Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
Nocsak-nocsak; csak neked szabad bárkit bármivel megvádolni??? Ha ez fordítva történik, akkor máris hivatalosan tiltakozol? Ha te teszed, akkor rendben van, ha más teszi, akkor provokáció? Más fórumozni szeret bizonyára más topicokban.. Panaszt csak te teszel.
Nem szoktam más nicken , más nevében panaszt tenni. Provokáció helyett, ha valakivel valami problémád van, akkor fordulj az illetékes moderátorhoz. Tehát ha gondod van tegyél panaszt.
Nézd, a te zavarkeltéseid mindig nagyjából ugyanúgy zajlanak. Előveszel kb. 10-15 topikot, amelybe leírsz egy hozzászólást. Úgy viselkedsz, mint egy trójai faló, cuki vagy, csak mérsékelten gyűlölködsz. Ezek után elkezdesz megszólítani néhány fórumtagot, még ekkor is nagyjából normálisan viselkedsz, de olyan kétértelműek a bejegyzéseid, hogy kezd mindenki egy kicsit feszült lenni. Némi bemelegítő beszélgetés után hirtelen valami oda nem illőt, sértést, vagy csak célzás nélküli közönségességet osztasz meg. Addig osztod meg ezeket, amíg nem váltasz ki valakiből olyan szintű ellenérzést, hogy ezt szóvá is tegye. Így viselkedsz te és a klónjaid fórumszerte. Tulajdonképpen egy jelenségről beszélhetünk, aminek a része a te tevékenységed is.
abbahagynád a zaklatásom, ovisista jött nekem végig úgy hogy a topicot ő nem akarta betartani... ő erőszakoskodott. ja hogy a haverod elbukik az a baj? hát az ne az én problémám legyen....
viszont téged sieshu nem kell megfigyelni, mert te jelentéktelen ember vagy...
miért baj az hogy tényeket és valóságot írok le? tán azért zavar ez téged, mert te valamilyen gazember lehetsz...
kedves sieshu, én nem vagyok bezárva, és engem ne rágalmazz a többi társaddal.... szeretném ha sieshu-t megkérnék, hogy engem ne piszkáljon... lehetséges?
elszabadulni? ez nem igazán korrekt leírás, úgy tesz sieshu mintha itt zárva lehetne tartani bárkit is.
másrészt semmilyen konkrét problémát nem vetettél fel, akkor kérlek, ne rágalmazz, mert ez az.
kedves moderátorok
figyelmen kívül lehetne hagyni sieshu kérdését, mert nem utal semmilyen szabályszegésre?
lehetne a Gondolkodósarok topic-ból kimoderálni tavaszi lágy szellő hsz.-t, mert szidalmaz egyrészt, másrészt hamisat és nem odaillőt írt? ha nem muszáj jobban nem részletezem a problémát, a lényeg hogy a teljes szövege nem odaillő , sőt bántó akart lenni. köszönöm szépen.
"Mi itt nem igazságot teszünk hanem rendet tartunk.". Igen ezért példálózhat már hosszú ideje gingergirl az én elhunyt anyámmal. Hát úgy látszik simán példálózhat tovább az elhunyt anyámmal. A moderáció zöld utat adott neki ehhez. Ennyit erről.
Már bocsánat ha a Te elhunyt hozzátartozóddal példálózna valaki, akkor is ilyen megértő lennél??? Az elhunyt anyám nevében kikérem magamnak ezt a kocsmai hasonlatot, még akkor is ha moderátor vagy.
Mi itt nem igazságot teszünk hanem rendet tartunk. Az ilyeneket egymást közt meccseljétek le valamelyik topikban. A futballpályán sem tiszte eldönteni a bírónak azt, hogy az előző esti kocsmázásnál kinek volt igaza a két kakaskodó csatár közt.
""Amilyen szinten anyukádnak válaszolnál."" Már sokadjára példálózik az elhunyt anyámmal. A polmodi már korábban több ilyen jellegű kommentjét törölte, de Ő az MLM topikba csak folytatja. Mivel ott megszűnt a moderáció.
Kötelességem eltűrni, folyamatosan, már sokadjára az elhunyt anyámat hozza fel példának???? A gazdasági modi topikba megszűnt a moderáció, jó lenne ha végre talán rá nézne valaki az ottani dolgokra: http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=144497289&t=9123617
Rainmanus nicken írókat. Nem is tagadja, hogy Ő volt az akit sorozatosan kitiltottatok " szövetségileg" is. Mivel a moderáció azt kérte, hogy ha bárhol felbukkan akkor azonnal jelezzük, én jeleztem. A többi a moderációra tartozik.
Kedves moderáció, nem vontam kétségbe semmilyen moderációs döntés jogosságát. Nem értem, miért hozzátok fordul, pláne egy másik topikból, ami teljesen más moderálás alá tartozik.
Ha bármelyikünk elkövetett bármilyen szabályellenes dolgot, kérem a fenti esettel kapcsolatos legsúlyosabb elbírálást, mindannyiunkra vonatkozólag, aszerint, kinek mi jár.
Kedves Moderátor! Korábban azt közöltétek, hogy a kuruzslásért, személyeskedésért többször, nagyon sokszor kitiltott " Brekkik, Jemmy" és még ki tudja hány nickje volt, szóval korábban azt közöltétek, hogy " szövetségi ügy" lett belőle és nem térhet vissza soha többet, semmilyen nicken. Azt is kértétek, Ti moderátorok, hogy ha bárhol újra felbukkan akkor azonnal jelezzük felétek. Hát ismét megjelent: http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=144457996&t=9123617