segítsegemet minden nemű takarítás terén. Rendszeresen vagy csak alkalmi jelleggel. Kis és nagytakarításban,ablaktisztításban. Leinformálható vagyok. Ajánlólevelekkel rendelkezem. Elérhetőségem: 06706780088

Ria0330 Creative Commons License 2019.09.07 0 0 4693

Tisztelt Fórumozók!

Amennyiben úgy érzik, hogy a háztartásban jól jönne a segítség, keressenek bátran. Önmagára és környezetére igényes, nem dohányzó középkorú hölgy vagyok.Tapaszalt, lelkiismeretes, megbízható hölgyként, olyan családok jelentkezését várom, akik rendszeres minőségi takarítást szeretnének. Hosszútávra szeretnék elszegődni olyan családhoz, akik hozzám hasonlóan odafigyel környezetére, és szívesen bízná rám lakása, háza takarítását. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, az alábbi címen várom jelentkezését!

takaritas0330@gmail.com

06 20 311 6611

Üdvözlettel

Ria

Törölt nick Creative Commons License 2019.09.06 0 0 4692

Üdv! Keresek telkem hétvégi házam takaritására illetve kertem gondozására szorgalmas kertszerető,rendszerető egyént. Érd: zártkert@gmail.com

Rekakolonics Creative Commons License 2019.09.05 0 0 4691

Tisztelt Fórum!

Kedd délután vállalok magànlakàsoknal takarító, bejàrónői feladatok ellátásàt. 

Abszolút rendezett háttérrel, sok évi tapasztalattal rendelkezem. Minden káros szenvedélyektől mentes, 

àllatbaràt vagyok. 

Kérem, keressen!

rekakolonics50@gmail.com

Ria0330 Creative Commons License 2019.09.04 0 0 4690

Tisztelt Fórumozók!

takaritas0330@gmail.com

06 20 311 6611

Üdvözlettel

Ria

dorottya_sza Creative Commons License 2019.09.04 0 0 4689

Kedves Fórumozók!

Vállalom családi házak, irodák takarítását. Pipere takarítás, nagy takarítás, rendszeres vagy alkalmi, mosás, vasalás, ablakpucolás, bevásárlás, minden amire egy háztartásban szükség van. Ápolt, igényes megjelenésű, rugalmas, nyitott vagyok minden lehetőségre. Tiszta erkölcsi bizonyítvánnyal, releváns munkatapasztalattal, referenciával rendelkezem. Nem dohányzom, házi állat nem probléma. Még van szabad időpontom. A XV. kerületben lakom, így vállalok munkát még a XIII., IV, XIV, XVI, VI.kerületekben. Bérigény megegyezés alapján lehet órabér vagy fix összeg. 

Ha felkeltettem érdeklődését kérem keressen bizalommal az alábbi címen: info@mrsclean.work

Á Judith Creative Commons License 2019.09.03 0 0 4688

TAKARÍTÓNŐ Á-Z -IG REFERENCIÁKKAL !

PONTOS MINŐSÉGI MUNKA,KÉREM FORDULJON HOZZÁM BIZALOMMAL.KÖSZÖNÖM.

A LEGJOBBAKAT KÍVÁNOM MINDENKINEK !

30-593-79-78 !

Ria0330 Creative Commons License 2019.09.03 0 0 4687

Tisztelt Fórumozók!

takaritas0330@gmail.com

06 20 311 6611

Üdvözlettel

Ria

Rekakolonics Creative Commons License 2019.09.02 0 0 4686

Tisztelt Fórum!

Magànlakàsok takarításàt, illetve bejàrónői munkàt vàllalok akár hétvégén is. 

Megbízható, káros szenvedélytől mentes, abszolút rendezett háttérrel rendelkezem. 

Kérem, keressen bizalommal!

rekakolonics50@gmail.com 

BabiTak Creative Commons License 2019.09.02 0 0 4685

Tisztelt Fórumozók!

Délutáni (14 órai kezdéssel) iskolatakarítást keresek, 8 órásat! Zuglóvasútállomás közelében lakom, szerencsés ha minnél közelebb lenne az iskola!!

Előre is köszönöm!

Tel:0620/2539227.

Eamil:vargababika@gmail.com

Ria0330 Creative Commons License 2019.09.01 0 0 4684

Tisztelt Fórumozók!

takaritas0330@gmail.com

06 20 311 6611

Üdvözlettel

Ria

Törölt nick Creative Commons License 2019.08.31 0 0 4683

Üdvözlöm a tagokat! Délutáni takarítást keresek. Délután 15-16-tól 2 órás idővallumban. Heti 3 nap h,-sze,-p. Irodatakarítás, edzőterem, szépségszalon stb. Leinformálható vagyok. Munkámra nagyon igényes. Ajánlólevelekkel rendelkezem. Elérhetőségem: 06706780088

rytt Creative Commons License 2019.08.30 0 0 4682

Tisztelt Asszonyom, Uram!

Magànlakàsok takarításàt vàllalom rendszeres vagy alkalmi jelleggel akár hétvégén is.

Megbízható, káros szenvedélytől mentes, több éves tapasztalattal rendelkező, àllatbaràt és abszolút rendezett háttérrel rendelkezem. 

Ha hirdetésem felkeltette az érdeklődését, kérem keressen! 

rytt1964@gmail.com 

Ria0330 Creative Commons License 2019.08.29 0 0 4681

Tisztelt Fórumozók!

takaritas0330@gmail.com

06 20 311 6611

Üdvözlettel

Ria

BabiTak Creative Commons License 2019.08.28 0 0 4680

Tisztelt Fórumozók!

