Nem csak te látod így, hanem én is egy kicsit öregnek látom Brad-et. Háát Angelina biztos nem könnyű eset... ;) Megnéztem a filmet, szerintem jó film, elgondolkodtató és bizonyos szempontból érdekes is. :)
Bár most már 100%, hogy a Down in the Valley nem fog mozikba kerülni itthon, DVD-n már több honlapról is megrendelhető! Ha érdekel titeket, jól keressetek utána mondjuk Google-n, mert az egyik honlapon 990 ft-ért láttam, a másikon 2990-ért, de volt olyan is, ahol 3990-et kérnek érte! Jómagam is gondolkodom rajta, hogy meghozatom magamnak, bár nem vagyok híve az internetes rendelésnek!
Azonban ha kibírjátok várni, valószínűleg január végén, február elején már az üzletekben is kapható lesz, igaz azt nem tudom, hogy mennyiért!
Ja és még valami: a Down in the Valley magyar címe San Fernando völgye lett, szóval ezen a néven keressétek!
Mondjuk relative nyolcat. Nem nagyon szoktam hozza a skalazashoz. A relative az arra vonatkozik, hogy a manapsag keszult filmekhez kepest eleg jo. Sok szemet van, es ez nem az.
Egy abszolut skalan azonban csak 5 korul lenne. Merthogy ugy tunt, hogy kisse untak az alkotok (szineszek, rendezok) a dolgot es szvsz ez meg is latszott a produkcion.
Köszönöm a képet, csak mi lányok értékeljük a mezítlábas képeket...sztem a pasiknak fogalmuk sincs róla, hogy a milyen szexi egy farmerből kikandikáló (szép) lábfej!
Az Utolsó éjjel-t angolul láttam, de a "tükrös" jelenetet megnéztem magyararul is, tényleg nagyon jó benne Alföldi. Asszem egyszer szinkronizálta őt Forgács Péter is, de az egy picit fura volt számomra. Az én kedvencem még mindig Dévai Balázs.;)
Sajnos ehhez érdemben nem tudok hozzászólni, mivel még nem láttam a Down in the Valley-t! Te hol láttad? Csak azért, mert még ez a film se jött ki itthon........
Amúgy írhatnál róla kicsit nekünk, hogy milyen volt, hogy tetszett?
Egyelőre még nem tudni róla semmi konkrétat! Igaz, hogy külföldön nagy sikerrel fut a film, de mivel tudomásom szerint egy független forgalmazó jegyzi, így nagy az esélye, hogy nálunk csak DVD-n lesz elérhető! Azért bizakodjunk, hogy nem így lesz.......!
Ha már tudok többet a filmről, természetesen ide meg fogom írni! ;-)
Helló!Tök jók a képek!Tudom, hogy ez nem tartozik szorosan a témához, de nemrég volt szerencsém találkozni Dévai Balázzsal(Bárkás színész), aki Edwardnak kölcsönözte a hangját a Harcosok klubjában.:-))))))))))))))))))