Bayer Zsolt: (...) Mert tudod, Ferenc, én 1988. március 30-án éjjel Fideszt alapítottam. Te pedig gyáva és sunyi KISZ-Führerként leveleket írogattál a pártführereknek. Ez az alaphelyzet. (...)
Az emberek olyanok, mint a lemmingek, négy évenként megbolondulnak, a szocikra szavaznak és bambán bámulnak ki a fejükből, miközben az írott és az elektronikus ballib médiatúlsúly még inkább kiszolgáltatja őket a... minek is, a Kádár korszaknak. Ehhez képest megmagyarázhatatlan csoda, hogy négy év elteltével mégis csak megokosodnak, visszaszavaznak egy jobboldali kormányt, és onnantól kezdve gondolkodnak, figyelnek, hogy további négy év elteltével ostobán visszaszavazzák a szoclibet, da capo al fine.
Én biztos vagyok benne,hogy másképp kerültem" nyugatra "mint te.De valóban félelmetes ami ott zajlik.És az emberek egymást is b...ák.Ez a szomorú.Meg az,hogy az elöbb nyitottam egy antikomcsi topicot és egyszerüen letámadtak érte.Nem akarok úgy járni mint egy ismerösöm aki hátat forditott egyszerüen Mo-nak.Az sem megoldás.
"Betanították őket, hogy fórumozzanak, drótra vannak kötve, elektrosokkolással működtetik e múmiahálózatot..."
Így van Szilver, hogy repül az idő, pedig mintha ma történt volna: megállt egy fekete Pobeda, kiszállt belőle egy ÁVH-s pasas, és az ikervonalamra rákötötte a modemet.
Jajj bocs. A 210-211 hsz.től láthatóan ez a topic kocsmává fajult. Hát csak növeljétek a véralkoholszinteteket egymásközött frissenképzett fidesz-internetátképzősök.
Ahogyan az mszp propaganda és a néphülyítő szdsz oktatáspolitika hatására itt az agymosott,önálló gondolkodásra képtelen lények száma szaporodik,azt még bizonyos rágcsáló rasszok is megirigyelhetnék!
De azért mégis jó itt élni! Mert necsak ezek vannak! Vannak Makovecz Imrék és -hosszan lehetne sorolni- hasonlóan nagyszerű tudós,művész és egyszerű emberek is...
Nem kell aggódni: itt valóban nyüzsögnek a komcsi alapszervezeti terminálokhoz szíjjazott kivénhedt, korhatag, rizsnyákot, kását nyammogó, fogatlan vén munkásőrök, besúgó házmesterek, amortizálódott hóhérok, bolsi múmiák. Betanították őket, hogy fórumozzanak, drótra vannak kötve, elektrosokkolással működtetik e múmiahálózatot..., de mind többen hullanak ki a sorból. /A maszop tagsága ilyen: