Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2005.06.17 0 0 290

Na ez már valami. Haloványan kezdesz emlékeztetni régi önmagadra.

Semmi baj, ha jobbos vagy. Én balos. Oszt akkó mi van?? Elférünk ezen a kis területen , igaz? Nem szeretném én sem, ha visszatérne a régi rendszer, bár voltak jó mozzanatai is. De semmiképpen sem megfelelő a mai világban és az akkori uraival sem értettem egyet.

De a diktatúra fenyegetése , még ha csak egyenlőre csak a balosok fóbiájaként jelentkezik, semmiképpen sem lebecsülendő. Ezt még kitárgyalhatjuk.

Csak vissza középre Luby. Jó a jobb-közép is.

Laci

Előzmény: Luby (289)
Luby Creative Commons License 2005.06.17 0 0 289
Kedves fekete kutya! Igazad van, bocsánatot kell kérnem- hibásan írtam le Gyurcsány Ferenc miniszterelnök úr nevét. Ez a pimaszkodó média hatása a tudatalattira. Meg kell mondanom kicsit szégyenkezem. Viszont a határozott fenyegetés tényét ugye nem lehet vitatni? Üdv.: Gábor
Előzmény: fekete kutya (286)
Luby Creative Commons License 2005.06.17 0 0 287

Ha ez humor, akkor a HH szinvonala. Ha politika, akkor Torgyán. Ha csak egyszerűen el akarod venni a kedvem attól, hogy néhányatok- szegény megvezetettek- számára kellemetlen dolgokat írjak, sajnos nem tehetem. Ez szinte küldetés.

Többször leírtam már, hogy ha valaki nem szereti a koaliciót, károsnak tartja működését, az nem jelenti azt, hogy feltétlenül Orbán-fan! Orbán Viktorhoz annyi közöm van, hogy benne látom egyedül a lehetőséget arra, hogy legyőzze ezt a katyvaszt, ami a hazánkban büdösödik. És lehet, hogy három év múlva Ő sem lesz

reménység, csak egy újabb csalódás. Ne izgasd fel magad és ne próbálj engem sértegetni, mert ahhoz, hogy komolyan vegyelek sokkal több kell. Üdv.: Gábor  

Előzmény: sashimi (285)
fekete kutya Creative Commons License 2005.06.17 0 0 286

megadom a tiszteletet, mert ő a hazám miniszterelnöke

És erre jön a határozott fenyegetés Gyurcsányí részéről

Nagyon helyes! Lassan majd a nevét is megtanulhatnád!

Előzmény: Luby (245)
sashimi Creative Commons License 2005.06.17 0 0 285
Fenntartom javaslatom, hogy hozzaszolasaid roviditsed egyszeruen - az infomaciotartalom csorbitasa nelkul - a
Viktor ! Viktor! karaktersorozattal.

sashimi
Előzmény: Luby (245)
FREEDOM OF PRESS Creative Commons License 2005.06.16 0 0 284

Szívesség dolgában neked van a legkisebb szavad.

Előzmény: Törölt nick (280)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.16 0 0 283

Spicli.

És hogy mennek a névtelen levelek????

Előzmény: Törölt nick (277)
Profán Béni Creative Commons License 2005.06.16 0 0 282
Látom, marhanehéz elképzelni, hogy egy pártban nem csak "a ballib kedvéért", "a látszat kedvéért" van demokrácia, hanem "csak úgy", mert a tagság azt szereti.
Előzmény: kalmarkalman (281)
kalmarkalman Creative Commons License 2005.06.16 0 0 281

ha még csak fel sem merül, hogy lehetne ellenjelölt.

Minek? Ha a ballib kedvéért indítanának 2-3 esélytelent a látszat kedvéért akkor más miatt lenne hisztizés. Szerintem.

Előzmény: Profán Béni (268)
Derek Creative Commons License 2005.06.16 0 0 279
Ez nem buza ez rozs
Előzmény: spooler (276)
zuglo_14 Creative Commons License 2005.06.16 0 0 278

De a stilus is:-)))

Előzmény: spooler (276)
spooler Creative Commons License 2005.06.16 0 0 276
A búza méretének ismeretében a testmagasság stimmel.

Előzmény: Luby (3)
Turulmadár Creative Commons License 2005.06.16 0 0 275
Ha csak úgy maguknak rettegnek, az a magánügyük. Ha ezt világgá kürtölik és másokat is rettegésre biztatnak, akkor meg nem.
Előzmény: FREEDOM OF PRESS (272)
zi_laj Creative Commons License 2005.06.16 0 0 274
Kérdés ki "Kádár népe"!

Szerintem az államapparátusban éppen ők azok, akik még értenek a szakmához (bár rendesen megritkították azokat is, akik, még értettek valamihez), szemben az iskolapadból berakott analfabétákkal, párkatonákkal, seggnyalókkal sat!

Mitha más tagkönyvek, iskolai bizonyítványok, anyakönyvek jelentettek volna az utóbbi időben erős szelet!
Előzmény: konszolid (265)
pancer1 Creative Commons License 2005.06.16 0 0 273
FREEDOM OF PRESS Creative Commons License 2005.06.16 0 0 272
Akkor te egy érzéketlen pöcs vagy. Van, aki a pókoktól retteg, van aki a politikai démonoktól. Mit zavar téged, ha rettegnek?
Előzmény: Turulmadár (271)
Turulmadár Creative Commons License 2005.06.16 0 0 271
Sajnálom, nem nagyon tudok irónia nélkül tekinteni az életvitelszerűen rettegőkre...
Előzmény: FREEDOM OF PRESS (270)
FREEDOM OF PRESS Creative Commons License 2005.06.16 0 0 270

Ez a bőröndös szöveg tőled durva. Ostaptól elmegy... de tőled?