Budapesten kis lakások takarítását vállalom, 75 nm ig, alkalmi és nagytakarítást is!

20 éves gyakorlat, referencia van, precíz alapos a munkám, amit lehet elmozdítok, polcokat leszedem, úgy törlöm le! 

Tel;0620/2539227.

Eamil: vargababika@ gmail.com

Rekakolonics Creative Commons License 2019.08.27 0 0 4679

Tisztelt Fórum!

Házvezetőnői feladatokat, vagy takarítást vállalok.

Sok éves tapasztalattal a hátam mögött kölcsönös elégedettségre törekszem. Nem órabérben dolgozom, hanem előre megbeszélt fix összegért. 

Üdvözlettel :rekakolonics50@gmail.com 

Ria0330 Creative Commons License 2019.08.26 0 0 4678

Tisztelt Fórumozók!

takaritas0330@gmail.com

06 20 311 6611

Üdvözlettel

Ria

helena1972 Creative Commons License 2019.08.26 0 0 4677

Takaritó nőt keresek!

Árpádfejedelem útján lévő, 110 négyzetméteres lakásomba keresek: megbizható, nem dohányzó takaritónőt, pipere takaritásra.
Heti 2 alkalommal: hétfő és péntek, reggel 9-től du. 2-ig
Órabér: 2000 ft
Erkölcsi bizonyitvány megléte feltétel
Jelentkezni a 0036703429969-es telefonszámon
Kovács Anita-nál lehet

Házvezetőnő Creative Commons License 2019.08.26 0 0 4676

Házvezetőnői munkát keresek

egy vagy két fős háztartásban

A takarításon kívül szívesen segítek bevásárlásban, főzésben, vasalásban is. 

Kizárólag igényes munkaadót keresek, akinél hosszú távon dolgozhatok. 

Amennyiben elfoglalt, rám bízhat postai, hivatali ügyintézést vagy adminisztrációs feladatokat is, mert ilyen irányú tapasztalatom is van. Megbízható vagyok, referenciával rendelkezem. 

Egy héten több alkalom is szóba jöhet. Az órabérem 2000 Ft. 

Keressen bizalommal: hazvezetono1234@freemail.hu

Rekakolonics Creative Commons License 2019.08.26 0 0 4675

Tisztelt Fórum!

Magànlakàsok takarításàt vàllalom sok évi tapasztalattal a hátam mögött kölcsönös elégedettségre törekszem.

rekakolonics50@gmail.com 

Ria0330 Creative Commons License 2019.08.25 0 0 4674

Tisztelt Fórumozók!

takaritas0330@gmail.com

06 20 311 6611

Üdvözlettel

Ria

Nikolettt0815 Creative Commons License 2019.08.25 0 0 4673

Tisztelt Mindenki!

Szeptember elejétől  heti 2 napra felújítás utánni Nagytakarítást,illetve iroda takarítást vállalok Budapesten Számlaképesen.

Rólam amit tudni lehet,hogy pontos,precíz,megbízható,referenciával rendelkező hölgy vagyok.

Kedvező áron dolgozom.

Varom mielőbbi jelentkezésüket.

Előre is koszonom.

szep napot mindenkinek!

e-mail:nikolettt0815@gmail.com

Tel.:0630/6439304

Lakástakarító Creative Commons License 2019.08.25 0 0 4672

Lakás, iroda, rendelő takarítását vállalom Budapesten, 2000 Ft-os óradíjért, rugalmas időpontokban, heti több alkalommal is. Igényes, kulturált és megbízható nő vagyok. Ha alapos és precíz munkát vár el a takarításban, akkor a következő e-mailen várom a jelentkezését: lakastakarito@freemail.hu

Rekakolonics Creative Commons License 2019.08.24 0 0 4671

Tisztelt Fórum!

Magànlakàs takarítàsàt vàllalok akár hétvégén is. 

Sok éves tapasztalattal a hátam mögött kölcsönös elégedettségre törekszem.

rekakolonics50@gmail.com 

Ria0330 Creative Commons License 2019.08.24 0 0 4670

Tisztelt Fórumozók!

takaritas0330@gmail.com

06 20 311 6611

Üdvözlettel

Ria

BabiTak Creative Commons License 2019.08.23 0 0 4669

Tisztelt Fórumozók!

Budapesten lakástakarítást, iskolatakarítást keresek! Utóbbi bejelentett 8 órás!

Precíz, alapos a munkám!

Referenciával rendelkezem!

Tel:0620/2539227.

rytt Creative Commons License 2019.08.22 0 0 4668
  •           Tisztelt Asszonyom, Uram!
  • Takarító, bejàrónői munkàt vàllalok hétköznap 4-5 óràra , hétvégente akàr teljes napra is. Kàros szenvedélyektől mentes, àllatbaràt , megbízható, becsületes, referenciàval rendelkező munkavàllaló vagyok. Előre megbeszélt fix összegért dolgozom. Az összeg függ a terület nagysàgàtól, munka tipusàtól/pipere vagy nagytakarítàst, lakàs àtadàs/heti vagy kétheti időszaktól,stb. Ezenkívül vàllalunk 1-1 alkalmi, szàmlaképes nagytakarítàsi munkàt kolléganőmmel közösen. Amennyiben hírdetésem felkeltette figyelmét, kérem keressen tovàbbi fényképes bemutatkozàsom végett a megadott mailcímen! Köszönöm szépen! rytt1964@gmail.com

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!