Szerintem a tagjaink közül mindenki a helyén kezeli magát, illetve a tábort. Tesszük a dolgunkat, igyekszünk megjelenni és (sportszerűen) buzdítani a fiúkat. Pont a mostani ankéton emelte ki egy idősebb úr, hogy szerinte még erőn felül is teljesítünk. Mi ezt nyilván nem reklámozzuk, de van benne valami. Akik mutogatnak, azok sajnos vagy itt akarják kiélni a komplexusaikat, vagy valóban az idősebb korosztályhoz tartoznak, ahogy ezt nyilván Te is tudod, tapasztaltad Fehérváron.
Elhiszem,de ha ott lett volna az a 10 férfi tagotok( nem is akármilyenek:)) szted változtatna bármin is?
Azt is tudom hogy akik neten irogatnak nem feltétlenül azonosak a táborral. De kezeljétek magatokat a helyeteken, még mielött baj lesz...
LOL. A szurkolói csoport férfi tagjai közül a legkülönbözőbb okok miatt SENKI nem tudott ma jelen lenni. Ez nem jó, sőt, baj, csak ennek szellemében elég hülyén hangzik amit írtál. Amúgy grat, neten néztem a meccset, tényleg jól toltátok. Fogtok kapni természetesen büntetést, dehát ez kb. olyan, mint amikor beállnak mérni a 30-as táblához: pénzt kell szedni. :(
Elnézést hogy ide írom,de lusta vagyok beregisztrálni a bb1-re.
Szerintem meg a szezon egyik legjobb szurkolása volt. (az eredmény ellenére is) A fehérváriaknak meg annyit,hogy addig örüljenek amíg mindenki bohócnak kezel bennetek. Mi ma is simán be tudtunk menni közétek pár emberrel. Mert ha egyszer valami komolyabb tábor megunja szarul jártok.
Először is ott kezdeném, hogy amikor belevágtunk az egészbe az volt az alapvető kritériumunk, hogy nyilvánosan kérjenek tőlünk bocsánatot. Ez mondhatom megtörtént, itt már sokakban felmerült a visszatérés kérdése. Ehez jött Báder üzenete felénk, aki mellesleg mondhatom jó viszonyt is ápol a szurkolókkal.
Teljes mértékben egyet értünk-e klubunk közleményével? Egyáltalán nem. Azzal kezdték, hogy több napon keresztül tárgyaltak a szurkolókkal. Ez így igaz, de ezek a megbeszélések nem jártak sikerrel, egy olyan változat sem volt amit elfogadott volna mind két fél is. Ekkor még a bocsánat kérés leghalványabb formáját is visszautasították.
Ennek ellenére több gesztus értékű dologot is tett velünk szemben a vezetés. Szerintem, sok tábor megirigyelné ezeket, hogy egyáltalán szóba állnak velünk és még valamennyire érdekeljük is őket.
Biztos nagyon ultrás akár egy évig is tüntetni majd aztán szépen csendben visszaszivárogni eredmény nélkül.
Mi ezért is válalljuk a következményeket, ahogy eddig szinte mindenért. Az is borítékolható volt, hogy többen befognak találni minket, így is lett.
Volt téma, hogy legalább egy ideig beszéltek a nagyok egy kosár táborról. Ez a kezdetekben így is volt, de utána már ez egész egy politikai játszmává alakult át aminek mi nem akarunk a részesei lenni. Majd akkor megint beszélhetnek rólunk, ha tudunk valami izgalmast alakítani a pályán.
Hogy ezek után minden rendben van-e? Nem, sajnos semmi sincsen rendben! Sokakban megtört most valami ami teljesen érthető.
Szerencsétlen időben volt ez a meccs. Ez az év erre volt kihegyezve, és sokan nem akarták a csapatot büntetni. Viszont ez is szopás lett így, bár mindenki tudta hogy milyen reakciókat vált majd ki. Nem vonultam be sehova, és nem is fogok ezután sem. A mi igazunkat tudom, így fogadd el hogy nem hazudok, a többit meg rád bízom. Nem értek egyet ezzel a nyilatkozattal, mert nem határozott a bocsánatkérés, és nem csak mi lettünk megsértve, hanem a nemzeti zászlón kívül minden magyar. Ezért ezt ebben a formában elfogadni nem tudom. Nem csak én vagyok itt így ezzel. A nyilatkozat alapján, meg ha a kettőjükből egyik sem tiltotta, akkkor már csak két fél maradt rajtunk kívül...Óriási a csalódásom a szolgalelkűség miatt...meglátjuk mit hoz a következő pár nap.