Előzmény: Turulmadár (267)
Tolvaj Dezi Creative Commons License 2005.06.16 0 0 269
Vazze, június van, a Duna jegére mégse hívhatta... :))
Előzmény: Profán Béni (268)
Profán Béni Creative Commons License 2005.06.16 0 0 268

Egy dolog a népszerüség meg a lightshow (felőlem a karizmája is lehet félméteres kerületü), és más dolog, ha még csak fel sem merül, hogy lehetne ellenjelölt. Meg az is, hogy az egy szál jelölt a pártgyülés helyére és idejére hívja össze a ne, a párt, hanem az ő karizmatikus szavára fölelő mezei hadakat.

(Arról nem is beszélve, ha a végrehajtó hatalom első embere és saját pártjának az első embere vannak fasírtban.)

Előzmény: Turulmadár (267)
Turulmadár Creative Commons License 2005.06.16 0 0 267
Másik kongresszusukra gondoltam (bár a 85% sem egy rossz eredmény :)), mint a Fidesz-happening mintájára. Ahol Sárközy bevonulásakor néhány(tíz)ezer ember torkából dübörgött a "Nicolas, Nicolas" + teljes elsötétítés, pásztázó fények. Egy ilyen Orbán-belépő után mekkora jáááájittvannakanáciiiiik sírás lenne itthon... A bőröndösök ijedtükben még a szomszédnak is becsomagolnának.
Előzmény: Profán Béni (254)
Aragorn Creative Commons License 2005.06.16 0 0 266

Rossz társaságban forogtam... :))

Igazságod messzebb világít, mit Temudzsin tündöklése! :)

konszolid Creative Commons License 2005.06.16 0 0 265

Már megint ezek a buta, tájékozatlan fiatalok... Mi lesz ezzel az országgal 20 év múlva? Mi lesz, ha megöregszik Kádár Népe?

Nyugalom és virágzás.... :)))

...kivész az államapparátusból az a sok impotens balf@sz akit csillagos-szegfűs párttagkönyvvel toltak oda be...

Előzmény: Turulmadár (137)
Aragorn Creative Commons License 2005.06.16 0 0 263

1. Sztem te le vagy maradva. Már nem.

2. És Ajbarsoglu Mumbajszán is középen állt?

:))

Aragorn Creative Commons License 2005.06.16 0 0 261

Köszi!

De most aztán pláne nem értem, hogyan lett ez Luby mexólítása?? :)))))))))

Előzmény: FREEDOM OF PRESS (260)
FREEDOM OF PRESS Creative Commons License 2005.06.16 0 0 260

Ajbarsoglu Mumbajszán

A XIII. századi mongol államfilozófia kimagasló alakja, akinek híres műve, "A mongolok középpolitikájának aktuális problémái" címmel nagy érdeklődést váltott ki a Dzsingisz kán körül tömörülő értelmiségi körökben.

Enciklopédia Britannica

Előzmény: Aragorn (259)
Aragorn Creative Commons License 2005.06.16 0 0 259

OFF

Pixy, az istenért, azt áruld már el, hogy ezt a briliáns Ajbarsoglu Mumbajszánt honnan szedted, és hogyan lett ez Luby művészneve nálad??

Mindig fulladásig röhögöm magam rajta, ahogy bevezecc egy hsz-t ezzel a mexólítással!!! :DDDDDDDDDDDD

ON

Előzmény: Törölt nick (250)
Aragorn Creative Commons License 2005.06.16 0 0 258

A rajongóktól mehet amerre akar, azok mennek utána.

A legjobb politikai elemzőkkel is az a baj, hogy mindig a ragionalitás talaján maradva próbálják a fideszben zajló folyamatokat vizsgálni, elemezni, modellezni. De a fidesz működése irracionális. Érzelmileg túlfűtött, ideológiailag értelmezhetetlen, politikailag vezérelvű...

Előzmény: Törölt nick (253)
FREEDOM OF PRESS Creative Commons License 2005.06.16 0 0 257

A pasi ezen beírása az ostobaság és az elfojtott kisebbségi érzés manifeszt jele.

Ezexerint ő már előre tudta, hogy itt hülyeségeket fognak beírni. A kis Vátesz.

Előzmény: zuglo_14 (256)
zuglo_14 Creative Commons License 2005.06.16 0 0 256
Kedves l/
Ugy is mint régi vita partner:-)

"Ezt a topicot azért nyitottam, hogy a hülyébbnél hülyébb írásaitokat majdan fel tudjam használni arra, hogy nyilvánosan is ólomkatonává degradáljalak néhányatokat."

Szóval szerény véleményed szerint aki eme topikba irogat az "ólómkatona", és "hülyébbnél hülyébb" dolgokat ir?

Egy kis szégyenérzet vitapartnereiddel szemben?
Vagy ez a polgári középenálló jó modor?

Egyébként nem lenne baj, ha esetleg Te személyesen legalább egy okosságot irnál.
mert eddig butaságokon kivül mást nem produkáltál. Igaz ezt már megszoktuk....
Előzmény: Luby (234)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!