Sziasztok!
Udv a minusz 20 fokbol! Mexikotol egy kicsit odebb vagyunk, de ime egy kis csemege:
http://www.marathonrally.com/news/_a_prol_g_ut_n_berkut_ll_az_len_a_northern_forest_baj_n.6324.0.html
Remelem, tetszeni fog, nagyon jo hangulatu a verseny (nem csak a vodkahegyek miatt:))
Egy "Dakar-viselt" ember Dakaros bukója lehet téma egy Dakar-fórumon...szerintem.. :-))) Aztán csak ügyesen ott a messzi Mexicóban !!! Szorítunk a srácokért ....
Sziasztok! Ezt a pangást! Most 11-től megy a SPORT 1-en az Adrienn-Gombi Kupa! Mondom benézek, hogy kommentáljátok. De sehol senki. A hangja a műsornak nem az igazi! A riportok halkak, SZNK pedig hangos.
Mosógépet :) Az a baj h semmi nem volt a tét, de viszont remélem a ma esti meccseim bejönnek tippmixen. De viszont én is csak francia meg orosz szöveget találtam amiből elég nehéz kihámozni a lényeget.
Reteken voltak a Benikék, a B.Laci többet nyilatkozott mint az egész Dakar alatt! :-)
Kiváncsi vagyok mit "gurítanak" majd Mexicoban.
Nem tom olvastátok-e, de ez a cikk van fent a lenti linken...
Ezek szerint Tóth Jani egy S2000-es Pezsó 207-el nyomja idén az IRC-ben, meg sztem néhány magyar futamon is, vagy mindkettőn teljes szezonban, ha összeegyeztethető... Állítólag hamarosan bejelentik a honlapján is, de ha valaki tud már frankót az tegye közkincsé! :-)
In der Intercontinental Rally Challenge (IRC) wird neben Enrique Garcia Ojeda nicht wie zunächst erwartet Bryan Bouffier, sondern der französische Meister Nicolas Vouilloz im zweiten Peugeot 207 S2000 Platz nehmen. Ein ähnliches Fahrzeug soll bei ausgewählten Läufen auch JANOS TOTH pilotieren, das von BSA eingesetzte Löwenbaby soll außerdem auch in der ungarischen Meisterschaft zum Einsatz kommen."
Hello. Meg tudná valaki mondani nekem, hogy hány lóerős volt a legerősebb kamion az idei dakaron és a típusát vagy egy linket megköszönnék ahol ezek fentvannak.
... es vannak akik titokban a hatterben csak olvasgatnak... :D
Reszemrol altalaban orulok ha 2 napra elore tudok fixet, szoval en ennyire elore sose tudok fix pontkent jelentkezni semmire. Ha eppen ugy esik berobogok egy mar megszervezett valamire, de azt nem vallalom, hogy beleszamoljatok, aztan megse tudjak elmenni... :(
Erre a felhívásra eddig szamár123 és mad75 válaszolt csak. Mindent egybevetve ez 3 fő +2 gyerek jelentkezés. Ennyire nem érdekel senkit vagy lemaradtatok róla?