jah egyesektől biztos meg lehet kérdezni, hogy mi is változott a számukra
mert ugye vannak, akik a kezdetektől lesz*rták a kártyát és vannak, akik most se járnak miatta
de arra nem emlékszem, hogy egyesek egy faszbuk üzenetre, meg egy őket hazugnak mondó közlemény hatására változtatták meg a véleményüket
persze lehet volt ilyen is, ezzel igazoltad, hogy máshol is vannak emberek, akikben nincs sok tartás, és ez nem csak a szolnoki táborra jellemző(mondjuk a kártyások azért pár hétig "kitartottak")
Zászlókat nem engedték be. Ez egyértelmű. Hogy ki a hunyó, arra itt ne én válaszoljak. Elég erősen undorító egy hét volt, sok "egyeztetéssel", végül tőlünk bocsánatot kértek nyilvánosan is....(ezzel nem teljesen ok a dolog, hiszen itt nem csak minket ért sérelem) ezért a nemzetközi meccs nagy tétje miatt visszament a tábor jelentős része. Nem kétszereplős a történet, és nem hinném hogy be lettek temetve az árkok. Elég nagy a szakadék a felek között, távol állnak a nézeteink egymástól. Már semmi nem lesz a régi, a tét nem kicsi. Ez volt az első lépés...
Hát pont ezért írjátok le, hogy ez hogyan is volt pontosan!
Azt gondolom ti szolnokiak is belátjátok, hogy amit a külvilág most lát, az alapján mindenkinél hatalmasat esett az elismertségetek. (Erre mondhatjátok, hogy leszarjátok, de azt meg senki nem hiszi el.)
pár napja azt írták a szolnoki drukkerek, hogy nem engedték be a zászlókat, csoport drapikat
ma a klub azt írja, hogy nem tiltották, ezzel gyakorlatilag hazugnak állítják be a szurkolókat
erre a szurkolók, azt mondják, hogy jah akkor oké, nem történt semmi
persze zászlók, drapik k*rvára nem voltak a zsidók elleni meccsen, biztos pont akkor nem vitt magával senki ilyesmit
a távolmaradásos tűntetésük pedig azt a pár évvel ezelőtti esetet juttatja eszembe, mikor valami faluba a cigók délután kettő és négy közt éhségsztrájkoltak, hasonló komolyságu volt a két dolog
legközelebb lehet majd kötelező lesz roám zászlóval meccsre menni szolnokon, és ha a csk ír nekik, akkor a helyi tábor majd azt fogja lobogtatni
én is csak kivülről nézem az esetet, de a tények elég egyértelműek
Ki látta a HírTV-s Szalay interjút. Ott Szalay azt mondta, hogy a szurkolók több táska tartalmát nem voltak hajlandóak megmutatni. Ebből indult a balhé
Én azért gondolom azt, hogy ez nem olyan egyszerű, mint ahogy te írod, mert a klub és a biztonsági szolgálat a szurkolókkal való tárgyalások után (!) hozott ki közösen egy olyan nyilatkozatot, hogy a zászlók bevitelét senki (!) nem tiltotta meg.
És az Olaj-szurkolók a honlapon megjelent cikkben is reagálnak (pozitívan) erre a tegnapi (!) nyilatkozatra.
Na most ezek alapján csak egy erősen paradox és önellentmondásos helyzetben fordulhatna elő az, hogy az Olaj-szurkolók még mindig azon a véleményen lennének, hogy velük jól kibasztak, de fene bele lenyeljük (mélytorkosan).
Az ügy összes szereplője elismerte tegnap, hogy senki nem tiltotta meg a zászlók bevitelét. Jelenleg a zászlós ügy - a rendelkezésre álló infók alapján - itt tart.
De én csak kívülről és hozzád hasonlóan értetlenül állok a dolog előtt.
Szerintem a szolnokiak ezt az elején cseszték el és nem gondolták át jól a dolgot. Mert így utólag ez az egész sok hűhó volt semmiért, sőt, csak rosszabb lett.
Számomra nagyon-nagyon zavaros volt ez a valójában ki tiltotta meg a zászló bevitelét dolog. Gondolom, mivel már nagyon ők sem tudják, hogy ki ellen tüntethetnének, így ma bementek. Ráadásul az év egyik legfontosabb meccse volt.
Más tábor is megtört volna itt (ajaj, de még mennyire...), inkább az egész kiindulópontja nem tiszta (de az nagyon nem, főleg így utólag).
Szokásos nagyobb a füstje, mint a lángja dolog. A gáz az, hogy a Szolnok-tábor olyat tett, amivel pl. több focitábor elismertségét is kivívta ideiglenesen (de legalábbis volt szó egy kosártáborról több fórumon), de ez a gyors visszavonulás nagyon kellemetlenné teszi az egészet.
Kíváncsi lennék egy részletes, nem magyarázkodós, hanem tényeket és érveket soroló szolnoki összegzésre az elmúlt napokról.
Sajnos ez az egyetlen folog amivel valami eredményt el tudtok érni. A sok balfasszal meg ne foglalkozzatok. Mármint a sajátjaitok közül aki baszogatni fog bennetek ezért.
Vannak dolgok amin nem lehet szó nélkül átlépni és ez most pont ilyen.
Kitartás!
(azért remélem ellenünk a rájátszásba azért kijöttök) :)