A végső cél 0 óra munka, 6 óra szórakozás és 18 óra pihenés, valamint napi nyolcszori bőséges étkezés.
Továbbá meg kell értetni a kétlábúakkal, hogy mi csak tájékozódni és segíteni akarunk, a többi csak véletlen és a tárgyak gonoszsága, reklamálni Murpphynál tessék. A macska arra való, hogy imádják, tiszteljék, kényeztessék és bosszankodjanak miatta, minden más csak után jön.
Cicákok, rohamra jogainkért!
Pista Machka rúgjon meg benneteket, ilyennel még csak viccelődni is ! Felháborítóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ó, szegény megfáradt tested! Kész csoda, hogy bírod!
Én meg Honesty vagyok. Itt egy csomó munka. Gazdi kiment beszélgetni, tőlem meg elvárná, hogy befejezzem a munkáját. Tehetek én róla, hogy kicsit megrágtam a Helyesírási szótárt, mert nem nyílt ki máshogy?
megyek, mert vkinek ugye, délelőtt a konyhaablak alatti széket (egész puha) is őriznie kell, bár most, hogy a kiskorúak csocsóznak, azt is nekem kell tesztelni, hol a labda...
Szegyen ami ebben a haztartasban van! Nekem kell a halak erkolcsere vigyazni. . .
No meg az a szegeny Pici, a torottcsontjaival, maszhat a fara, korulnezni, hogy ha veletlenul UFO-k jonnek, idoben tudjunk rola! Szornyen erezzuk magunkat!!!
Együttérzek veletek, nekem is a tv tetején kell aludnom, sehol semmi pihe-puha párna vagy franciaágy :-( Szép, dizájnos macskafekvőkéről még nem is hallottak !!!
Hát igen, ez a megunt házikedvencek sorsa! A múltkor nekem egy szatyorban kellett meghúznom magam éjszakára. A gazdinak csak az a szerencséje, hogy megaláztatásomról nem készített fényképet, így is rettenetesen éreztem magam!!!
És most nézzetek rám! Hát nem szakad meg a szívetek? Egy cipősdobozban kell néha aludnom! Nem pihe-puha ágyikóban, mint más cica, hát ez azért bicskanyitogató!
Én úgy látom, szééép naaaagy cica vagy... vagy csak azért, mert kénytelen vagy egerészni, és ennyi egeret fox magadnak? Vigasztaljon, hogy nagyon jól áll neked a zöld háttér!
Fraszot! Ugy kell konyorogni a betevo falatert - es reszketni, hogy mikor lepnek ram, amikor a konyhanak nevezett lukba megyek utanuk!!! Le is vagyok fogyva rendesen, csak halni jar belem a lelek. . .