Szia kicsicorr!!!(tudom, hogy nincs itt, de írt nekem a régi fórumba, de oda én nem írok, nehogy "barátunk" ismét vérszagot kapjon)
aranyostőled, hogy rám is kiváncsi vagy!tényleg jól esik!én is teszek feléd egy gesztust:nem irok kritikát a home-ról, de csak azért mert neked nagyon tetszik!komolyan.:)aranyos vagy.:)
igen jó volt :))) Hogy azt mondjam, egy Corrs koncert simán elbújhat mögötte.
Szóval: e-mailt továbbítottam, de most nincs időm a többiekkel egyeztetni, meg mindenkire egyénileg bízom rá a döntést. A tényeket tudják, magyarázni nem kell. Én itt vagyok.
de ha érdekel van az öregnek külön fóruma.most éppen a tegnapi koncert a téma(meglepő?)
most olvastam, hogy a prágai koncertet lemondta.most prágában két koncertet tartott volna?mert valaki azt írta, hogy a vasárnapi és hétfői prágai koncertet elhalasztotta.
ha prágában két koncertet nyomott volna kicsit elgondolkodhatunk a magyar zenei életről!
bár olvasom, hogy teltház volt az arénában, de akkor is!
Kb. két naposak.Szerintem az a lopiko gyerek csinálta.A Coorboardra feltöltötte az összest.Nekem nem jött le, hogy Sharon terhes lenne.Jó lett volna egy egész alakos fotó is.