Egy kocsi levadászva.. Többet még nem találtam, bár a pft-n még nem jártam. 80 55 117 9571-0, Yll, REV:84 12 20 Db, 1926 Magyar Vagon és Gépgyár, Győr: 25483 sz.
Nyírbe van az 1161es szili. A kiégett GH3as állványú 1104be megy a főtrafója. Ugyanis a sok egymásutáni zárlati áram megviselte a 1104 trafóját.. Jah és nem tudom, hogy menniyre érdekli a nyíri gépészeti olvasókat.. a 1161-es megy főjavításra. És most lesz "felkészítve"..
Holnap teszek, veszek, intézkedek.. kapásból egy kocsit tudok, de majd kérdezgetek, nézelődök.
Az OFF témához kapcsolódoan: igen, változott a lista :) karcsúsodott. A hét folyamán elküldöm a legfrissebbet! Sajnos nagyon nem érek rá mostanába.. itt is elvétve járok. Üdv!
Sziasztok! Nem csak varjan01 kollegához szólok, hanem minenkihez,aki fotózik!
Mostanában nekiálltam összegyűjteni az üzemi és különcélú kocsikat. Ha valakinek vannak ilyenekről fotói, adatai (pályaszámok, korábbi pályaszámok, átszámozások és selejtezések dátumai stb., azt megkérném, hogy jutassa el ezeket az elektronikus postaládámba! Ezen felül lenne egy olyan kérésem, ha bármikor ilyenbe botlotok, gondoljatok rám, és fotózzátok ezerrel! Az sem baj, ha közben szídtok, legföljebb csuklani fogok... :-)))
Azért jöttem ezzel ezzel a kéréssel ebbe a topikba, mert erről a vidékről szinte semmilyen adatom nincs üzemi kocsikkal kapcsolatban. Én csak két segélykocsiról tudok (40 55 941 0021, ex-117 1044 és 002, ex-117 1562), de fotókat még nem láttam róluk. (Különösen az ex-117 1044 érdekelne, feltéve hogy igaz, amit az eredetijéről tudok.) Szóval ha akár ezekről, akár más (tűzoltó, darus, pft stb.) vagy régebbi kocsiról van fotó, adat, légyszi kűldjétek el nekem! Érdekelnek fotók a különcélú kocsikról is (bizottsági, sportháló). Azt sem tudom, ezek megvannak-e még?
--------------
Más: varjan! Mennyire aktuális az a lista a hiányzó mozdonyfotókról? Ha azóta változott, küldd el az újat! Mostanában majd fogok szkennelni, akkor tudok neked is...
Az lehet, de én is csak a fűtőbe hallottam róla. Nem lehetséges, hogy rosszul mondták, és az 1145 megy majd nemsokára? Én nem nagyon hiszem, hogy ilyen hamar, (kevesebb mint 2 év) elfogytak volna a talpai.