Keresés

Részletes keresés

vitorlás hajó Creative Commons License 2006.02.25 0 0 181
Milyen nyugati téri attakot?
Előzmény: halinorbi (176)
DragonXXX Creative Commons License 2006.02.25 0 0 180
értst már meg, hogy semmi közöm hozzájuk! csak felháborít, ha gyerekeket veretnek meg, mert símaszk van rajtuk!
Előzmény: DegeneraBocsinka (170)
Kárpitos ezredes Creative Commons License 2006.02.25 0 0 179

nézd, aki a történelem témájában olyan oldalakról "művelődik", mint a hitler.org, azzal szerintem sem nekem, sem másnak nem ildomos vitába bocsátkoznia.neked igazad van, én meg egy rohadt zsidó/cigány fideszes vagyok. beismerem.

'"Even the ideological enemies of Adolf Hitler will admit that he was a highly gifted and prolific speaker. The following are excerpts from some of the most memorable speeches that he gave. '

http://www.hitler.org/speeches/

Előzmény: DragonXXX (159)
kia podesta Creative Commons License 2006.02.25 0 0 178

innen:

Az események azonban furcsa irányt vettek annak következtében, hogy ez az egyébként sem titkolt hír eljutott a Fideszhez, így a 30x30 cm-es nagyságú világoszöld tollpárnákkal „felszerelt” fiatalok már a helyszínre, a MÁV-étterembe sem tudtak bemenni, ugyanis annak elõterében egy roma származású „verõlegényekbõl” álló csapat különbözõ verekedésre alkalmas eszközökkel várta õket.

Előzmény: DegeneraBocsinka (172)
vitorlás hajó Creative Commons License 2006.02.25 0 0 177
Onnan, hogy jobban hiszek a Tomcat-nek, mint a fidesznek. Most, hogy belegondolok mindenkinek jobban hiszek, mint a fidesznek... :)
halinorbi Creative Commons License 2006.02.25 0 0 176
belegondoltál mi lett volna ha egy maszop rendezvényen kötnek bele a cigókba???

Másnap már csomagolna Kertész, és mindenhol náciveszélyről hallanál, meg ártatlan cigókról...
Behívnák a Napkeltébe vagy elmeséhetné a fókuszban ahogy összeverték a "támadót"..

Tényleg!! Ezekután hogyan ítélitek meg a nyugati téri attakot??? Júj! Ez övön aluli volt. Bocs.
Előzmény: kia podesta (169)
vitorlás hajó Creative Commons License 2006.02.25 0 0 175

"*miért hazudott (már megint) a fidesz az eseményekről?"

Megszokásból...

toloba Creative Commons License 2006.02.25 0 0 174
Vakondok mindenütt van...
halinorbi Creative Commons License 2006.02.25 0 0 173
"a cigányok meg mind fel voltak fegyverkezve, ŐKET PERSZE NEM ÁLLÍTOTTÁK ELŐ."

Őket sosem szokták! Ha fideszesek, ha nem. (kérdezd meg Tomcatot!!!)
Előzmény: DragonXXX (168)
DegeneraBocsinka Creative Commons License 2006.02.25 0 0 172
Csak azt tudnám, hogy honnan veszitek, hogy a Fidesz tudott egy tíz fős baráti társaság zárkörű akciójáról?
toloba Creative Commons License 2006.02.25 0 0 171
Hogy, hogy mi van?
megaszonta zigzaghugy...
mszp-s le akarta gyilkolni a kisebbséget...
Előzmény: DegeneraBocsinka (164)
DegeneraBocsinka Creative Commons License 2006.02.25 0 0 170

Na jól van, föladom, nyertél. Öreg vagyok én már ehhez.

Olvasgasd Tomcat blogját, vegyél róla példát, nagyformátumú ember, az egyetlen, aki mindig igazat mond. És lépj be a természetvédelmet leszaró ál-Zöld Pártba, verjél át te is egy rakás embert azzal, hogy beszeded tőlük a kopogtató cédulát. Had higyjék a hülyék, hogy a valódi zöldekre szavaznak, ti meg röhögjetek a haverjaiddal. És mászkálják símaszkkal a fejeden bankról bankra, mert demokrácia van, és megteheted.

Előzmény: DragonXXX (168)
kia podesta Creative Commons License 2006.02.25 0 0 169

nem csak a zöldeké, hanem a tv felvétel is előteret mutatott!

Azaz alighanem úgy volt, hogy be sem jutottak.

Nekem nagyon fura, hogy -pláne, ha előre tudták- nem a rendőrséget értesítették, akik aztán eljárva, elintézhették volna, hanem cigány verőlegényeket uszítottak rájuk!

Tessék végre arra is gondolni: ha a fideszesek tudták mi lesz, akkor azt is tudhatták, nincs vész...

Nem értem, mi volt a jó ebben a Pokornyinak?

Tehát a kérdés nyitott:

*miért nem a rendőrséget értsítették?

*miért hazudott (már megint) a fidesz az eseményekről?

Előzmény: DegeneraBocsinka (160)
DragonXXX Creative Commons License 2006.02.25 0 0 168
az egyiknél. a cigányok meg mind fel voltak fegyverkezve, ŐKET PERSZE NEM ÁLLÍTOTTÁK ELŐ. UGYAN!!
Előzmény: DegeneraBocsinka (164)
vitorlás hajó Creative Commons License 2006.02.25 0 0 166

"a lungo drom a fidesz cigány szervezete!"

Meg újabban a magánhadserege...

