Nekem egy időben a számlával kapcsolatos költségeket számolták rendszeresen rosszul. Minden havi zárás után reklamálnom kellett. A sokadik eset után rákérdeztem, hogy ez most már mindig így lesz? Azóta rendben van. :)
Nekem eddig minden hónap 7-én írták jóvá az előző havit.
Februárban volt több ilyen tranzakcióban. A terherlés után lászódott is, hogy az elszámolás függőben, majd az egész hirtelen eltűnt és nem is kaptam semmit vissza. Ezt megint meg kellene reklamálni, hogy de már annyira unom, hogy a jogosan járó kedvezményeket/jóváírásokat csak akkor kapom meg, ha küldön írok egy panaszlevelet.
A Moneyback visszatérítés mikor szokott jönni? Nekem volt releváns vásárlásom február végén és március elején, de nem látok semmi visszatérítést eddig.
Az egyik legdrágább bank nálunk, a Bankmonitor.hu-n keresztül lehet nyitni teljesen ingyenes CIB és Unicredit számlákat ahol a kártyadíj átutalás és minden ingyenes 2 és 3 évig. Az Erste egy hulladék bank a hazai palettán, a fióki munkatársak képzetlenek nem tudják a saját bankjuk kondíciós listájár!
Sziasztok! Van egy erste virtuális kártyám, amit nemrég lecseréltek. Addig működött az egyenlegfeltöltés a Revolutra, most már nem megy. A Revolut szerint az ok: 3DS challenge failed, hívtam az erstét, de szerintük minden rendben, a kártyához be van állítva a 3DS, nem is kaptak tranzakciót, amit elutasítottak volna.
Nyiss számlát akár 0 Ft-os számlavezetési díjjal a GRÁNIT Banknál és fejenként 20.000 és 8000 Ft jutalomban részesülünk. Fono, hogya számlán 3 trazaciót kell lebonyolítani.
Mert úgy megy a jóváírás, hogy minden tranzakcióra automatikusan megy 200000 Ft-ig az 1% és utána MCC alapján a +3%. Gyaníthatóan ez utóbbi nem fut rendesen.
Én is így jártam egy drága repülőjeggyel. Érdekes, hogy ha már hiba van, akkor miért nem mondjuk 8% lett a téves jóvá írás összege? Miért mindig kizárólag az én káromra tévednek?
Pár nap óta hibásan (nem) adják a +3% bónuszpontokat. Nekem már több vásárlásom is érintett. Beadtam panaszra, jött a válasz: Tudnak róla, a hibajavítás folyamatban van. A hibajavítás után a közben elmaradt pontokat is pótolni fogják.
Elektronikai MCC-ket megtalálod a hirdetményben, itt pedig tapasztalat alapján, hogy melyik cég milyen mcc-vel fut. Nem az én táblám, nem tudom mennyire megbízható.
Azt tudja-e valaki, van-e róla valami lista (akár tapasztalatból), hogy melyik áruházak passzolnak az elektronikai áruház kategóriába az Erste Max kártya esetén? A 4%-os visszatérítés miatt kérdezem természetesen.
Akár online áruházban, akár boltban pénztárnál fizetve.
Valaki tud megbízható listát mondani? Nagyobb, de akár közepes áruházak is érdekelnek.
Tegnap késő délután úgy gondoltam így 10 nap után leadom hibára, így a netbankban megírtam nekik. Erre este 10-11 fele már jó volt. Nem hiszem, hogy van összefüggés :)
Év eleje óta fura anomáliám van a netbankban. Van egy megtakarítási és egy normál számlám. Ha a kettő között átvezetés történik(év eleje óta több is volt), akkor az egyenlegek lekövetik, de a számlatörténetben egyáltalán nem látszik egyik számlán sem. Weben és appban egyaránt így van. Egyelőre nem jeleztem nekik, hátha magától megjavul.
nyugodtan at lehet utalni masik banktol, de a 30 ezer forintert ket evig kell megtartani a szamlat! a keteves elvarassal a 30e nincs aranyban, ha csak a penz miatt nyitnad, en passzolnam
Illetve lenne még egy kérdésem hogyha nyitok George számlát akkor a havi rendszeres jóváírás (100000Ft) mindenképp jövedelemből kell a származzon,vagy elég lenne e az is hogy a más banknál vezetett számlámról átutalok 100K-t. A jövedelmem már a másikhoz megy.Köszönöm.