Persze, nyilván a húsvagdalékokból összenyomott pogácsa csak halványan emlékeztethetett a mai lazított rostú szelethez, de a know-how a kóborlás szüneteiben alakult ki. Amúgy amíg se paprika, se egyéb fűszerek nem álltak (bárki számára) rendelkezésre, nyilván alig valami hasonlított a mai megfelelőjére.
Nemtom, nekem általában ökölbe szorul a talpam az ötletlenyúlásoktól, legyen az cserkészetből lopott úttörőmozgalom, vagy Diák/Pepsi/mittoménmilyen Szigetből kifordított Magyar Sziget.
Senkinek sem szóltam, csak tippeltem. Előbb-utóbb az ilyeneket kihányják - számolj ezzel te is.
Ez a kettős mércézés nagon nem áll jól nektek.
Egészen hihetetlen módon vagytok képtelenek a realitás érzékelésére, elképesztő, mit meg nem engedtek magatoknak, aminek töredékéért már hőbörögtök, ha visszakapjátok.
Azt ugyan nem látom, hogy melyik hozzászólásomra célzol, de egy pillanatig nem kételkedem, hogy számos hibát vétek (és mindegyiket szégyellem). Éppen azért nem szólítok fel senkit arra, hogy szokjon le a magyar nyelvről, mert magam sem tudom 100%-osan.