Előzmény: DragonXXX (161)
DragonXXX Creative Commons License 2006.02.25 0 0 165
nincs itt semmi nácizmus. csupán összeverettek néhány provokáló gyereket. ezzel van a gond, nem a nácikkal / komcsikkal / terroristákkal és egyéb paranoid fantom ellenségekkel
Előzmény: halinorbi (162)
DegeneraBocsinka Creative Commons License 2006.02.25 0 0 164

És akkor ez hogy is van?

Krocsek Zoltán, megbízott püspökladányi rendőrkapitány tájékoztatása szerint a tíz budapesti fiatal símaszkkal a fején, párnákkal a kezében akart bemenni a püspökladányi MÁV-épület éttermében tartott péntek esti fórumra, de a rendezők ebben megakadályozták őket, mire a párnákat hátrahagyva a fiatalok távoztak.
Az időközben értesített rendőrök a MÁV-pályaudvaron találtak rá a fiatalokra, akiket azonnal előállítottak. Megállapították, hogy valamennyien budapestiek, és a Magyar Szociális Zöld Párt aktivistáinak vallják magukat. Akciójukkal a sajtó figyelmét szerették volna magukra vonni.

Kiderült az is, hogy a náluk lévő párnákból a tollat akarták a választási fórum résztvevőire szórni. A rendezvényről egyébként az internetről szereztek tudomást, és interneten szervezték meg a püspökladányi akciót is. Krocsek Zoltán szerint magukról elmondták, hogy annak a csoportnak a tagjai, akik az elmúlt hetekben hasonló cselekményekben, többek között tortadobálásban vettek részt.

A körülmények tisztázására csoportosan elkövetett garázdaság bűntette megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a rendőrség - közölte a püspökladányi rendőrkapitány. Az eljárás során máris több szabálysértésre fény derült: az egyik fiatalnál például pillangókést találtak, ami "közbiztonságra különösen veszélyes eszköz".
Az eljárás feladata tisztázni az eseményekben résztvevő személyek büntetőjogi felelősségét - mondta a rendőrkapitány, hozzátéve: nincs tudomásuk arról, hogy bárki megsérült volna a "párnásokkal" történt dulakodásban.

DragonXXX Creative Commons License 2006.02.25 0 0 163
ha nem hiszel nekik, azzal nincs hiba. ha szerinted, amennyiben megtörtént az eset, jogos volt, ami történt, abban annál inkább
Előzmény: DegeneraBocsinka (160)
halinorbi Creative Commons License 2006.02.25 0 0 162
Másnap címoldalon:

Nácik randalíroznak az utcán!
A Fidesz határolódjon el a maszkos náciktól!!!
Cigányokat támadtak meg az utcáinkon masírozó nácik!
TGM újabb gyűlése holnap...
A Népszabadság utána járt az egyik maszkos támadónak! (jobban él mint 4 éve)
Előzmény: DegeneraBocsinka (148)
DragonXXX Creative Commons License 2006.02.25 0 0 161
a lungo drom a fidesz cigány szervezete! de még ha a lungo dromnak köze se lenne a fideszhez (erről most ne vitatkozzunk), szerinted semmi felelősségük abban ami történt?
Előzmény: halinorbi (157)
DegeneraBocsinka Creative Commons License 2006.02.25 0 0 160
Nem tom, nem voltam ott.  Két állítás áll egymással szemben, és nekem valahogy nehezen megy, hogy egy magát zöldnek hazudó, maszkban randalírozó társaságnak higyjek. De biztos bennem van a hiba.
Előzmény: kia podesta (154)
DragonXXX Creative Commons License 2006.02.25 0 0 159
igen. történelem.
Előzmény: Kárpitos ezredes (153)
DragonXXX Creative Commons License 2006.02.25 0 0 158
engem nagyon nem érdekel a zöld párt. jó, akkor bent volt, bocsánat! csakhogy ettől még ugyanaz a lényeg: közterület, egy politikus csinált egy rendezvényt! egy politikus elleni provokációt ne keverj össze egy civil zaklatásával, AZ OTTHONÁBAN!
Előzmény: DegeneraBocsinka (145)
halinorbi Creative Commons License 2006.02.25 0 0 157
"hanem a lungo drom aktivistái!"

és ez mit jelent? Valamilyen hivatalos rang? Kábé mint a fiatal baloldal aktivistái.. magyarul jött-ment emberkék.... vagyis akár bicskások is.
Előzmény: DragonXXX (147)
DegeneraBocsinka Creative Commons License 2006.02.25 0 0 156
Okostojás: ha maszkban erőszakoskodik tíz fekete ruhás akárki, azt csak nagyon kevesen veszik gyerekes tréfának. De te biztos így tennél.
Előzmény: vitorlás hajó (152)
Kárpitos ezredes Creative Commons License 2006.02.25 0 0 155
hitler.org???
Előzmény: Kárpitos ezredes (153)
kia podesta Creative Commons License 2006.02.25 0 0 154

Helyes: csakhogy ebben az esetben a fideszes csóka oltári nagyot hazudott, hiszen azt állította a tevében, (és jópáran a finákok közül szintén) hogy "rárontottak a védtelen hallgatóságra"!

Namost akkor, hogy is van ez?

Előzmény: DegeneraBocsinka (145)
Kárpitos ezredes Creative Commons License 2006.02.25 0 0 153
művelődés???
Előzmény: DragonXXX (150)
vitorlás hajó Creative Commons License 2006.02.25 0 0 152
Úristen! Egy csapat kamasz, fegyvernek látszó párnákkal támadt a fideszre. Ezért verést és börtönt érdemelnek...
DegeneraBocsinka Creative Commons License 2006.02.25 0 0 151
Jáj, azt nem is néztem. Én marha leállok egy ilyen pöccsel viatkozni. :(
Előzmény: Kárpitos ezredes (149)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!