Pár dolog azért változott az alap Mali Cobrahoz képest:
Agy, kerék felni ,külső, tehát az egész kerék cserélve lett, az alap elégy gyenge volt, ez már király. A fékek cserélve lettek Avid Single Digit 5-re, valami istenkirály szerintem. Egy LX karral és jó bowdenezéssel valszeg sokkal jobb lenne. A kormány már hajlított, és ha minden jól megy akkor hétvégén lesz a teló végre-valahára lecserélve. RST Capa TL-ről RS Pilot SL-re.
Úgy látszik a vasútfanoktól nem áll távol a biciklizés sem! ;-) Tetszik a szerkezet! Magad konstruáltad? Küldenél nekem privátban pár képet a felfogatásról?
Kerékpárra egy biztosító sem köt biztosítást. A lakásbiztosírtásban bele lehet foglalni, ha az értékével megtoldod, és betörés esetén, ha a lakásból ellopják térítenek valamit (ha akarnak). De lakáson/portán kívül közlekedésben (sem balesetre, sem lopásra) nem vállakoznak erre. Ez is mutat valamit...
Kíváncsi vagyok, mit szólna hozzá a MÁV! "2. vágányról gyors sínbicikli indul azonnal, a felszállást tessék befejezni." Az ócska, koszlott vagonjaik mellett megjelent a konkurencia...
Én is hasonló okok miatt tettem le arról, hogy bejárjak a BME-re bringával (oda-vissza nekem 70 km). Amíg nem tudom megoldani azt, hogy a közelben egy atombiztos helyre (ismerős lakása/albérlete pl) lerakhassam, addig marad a Volán+BKV párosítás.
A lehetőséget sem adjuk meg rá, hogy el tudják lopni. Nekem már ellopták egy bringám, azóta egyetlen percre sem hagyom magára soha sehol, ilyen célra van az országútim, azzal járok városban, az úgysem kell senkinek.
oké, oké, csak kíváncsi voltam. részletre végülis én is meg tudnám venni, csak nekem nem kell ilyen extra, meg sajnálnám rá a pénzt. egyébként nem féltek, hogy ellopják? vagy ami ilyen drága, azt már lehet biztosítani?
OFF
minden irígység nélkül, csak egyszerűen nem bírom megállni:
honnan, de honnan a jó égből van nektek ennyi pénzetek huszonévesen egy bringára?????????
mindenki kőgazdag családba született vagy sikeres vállalkozó?
bocs:))